Günaydın kızlar, verdiğiniz yiyecekler çiğnenerek yenilecek şekilde mi? Ben dün minik sulu köfte yaptım patates ve havuç da koydum minicik doğrayarak. Çok güzel yumuşacık oldu, ama sadece 3 minik köfte yedi, sonra ağzını açmamaya ittirmeye başladı. Blenderdan geçirerek çorba olarak yapınca daha çok yiyor. Ben de parçalı vermek istiyorum ama daha iştahlı ve daha doyacak kadar yemesini istiyorum. Siz de durumlar nasıl?
Her öğün bir şeyler sunmaktan yoruldum. Dışarda yedirmeye çalışıyorum yanıma 2 tür sebze, yoğurt, meyve ne bulduysam koyuyorum. Hangisini yerse diyeBazen yoğurt bile yemiyor arada meyve veriyorum o da toplasan gün içinde 2 yemek kaşığıdır. Bütün dişler damak şiş. Bu yaz böyle geçecek ama anne yüreği aç mı vitamin mineral protein kalsiyum derken üzülüyorum. Utku da yok ağlayarak uyanıyor en az4 kere çok zor uyuyor memeye bile hayır diyor ki emerek uyuyor normalde
Ebebekten aldım hamm marka,bebeğim severek yedi. Benim doktorum 1 yaşına kadar domates ve salça verme dedi. Ebebekteki sadece kırmızı biber ve yoğurttan yapılmış.Bebeğinize hangi tarhanayı veriyorsunuz
Amin canım darısı hepimize inşallah :))Hay masallah cok istahli bir bebekmis senin dana Allah daim etsin :)))) is durumunu naptin evdesin demi ayrildin tamamen :))
Günaydın kızlar, verdiğiniz yiyecekler çiğnenerek yenilecek şekilde mi? Ben dün minik sulu köfte yaptım patates ve havuç da koydum minicik doğrayarak. Çok güzel yumuşacık oldu, ama sadece 3 minik köfte yedi, sonra ağzını açmamaya ittirmeye başladı. Blenderdan geçirerek çorba olarak yapınca daha çok yiyor. Ben de parçalı vermek istiyorum ama daha iştahlı ve daha doyacak kadar yemesini istiyorum. Siz de durumlar nasıl?
Maşallah canım inşallah daha da iyi olacak.Merhaba kızlar Betül de 8aylık oldu.
Biz de bugün doktora gittik. Elhamdulillah kızımız kilo almış. 7100gr ve 66cm olmuş ♥
Çok teşekkürler. Kusma ishal kesildi elhamdulillah canım. Ağzına uyanı yiyor yaramaz ama çok şükür yiyor ya yeter bana. Yemediğinde hemen ishal oluyor tekrar. Kıymayı da deneyebileceğimizi söyledi doktor artık. Çok şükür, çok mutlu oldum 200gr alsa yeter demişti, 250gr almış elhamdulillah...Maşallah canım inşallah daha da iyi olacak.
Beslenmesi nasıl düzeldi mi ? Kusma ve işgal nasıl canım bitti mi ?
Canım ben 4 haftalık hamıleyım ve catı kemıgı agrıyor bu normal miAynen benimde vajinam ağrıyo neden olduğunu anlayamıyodum ya çatı ağrısımıymış baktım şimdi internettende.Çatı dar oluncamı böyle ağrı oluyo acaba şuan herkeste olmadığına göre
Hamile miymişsin canım, tebrik ederimCanım ben 4 haftalık hamıleyım ve catı kemıgı agrıyor bu normal mi
Bılıyorum cnm ama kasık agrısı degıl buradaki arkadaşların anlattığı gibi catı agrısı otururken birbirine gecen kemikler var ya orası teşekkür ederim cnm Allah sonunu getirsin inşallahHamile miymişsin canım, tebrik ederim
Gebeliğin ilk haftalarında adet görecek gibi ağrılar veya kasık ağrıları normaldir. Çatı ağrısı gebeliğin son döneminde olan bir ağrıya verilen isim.
Ilk bikac seger öyle oluyor sonradan alisiyor o şekilde yemeye. Ben mesela bütün olarak pismis taze fasulyeyi eline veriyorum yiyor. Erik kayisi nektari armut eline veriyorum yiyor. Gecende minik köfte patates havuc yaptim senin gibi bakicisina da ezmeden ver yer dedim o yine de ezip vermiş. Alışıyorlar zamanlaGünaydın kızlar, verdiğiniz yiyecekler çiğnenerek yenilecek şekilde mi? Ben dün minik sulu köfte yaptım patates ve havuç da koydum minicik doğrayarak. Çok güzel yumuşacık oldu, ama sadece 3 minik köfte yedi, sonra ağzını açmamaya ittirmeye başladı. Blenderdan geçirerek çorba olarak yapınca daha çok yiyor. Ben de parçalı vermek istiyorum ama daha iştahlı ve daha doyacak kadar yemesini istiyorum. Siz de durumlar nasıl?