2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım rotayı 2.ayda ve 4.ayda 2doz şeklinde yapıyorlar. Ömür boyu tekrar yapılmıyor. Biz alerjiden dolayı yaptıramadık mesela, şimdi alerji geçti hadi yaptıralım diyemiyoruz çünkü ayı geçti.

Hadi yaaa rota virus oldugu icin her sene degisiyor. Bende her sene yapiliyor diye dusunmustum. Insallah koruyuculugu omur boyudur

Masallah kuzucuga bence de cok iyi. Benim kiz kahvalti sevmiyor yani yeni yeni keyfine gelirse yer ogle corba yapiyorm arada hurma,armut yada muz yiyor bide aksam yemegi yiyor biraz. Gece de yulafli meyve puresi hazirliyorm. Ama genel olarak cok yemiyor cunku meme seviyor. Yemekten once ve sonra meme faslimiz var. O yuzden de yemedigini dusunuyorm. Benim kizimda 11.300gram ve 81cm. Doktor cok iri buldugu icin ek gida doneminden beri almasa da sorun degil cok onde gelisim olarak o yuzden dert etme olani korusan yeter dedi bence kilo isi yapisal yaa yani anne sutu flnda etkiliyodur ama genel olarak almak yapisal. Iyi yiyor almasin nolcak sagligi da iyiymis daha ne olsun

Hadi yaaa rota virus oldugu icin her sene degisiyor. Bende her sene yapiliyor diye dusunmustum. Insallah koruyuculugu omur boyudur
Canım benim yeğenime yapıldı mesela, çocuk hala normal ishal bile olsa ağır geçirmez çok şükür.. Ben çok istiyordum yaptırmak, nasip olmadı, inşallah sizlerde koruyuculuğu böyle en yüksek şekilde olur.

Betüş nasıl oldu canım
Çok şükür canım çok iyi. Kaşar, tereyağ, yoğurt hep açtık, kendi de yiyor Bi boş süt kaldı ama onu da zaten hemen vermeyi düşünmüyordum. 3 yaşa kadar sürermiş alerji, sonra inşallah onu da içer. Şu sıralar iştahı yok, hiçbir şey yemek istemiyor ama dönemseldir herhalde. Sonuçta istese yiyebilir ya, onu bilmek rahatlatıyor

Siz nasılsınız canım, Yusuf Ege neler yapıyor

Ohh çok sevindim canım istediğinde yesin şifa olsun kuzuya
iştahları normal ya yusuf ege de çok iştahlıydı artık yemiyo eskisi gibi.
bizde iyiyiz canım dün fotoğraf çekimi yaptırdık, yernde durmadı çok yorulduk havalar soğudu evde pinekliyoruz artık

İyi ki çektirmişsiniz, eminim yorgunluğunuza değecektir

Birden soğudu hava. Aralıktayız gerçi artık soğusun da önceden soğuklardan nefret ederdim, şimdi hava soğudu mu "oh şu mikroplar bi kırılsın" diyor, mutlu oluyorum

Insallah hic bir yavru hasta olmaz canim. Bebeklere bisey olmasin cok zor saglicakla hepsi buyusunler. Betulde bagisikligi guclenince kolay atlatir insallah annesi

Bebde onceden soguk severdim artik sevmiyorum eve tikildigimiz icin yazin ne guzel sabah aksam parktaydik zaman daha hizli geciyodu degisik insan goruyodu ve ben hava aliyodum

Insallah hic bir yavru hasta olmaz canim. Bebeklere bisey olmasin cok zor saglicakla hepsi buyusunler. Betulde bagisikligi guclenince kolay atlatir insallah annesi
İnşallah canım, bir kere geçirince ikinci geçirdiğinde daha hafif geçirmişti. Galiba aşılı gibi oldu bir kere olunca.

Amiin Allah korusun hepsini

Betül de parka çok alışmıştı ya eve salıncak mı alıp kursam diyorum ama sağlam olur mu acaba?

Kizlar gunaydin
Kizim dun cok hapsuruyodu hafiftende burun akintisi vardi. Emerken sanki burnu tikali gibi hikirdama geliyor. Nemlendiriciyi calistiriyorum. Baska oneriniz var mi? Daha 1 ay oldu grip atlattik ondada hapsuruk burun akintiai aksamindada atesi baslamisti. Cok korkuyorum tekrar ayni olmasından. Atesi düşmüyor 2gun boyunca. Ev sicacik disari ciktigimIzda guzelde giydiriyorum ama nerden aliyir bu cocuk mikrobu

Ya bi konsepti çok beğenmiştim onda çok fotoğrafları olmadı sıpa çok sıkıldı. Şapkasını fırlattı attı falan ama diğer 2 konseptte güzel pozları oldu :)
Ya ben soğuğu yağmuru karı çok severim ama şimdi eve tıkıldık sıkılıyo tüm gün diye sevmiyorum açıkcası.
ama bu kışıda atlattıkmı yazın çok daha rahat edicez inşallah

Hazır salıncaklara baktık ama. Güven vermedi pasha baby var hemen hemen her yerde

Çok hareketliler artık nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz? Kızım hala bizimle yatıyor ama korkuyorum. Fikrinize ihtiyacım var anneler
Bizimki kendi odasında yatıyo canım. Ama sabaha karşı ya da eşim gececiyken yanımda yatırdığımda oluyo ozaman yorganı kıvırarak katlayıp yan tarafa koyuyorm ozaman dönüp üstüne çıkamadığı için kalıyo orada

Bizim cadı yastıkların üstüne atlamaya başladı. Bizde de her yerde yastık var en tehlikeli dönem herhalde biraz büyüse korumalık yetr ama

Bende dusunuyorum ama sadece dusunuyorm saglam olur bence esin anliyosa kur guzel olur. Benim kiz hala pusette yatmaya bayiliyo

Disardan getiriyo olabilirsiniz. Yani mikrop icin havada gezmesi yeterli kapiyolar bi sekilde. Bolbol sf yap tikanmasin bari olmaz hasta insallah

Çok hareketliler artık nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz? Kızım hala bizimle yatıyor ama korkuyorum. Fikrinize ihtiyacım var anneler

Bizde dogdugundan beri park yatak kullaniyoruz. Onun disinda yanimda yada icerde fln uyumuyor hic illa o yataga gircek. Bnm kiz kendi ayaga kalkamiyor daha ara kattayiz zemine inmedik bayagi saglammis cok ben memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…