2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Katılmayı çok isterdim ancak.avrupa yakası bebeyle gözümü korkutuo anadolu olsaydı olabilirdi. Fotoğraf isteriz.. :))

Bugün kızımın doğum günüydü ne çabuk büyüdü. Bebeklik hallerini ozler oldum şimdiden. Bir daha çocuk yapmayacağımı dusunursek. Bi daha bebek de sevemicem(( hep minnak minnak sevebilsek keşke. aile arasında ufak bir kutlama yaptık. Kızım için de çok keyifli geçti kalabalık doğum günlerinde 1yas bebesi çok bunalio.

Kiskandim

Simdi okudum biz doğum gunumuzu kutladik orda bulunmak isterdim ama baya uzaktayiz ya. Yinede gelmek isterim

Ayy otobusle 2 saat diyor bide Tanemle oww cok zor size iyi kutlamalar diliyorum

Ayy otobusle 2 saat diyor bide Tanemle oww cok zor size iyi kutlamalar diliyorum
Canım Çekmeköyden 2saate bile gelmen mümkün değil ben karşıda otururken Çekmeköyde çalışıyordum da, aşırı uzak buraya gerçekten, bebekle çok çok zor... Siz de Anadolu yakasında oturanlar olarak bir buluşma ayarlayın olmazsa, tanışma kaynaşma olur

Aynen canım yani en az 2 saattir o Zaman Kutlama yapmayanlar evet o sekilde toplanabilirler, biz yaptik cok şükür atlattik darisi sizlerin başına

Herkese günaydınlarr
Istanbul buluşmasını kıskanmadım değil doğrusuu doğunun ucunda yasayan birisi olarak şu forumda benimle aynı sehirde yasayan kişi sayısı 2yi geçmez herhalde
8 kasımda kutladık biz de oğlumun doğum gününüü aileler bir de yakın arkadaşlarımız vardı minik güzel bir kutlama oldu 1 yaş çekimi yaptık çekim de gayet güzel geçti pozlar harika oldu hepsi gelecekte bebeğime hatıra kalacağı için aşırı mutluyum.
Inşallah her bebiş mutlulukta huzurla nice yaşlarına girer ailesiyle birlikte. Rabbim elem keder vermesin hiçbirisine, karşılarına düzgün insanlar çıksın, vatana millete ailesine hayırlı kişiler olsunlar inşallah

1 yas aşılarını yaptıran var mı acaba onu da merak ediyorum. Yumurta akına alerjisi var mı test edin varsa 1 aşıyı yapmayacağız dedi bize hemşire ama eşim de ben de çalıştığımız için bir türlü fırsat bulup yedirmedik oğlumuza, alerji testinde çıkmıştı yumurta akına alerjisi ama 6 aylıkken yaptirmisti testi yarın da aşısı var. Bugün evdeyim kahvaltıda versem yumurta akını belli eder mi kendini alerji akşama ya da yarına kadar yoksa hiç riske atmayıp o aşıyı sonraya mi bıraksak ne dersiniz. Bir fikrinizi alayım dedim

Canım fırında, ocakta filan pişmiş yumurta akı yediyse ve dokunmadıysa o da yeterli dedi hemşire bize. Kek, poğaça yedirdiysen onlar da oluyor yani illa haşlanmış yumurta olmak zorunda değilmiş.

Bu arada doğum günü kutlu olsun miniğin

Biz de Emira SY ile yaptırdık 1 yaş çekimini, heyecanla fotoğrafların gelmesini bekliyoruz şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…