Maşallah ya çok şekerGidiyoruz doktor 18 aya kadar yolu var takılma diyor orda içim rahatlıyor eve gelince yine aynı can sıkıntısı bunada şükür vakti saati vardır eminim ama işte anne yüreği :) çok tatlılar yaa öyle bide benimki öpmeyi öğrendi herkezi öpüyor yabancı kimseyi dinlemeden uzatıyor dudağını büzerek öpmeden de bırakmıyor :)
8 dışımız var bizim :) dış doktoruna götürdünüz mu benim kızımda 8 ayda çıkarmamış ti biz goturmustukHepimizin beklentisi farklıyürüyoruz öpücük atıyoruz bir çok şeyi anlıyor bilinçli şekilde anne diyor.amma velakin bizimki 14 aylık dişimiz yok dişler ne alemde bayanlar
Aynen canim hepimizin beklentisi farkli bizimkide yürüyor anne diyor uzaktan öpücük atiyor 10 bucuk ayda diş çıkarttı bizim doktor 15 aya kadar normal dedi hatta bnmde sıkıntım cok kelime kullanmiyor anne gel hav hav o kadar cok seyi anlamio gibi gelio bana hayiri meselaHepimizin beklentisi farklıyürüyoruz öpücük atıyoruz bir çok şeyi anlıyor bilinçli şekilde anne diyor.amma velakin bizimki 14 aylık dişimiz yok dişler ne alemde bayanlar
Ayy sorma ev ev degil ahir. Heryerde mama, yemek lekesi. Oyuncaklar desen hep ortalıkta toplamaktan yildim.Canım benim kızımında öyle oldu önceden çok güzel yerdi sonra bıraktı şimdi çoğu şeyi yemiyor. kahvaltı zaten yapmıyor. ne yaptıysam olmadı tükürüp çıkarmayıda öğrendi bicirik zorlasamda çıkarıyor bende artık ne isterse ne zaman isterse öyle veriyorum gelişimide gayet iyi sıkıntı etme atak dönemleri oluyor. biz çok yesin herşeyden yesin istiyoruz. az az ara ara sevdiği şeyleri dene ben bazen mutfağa götürürp tek tek bunu istiyor musun diye sorardım çoğuna kafasını geri çeviriyordu ama biri bazen çekici geliyordu onu veriyordum eline. elinde yemeği seviyor kendi. Artık ev ev olmaktan çıkıyor ama onlar ıyı olsun boşver. :)
Benimki de yürümüyor h9c niyeti de yok gibi. Vala ben cevredekilere inat hiicc takmiyorum.Evet takip ediyorum bilmediklerimi öğreniyorum :) tek benim oğlum yürümüyor zannediyordum yürümeyen varmış onları görünce içim rahatlıyor. herhalde zayıf ben iyi bakamadım ondan yürümüyor diye kendimi yiyordum inşallah hiç birinizi rahatsız etmiyorum dur .
Banada eşim kızıyor acelen ne diye takmıycam inşallah bende artık :)Benimki de yürümüyor h9c niyeti de yok gibi. Vala ben cevredekilere inat hiicc takmiyorum.
Zamani var diyorum
Saglikli olsun yeter kuzum, tabiki takma. Her bebegin gelişimi farkli sonucta.Banada eşim kızıyor acelen ne diye takmıycam inşallah bende artık :)
Banada geç yürüdükleri için acısını fena alacaklarmış gibi geliyor :) çok şükür sağlığı yerinde zayıf sadece o kadar :)Saglikli olsun yeter kuzum, tabiki takma. Her bebegin gelişimi farkli sonucta.
Benimki şimdiden tek kişilik yikim ekibi gibi, yuruyunce napicam diye merak ediyorum.
Benimki de yürümüyor anne baba dışında bir şey de söylemiyor anlamlı olarak üstüne üstlük yemiyor bir de azı dişi çıkıyor. Hunim neredeEvet takip ediyorum bilmediklerimi öğreniyorum :) tek benim oğlum yürümüyor zannediyordum yürümeyen varmış onları görünce içim rahatlıyor. herhalde zayıf ben iyi bakamadım ondan yürümüyor diye kendimi yiyordum inşallah hiç birinizi rahatsız etmiyorum dur .
