Herkese selam
Bu grubu yeni gordum, bir 2018 kasim annesi olarak dertlerimi paylasabilecegim bir yer buldugum icin de cok sevindim. Memeyi biraktik biz cok sukur rahat gecti o donem, bezi de pek dert etmiyorum, o da etmiyor suan. Biyerde o da olur heralde. Ben de sorun uyku... asla uyumak istemeyen bir cocuk. 2 yasina cok az kaldi acaba sendrom mu basladi diye dusunuyorum ama, gun icinde yeteri kadar yorulmuyor , pandemiden dolayi cok cikartamiuorum cikartsam bile park sevmiyor, arabalari izlemek istiyor hep, falan filan velhasil gece 12 bazen 1 , gozunden uyku akiyor ama hep oyun oynamak istiyor yanimizda otursun, birlikte masada oturalim falan. Gunduz de zar zor uyutuyorum 2-3 saat guzel uyuyor, gece de daldi mi sorun yok ama uykuya gecmek icin gunde en az 3 saat ugrasiyoruz. Devam sutu veriyorum, ama dozunu azalttim olmasi gerekenin yarisi kadar koyuyorum guzel beslendigi icin, o biberon ihtiyaci icin sadece... kakasini sut icmeden asla yapmiyor, uykuya sutsuz biberonsuz asla dalmiyor. Falan, cok karmasik bahsettim, aklima geldikce bosalttim hepsini. Bu asosyal hayat butun huylari degistircek diye korkuyorum, insan gormuyor cocuk gormuyor, oyun gruplari acilmadi, ettafta cocuklu arkadasimiz yok, baya maduruz biz de. Bi ara ikinci cocugu dusundum arkadas olsun ona diye, ama sonra tabiki vazgectim. Imkani yok yetisemem ikisine birden. Sut icmeden emmeden yada biberon almadan kaka yapmayan var mi aranizda? Resmen tutuyor, kendi kendini kabiz yapiyor. Bir de su uyumama sorunu cok yakinda gecicek deyin lutfen...
Herkese sevgiler ve kolayliklar