Canım rotayı 2.ayda ve 4.ayda 2doz şeklinde yapıyorlar. Ömür boyu tekrar yapılmıyor. Biz alerjiden dolayı yaptıramadık mesela, şimdi alerji geçti hadi yaptıralım diyemiyoruz çünkü ayı geçti.
Geçmiş olsun, atlatmış kuzucuk neyseki. Benim kizim da iyi yiyor, iştahı iyi, sağlıklı şeylerle beslemeye çalışıyorum, çok kilo aldırıcı pirinç unu, muhallebi, pirinç türü şeyler vermiyorum ama yedikleri bayağı sağlam şeyler aslında yine de kilo almıyor. 12.5 aylık oldu 8900g. 3 ayda 400g almış. Yemesine göre az almış ,hareketli olduğu için de almıyor olabilir. Tahliileri yapıldı 1 yaş kontrolünde, hem kan ,hem idrar, her şeyi normal çıktı çok şükür, bünyesi böyle demekki.
Sabah kahvaltıda yumurta, peynir, zeytin falan yiyor ekşimaya ince bir dilim ekmekle
1 kase yoğurt
1 kase kıymalı sebze yemeği yada tarhana mercimek çorbası
1 muz 1 dilim elma ya da armut
1 kase bizim yediğimiz yemekten ya da 2 köfte yanında erişte bulgur pilavı artık ne varsa evde
Aralarda da anne sütü
Beslenmesi iyi geliyor benim gözüme ama kilo alımı az.
Ben de çok yiyorum ama 48 kiloyumdoktor kilo alımı az dedi sonra bana baktı, babasına baktı, Bi şey demedi, bunların genleri böyle dedi herhalde
Canım benim yeğenime yapıldı mesela, çocuk hala normal ishal bile olsa ağır geçirmez çok şükür.. Ben çok istiyordum yaptırmak, nasip olmadı, inşallah sizlerde koruyuculuğu böyle en yüksek şekilde olur.Hadi yaaa rota virus oldugu icin her sene degisiyor. Bende her sene yapiliyor diye dusunmustum. Insallah koruyuculugu omur boyudur
Betüş nasıl oldu canımCanım benim yeğenime yapıldı mesela, çocuk hala normal ishal bile olsa ağır geçirmez çok şükür.. Ben çok istiyordum yaptırmak, nasip olmadı, inşallah sizlerde koruyuculuğu böyle en yüksek şekilde olur.
Çok şükür canım çok iyi. Kaşar, tereyağ, yoğurt hep açtık, kendi de yiyorBetüş nasıl oldu canım
Ohh çok sevindim canım istediğinde yesin şifa olsun kuzuyaÇok şükür canım çok iyi. Kaşar, tereyağ, yoğurt hep açtık, kendi de yiyorBi boş süt kaldı ama onu da zaten hemen vermeyi düşünmüyordum. 3 yaşa kadar sürermiş alerji, sonra inşallah onu da içer. Şu sıralar iştahı yok, hiçbir şey yemek istemiyor ama dönemseldir herhalde. Sonuçta istese yiyebilir ya, onu bilmek rahatlatıyor
Siz nasılsınız canım, Yusuf Ege neler yapıyor
İyi ki çektirmişsiniz, eminim yorgunluğunuza değecektirOhh çok sevindim canım istediğinde yesin şifa olsun kuzuya ☺
iştahları normal ya yusuf ege de çok iştahlıydı artık yemiyo eskisi gibi.
bizde iyiyiz canım dün fotoğraf çekimi yaptırdık, yernde durmadı çok yoruldukhavalar soğudu evde pinekliyoruz artık
Canım benim yeğenime yapıldı mesela, çocuk hala normal ishal bile olsa ağır geçirmez çok şükür.. Ben çok istiyordum yaptırmak, nasip olmadı, inşallah sizlerde koruyuculuğu böyle en yüksek şekilde olur.
