Katılmayı çok isterdim ancak.avrupa yakası bebeyle gözümü korkutuo anadolu olsaydı olabilirdi. Fotoğraf isteriz.. :))Kişi sayısına göre mekanı da değiştirebiliriz. Bir pasta yaptırıp kişi sayısına ücreti bölüştürüp beraber doğum günü kutlayabiliriz diye düşündük. Başakşehir tarafında cafede filan da olabilir
Tarih olarak çoğunluğa haftaiçi uyarsa 15 Kasım diyebiliriz
Sana ne taraflar yakın canım?Avrupadayim ama basaksehir bana cok uzak
Ay aslında süper olurmuş, o taraflar olabilir aslında. Başakşehir bana da Ters kalıyo biraz ama gelebilirsem katılmayı çok isterimSana ne taraflar yakın canım?
Ben kucukkoy tarafindayim cnmKızlarpinkstrap LezzetliCipetpet ve ben bebeklere doğum günü organizasyonu yapmak istedik. Bahçeşehir taraflarında olacağız siz de katılmak ister misiniz?
Aklıma gelenleri etiketleyeyim
Bibliyo WATER DROP Bademellaa A Angel-2018 ysmnfth
Kişi sayısına göre mekanı da değiştirebiliriz. Bir pasta yaptırıp kişi sayısına ücreti bölüştürüp beraber doğum günü kutlayabiliriz diye düşündük. Başakşehir tarafında cafede filan da olabilir
Siz de Ankara'da düzenleyin bi doğum günü buluşmasıKiskandim
Simdi okudumKişi sayısına göre mekanı da değiştirebiliriz. Bir pasta yaptırıp kişi sayısına ücreti bölüştürüp beraber doğum günü kutlayabiliriz diye düşündük. Başakşehir tarafında cafede filan da olabilir
Anadolu yakasının neresindesin canim. Bende o yakadayim cekmekoydeMutlu yıllar olsun hepimizin bebeklerine!
Ben Anadolu yakasındayım kızlar, maalesef bebekle avrupaya gelemem. Ama fotograf bekliyoruz mutlaka :)
Ben kozyatağındayım canım.Anadolu yakasının neresindesin canim. Bende o yakadayim cekmekoyde
Ayy otobusle 2 saat diyor bide Tanemle oww cok zorKişi sayısına göre mekanı da değiştirebiliriz. Bir pasta yaptırıp kişi sayısına ücreti bölüştürüp beraber doğum günü kutlayabiliriz diye düşündük. Başakşehir tarafında cafede filan da olabilir
Canım Çekmeköyden 2saate bile gelmen mümkün değilAyy otobusle 2 saat diyor bide Tanemle oww cok zorsize iyi kutlamalar diliyorum
Aynen canım yani en az 2 saattir o ZamanCanım Çekmeköyden 2saate bile gelmen mümkün değilben karşıda otururken Çekmeköyde çalışıyordum da, aşırı uzak buraya gerçekten, bebekle çok çok zor... Siz de Anadolu yakasında oturanlar olarak bir buluşma ayarlayın olmazsa, tanışma kaynaşma olur
Canım fırında, ocakta filan pişmiş yumurta akı yediyse ve dokunmadıysa o da yeterli dedi hemşire bize. Kek, poğaça yedirdiysen onlar da oluyor yani illa haşlanmış yumurta olmak zorunda değilmiş.1 yas aşılarını yaptıran var mı acaba onu da merak ediyorum. Yumurta akına alerjisi var mı test edin varsa 1 aşıyı yapmayacağız dedi bize hemşire ama eşim de ben de çalıştığımız için bir türlü fırsat bulup yedirmedik oğlumuza, alerji testinde çıkmıştı yumurta akına alerjisi ama 6 aylıkken yaptirmisti testi yarın da aşısı var. Bugün evdeyim kahvaltıda versem yumurta akını belli eder mi kendini alerji akşama ya da yarına kadar yoksa hiç riske atmayıp o aşıyı sonraya mi bıraksak ne dersiniz. Bir fikrinizi alayım dedim