Allah yardımcımız olsun hepimizin azı dişi mi Massallah bizimki 8 tane şimdilik :) anne diyor baba ,dede, bay bay bide, ama canı isterse herşeyi anlıyor ama bunlar dışında bişey çıkmadı ağzından henüz sizinki de erkek mi acaba erkekler geç konuşuyor diyolar ama alakası varmı bilmiyorumBenimki de yürümüyor anne baba dışında bir şey de söylemiyor anlamlı olarak üstüne üstlük yemiyor bir de azı dişi çıkıyor. Hunim nerede
Kız. Sağlıklı olsun geç konuşsun geç yürüsün. Minnoşum benim ben onu yıllarca bekledim ❤Allah yardımcımız olsun hepimizin azı dişi mi Massallah bizimki 8 tane şimdilik :) anne diyor baba ,dede, bay bay bide, ama canı isterse herşeyi anlıyor ama bunlar dışında bişey çıkmadı ağzından henüz sizinki de erkek mi acaba erkekler geç konuşuyor diyolar ama alakası varmı bilmiyorum
Benim oğlumun çıktı canım 16 dişi var şuan.sadece 4 dişi kaldı onlarda iki yaş azılarıKız. Sağlıklı olsun geç konuşsun geç yürüsün. Minnoşum benim ben onu yıllarca bekledim ❤
Başka azı dişi çıkan yok herhalde. Benim kuzum niye bu kadar erkenci,? Geç çıkan diş daha iyi derler
Evet takip ediyorum bilmediklerimi öğreniyorum :) tek benim oğlum yürümüyor zannediyordum yürümeyen varmış onları görünce içim rahatlıyor. herhalde zayıf ben iyi bakamadım ondan yürümüyor diye kendimi yiyordum inşallah hiç birinizi rahatsız etmiyorum dur .
8 dışımız var bizim :) dış doktoruna götürdünüz mu benim kızımda 8 ayda çıkarmamış ti biz goturmustukDoktor normal diyip gülmüştü bize şu aya kadar normal demişti ama hangi aya kadar o aklımda kalmamış
Bizimki kiz ama siz bizden dha cok kelime kullaniosunuz walla dha baba bile demedi bay bay demio dedede yi bilincli demioAllah yardımcımız olsun hepimizin azı dişi mi Massallah bizimki 8 tane şimdilik :) anne diyor baba ,dede, bay bay bide, ama canı isterse herşeyi anlıyor ama bunlar dışında bişey çıkmadı ağzından henüz sizinki de erkek mi acaba erkekler geç konuşuyor diyolar ama alakası varmı bilmiyorum
Masallahh bizim dha 4 disimiz war bska gelen giden de yok normalde 2 ay aralari die biliorm ama kac aydir yok gelen giden zten 10 bucuk ayda ilk dis cikti ustune bide tek tek cikario ayy vu disler ne dertmisBenim oğlumun çıktı canım 16 dişi var şuan.sadece 4 dişi kaldı onlarda iki yaş azıları
Nye rahatsız edesin kuzum aşk olsun, sohbetlere katılmıyosun ya o yüzden sorduk seni :)Allah yardımcımız olsun hepimizin azı dişi mi Massallah bizimki 8 tane şimdilik :) anne diyor baba ,dede, bay bay bide, ama canı isterse herşeyi anlıyor ama bunlar dışında bişey çıkmadı ağzından henüz sizinki de erkek mi acaba erkekler geç konuşuyor diyolar ama alakası varmı bilmiyorum
Bizim ki de önce tipine bakıyor sonra diliyle tadına. Beğenirse devam beğenmezse dilini koparırcasına eliyle siliyoÇok komik bu minnoşlar ilk önce görüntüsüne bakıyor oradan geçerse kokluyor ondan da onay alırsa ağzını açıp alıyor. Sonuç diliyle dışarı ittiriyor. Ben bu yemek yapma işini beceremiyorum herhalde
İzmir desin sanıyorum. Çocuk doktorundan memnun musun?Benim oğlumun çıktı canım 16 dişi var şuan.sadece 4 dişi kaldı onlarda iki yaş azıları