İyi ki çektirmişsiniz, eminim yorgunluğunuza değecektir
Birden soğudu hava. Aralıktayız gerçi artık soğusun daönceden soğuklardan nefret ederdim, şimdi hava soğudu mu "oh şu mikroplar bi kırılsın" diyor, mutlu oluyorum
İnşallah canım, bir kere geçirince ikinci geçirdiğinde daha hafif geçirmişti. Galiba aşılı gibi oldu bir kere olunca.Insallah hic bir yavru hasta olmaz canim. Bebeklere bisey olmasin cok zor saglicakla hepsi buyusunler. Betulde bagisikligi guclenince kolay atlatir insallah annesi
Ya bi konsepti çok beğenmiştim onda çok fotoğrafları olmadı sıpa çok sıkıldı. Şapkasını fırlattı attı falan ama diğer 2 konseptte güzel pozları oldu :)İyi ki çektirmişsiniz, eminim yorgunluğunuza değecektir
Birden soğudu hava. Aralıktayız gerçi artık soğusun daönceden soğuklardan nefret ederdim, şimdi hava soğudu mu "oh şu mikroplar bi kırılsın" diyor, mutlu oluyorum
Hazır salıncaklara baktık ama. Güven vermedi pasha baby var hemen hemen her yerdeİnşallah canım, bir kere geçirince ikinci geçirdiğinde daha hafif geçirmişti. Galiba aşılı gibi oldu bir kere olunca.
Amiin Allah korusun hepsini
Betül de parka çok alışmıştı yaeve salıncak mı alıp kursam diyorum ama sağlam olur mu acaba?
Bizimki kendi odasında yatıyo canım. Ama sabaha karşı ya da eşim gececiyken yanımda yatırdığımda oluyo ozaman yorganı kıvırarak katlayıp yan tarafa koyuyorm ozaman dönüp üstüne çıkamadığı için kalıyo oradaÇok hareketliler artık nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz? Kızım hala bizimle yatıyor ama korkuyorum. Fikrinize ihtiyacım var anneler
Bizim cadı yastıkların üstüne atlamaya başladı. Bizde de her yerde yastık var en tehlikeli dönem herhalde biraz büyüse korumalık yetr amaBizimki kendi odasında yatıyo canım. Ama sabaha karşı ya da eşim gececiyken yanımda yatırdığımda oluyo ozaman yorganı kıvırarak katlayıp yan tarafa koyuyorm ozaman dönüp üstüne çıkamadığı için kalıyo orada
Bizim kız doğduğundan beri anne yanı beşikte yatıyordu, yakın zamanda park yatağa geçtik. Çok memnunuz.Bizim cadı yastıkların üstüne atlamaya başladı. Bizde de her yerde yastık var en tehlikeli dönem herhalde biraz büyüse korumalık yetr ama
İnşallah canım, bir kere geçirince ikinci geçirdiğinde daha hafif geçirmişti. Galiba aşılı gibi oldu bir kere olunca.
Amiin Allah korusun hepsini
Betül de parka çok alışmıştı yaeve salıncak mı alıp kursam diyorum ama sağlam olur mu acaba?
Kizlar gunaydin
Kizim dun cok hapsuruyodu hafiftende burun akintisi vardi. Emerken sanki burnu tikali gibi hikirdama geliyor. Nemlendiriciyi calistiriyorum. Baska oneriniz var mi? Daha 1 ay oldu grip atlattik ondada hapsuruk burun akintiai aksamindada atesi baslamisti. Cok korkuyorum tekrar ayni olmasından. Atesi düşmüyor 2gun boyunca. Ev sicacik disari ciktigimIzda guzelde giydiriyorum ama nerden aliyir bu cocuk mikrobu
Çok hareketliler artık nasıl bir yatakta yatırıyorsunuz? Kızım hala bizimle yatıyor ama korkuyorum. Fikrinize ihtiyacım var anneler