2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kizlar menenjit asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Doktorumuz 1 yas asonrasi bi doz nimenrix 3 bexero onerdi ama yapip yaptirmamakta cok kararsizim ozellikle bexeroyu

Kizlar menenjit asisi hakkinda ne dusunuyorsunuz? Doktorumuz 1 yas asonrasi bi doz nimenrix 3 bexero onerdi ama yapip yaptirmamakta cok kararsizim ozellikle bexeroyu
Biz 7.ayda nimenrix bir doz yaptırdık, 13.ayda da ikinci dozu yapılacak. Bexseroyu da 1 yaşından sonra yaptıracağız inşallah

Biz 7.ayda nimenrix bir doz yaptırdık, 13.ayda da ikinci dozu yapılacak. Bexseroyu da 1 yaşından sonra yaptıracağız inşallah
Bizde ilk doz Bexsero. 8.aydan yaptırdık 10gğn sonra ikinci dozu var ama ben bile doğru mu yapıyoruz diye düşünüyorum

Biz hem nimenrix hem bexero yaptırdık, 2. dozlar bitti, yaşı dolduktan sonra 3. dozlar olacak. Doğru yapıyoruz kızlar, Menenjit ölümcül bir virüs. Yaptırarak hem çocuklarımızı , hem toplumdaki diğer çocukları koruyoruz. Türkiye aşı takvimine henüz yeni ve pahalı olduğu için girmedi, ama şu an sağlık ocağının yaptığı aşılar da eskiden özeldi. Bu sayede bir çok hastalığın nesli tükendi Türkiye'de. Bizim çocuk doktorumuz Prof Selda Karaayvaz , google'da aratın aşı ile ilgili çok güzel veriler verdiği söyleşileri var. Ben ikna oluyorum açıkçası.

Biz bexseroyu 7.ay sonunda yaptirdik bu ay 9 bitince 2.doz olcak. Nimenrixte sanirim 13.ay olcak. Bexsero icin ise 7 9 ve 21 aylar demisti. Yaptir bence yani olumcul hastaliklar sonrasinda ah vah etmektense tedbir almak en iyisi. Turkiyede pahali ama yurtdisinda devlet takviminde olan asilar demek ki onemli diye dusunuyorum

Sağolasın canım.evet 2.yolda Allah’ın izniyle bize de sürpriz oldu
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canımm :)
Kesinlikle ya dert oldu bana, içime taş gibi oturdu. Nasıl engel olabilirimki yiyen çocuğa
Bizim dr ilk 6 ay mama fazla verme obez olmasın çok kg alıyo diye beni yiyodu. Maşallaah benim oğlumda çok iştahlı. Bunu dra söyleyince kendi doyana kadar yedir kafasını çevirip istemezse zorlama, daha azı dişleri çıkacak yürümeye başlayacak o zaman kg alımı duracak belki kg verecek şimdi ne kadar yiyosa kârdır dedi. Obez olur diye korkuyorum diyince zorla yedirmedipin ve günde 3 ana öğün besşemediğin sürece sorun olmaz dedi.
Maşallaah benim oğlum o iştahına rağmen öyle aşırı kilolar almadı canım

şİ̇Çin bebeğni z n

şİ̇Çin bebeğni z n

Methaba kızlar oğlumun alti acayip pisik oldu kac gundur de gecmiyor 1 haftadır kipkirmizi ve pütürlü sivilceli gibi. Bepanten,kantaron yağı ve pudra denedim dönüşümlü olarak+evde oldugum müddetçe bezini değişirken altini yıkayıp yenisini oyle bağlıyorum ama bitürlü iyilestiremedim. Bez olarak sleepy ve temizlemek icin de pamuk kullanıyorum. Onerisi olan var mı? Dr.a mı götürsem canı yanıyor sanki bezini actirmak istemiyor

Mantar olmuş olabilir canım götür istersen. Benim oğlum da mandalina yediğinde kanayacak kadar pişik oldu. Yediği birşey dokunmuş olabilir..

Mantar olmuş olabilir canım götür istersen. Benim oğlum da mandalina yediğinde kanayacak kadar pişik oldu. Yediği birşey dokunmuş olabilir..
Teşekkür ederim canım bende simdi internetten baktim da görsellere falan bizimki mantara benziyor gibi. Insallah geçer biran önce. Götüruyum en iyisi doktora.
Sirkeli suyla temizlesem ise yarar mı acaba diye düşünüyorum ama iyice zarar verirsem daha kötü olur.

Can8m ayni puturlu durum birkac gundur bizde de var. Doktorumuz burda degil, gidip gitmemekte kararsizim. Altini actirmak istemiyor bizimki de. Ara ara nedensiz ağlıyor acidandir diye dusunuyorum. Ne yapmaliyim bilemedim, hala evimizden uzaktayız ve tekim

Canım sirkeli su daha bizim bebişler için erken olabilir daha çok tahriş etme aman diyim.
Bende hamileyken mantar olduğumda gram fayda etmedi o sirkeli su. Ama kaşıntısını yoğurt alıyodu, internette yoğurdunda faydalı olduğu yazıyo. İstersen kaşıntısı acısı gitsin istersen biraz yoğurt sür ama sirkeli su yapma bence
Çok geçmiş olsun

Başka bi doktora götüremez misin canım yazık canı yanıyodur kaşınıyodur. Allah kolaylık versin

Canim ekim annelerine de yazmistim hametan iyi geldi dediler dene istersen. Pudra yerine de nisasta sürmüş bi arkadaş

Canim ekim annelerine de yazmistim hametan iyi geldi dediler dene istersen. Pudra yerine de nisasta sürmüş bi arkadaş
Bizim kızın isilik ve pişiklerine de becutan baby almond cream iyi geldi ama anlattığınız kadar kötü değildi canım. Çok geçmiş olsun hepinize

Kızlar uyku tulumu kullanıyor musunuz hangisi daha kullanisli ve hangi markalar terletmiyor
Ben de araştırıyorum ama çok kararsızım. Geçen sene owli bebe'nin kundaklısından almıştım, onun kolları çıkıp , kolsuz ve ayaklı tulum olabiliyor, şimdilik onu kullanıyorum ama sanırım biraz daha kalın bir şeye ihtiyacım olacak. Emin de değilim , oğlum çok terliyor. Fikirlerimizi paylaşalım lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…