Bizim doktor tahlil yapmadan verdi. Ben de o yüzden kararsizim başlayıp başlamamayaPeki 4. Ayda tahlil yaparak mi veriyorlar kan ilacını?
Ben çok tatlı yedim bi de ilaç kullandım ağır. O karaciğer enzimlerimi yükseltti. Ondan sanırım...İşte benim durumum aynen böyle canım. Çok huzursuz oluyorum kendimden sanki hiç doğum yapmamış gibi hissediyorum. Yüzüm kocaman oldu
Nasıl kilo alıyoruz anlamıyorum bi de emzirdik 4 ayda olsa. Emzirmeseydim ne olacak
Haklısın aslında canım kendimi telkin ediyorum ama bi yere giderken hamileyken giydiğim bir şeyi gitmek zorunda olunca sinirim bozuluyor.
Ben kedi dili pasta bağımlısı oldum. Ohhh afiyet olsun sana :)Tatlı sevmeyen ben her akşam tatlı krizine giriyorum. Yapmaya vaktim olmuyor. Dışardan alıyoruz genelde. Malum glen gidene de ikramlar falan derken sistim iyice. Annem geliyor arada oda sağolsun besiye çekti beni. Ben çözümü sütlü tatlıda buldum canim. Bos vakit bulduğumda yapıp arıyorum dolaba. Hem cidden süt yapıyor. Kuruyrmislerden de bar yapip tek tek strecledim , o da iyi oldu.
Benimde iki kedim var canim. Ikiside ev kedisi. Hergun supurgeyi acmak ve haftada bir defa evi silmek disinda birsey yapmiyorum. Tuylerini bir aya kadar kestirecegim. O zaman daha rahatlarim diye dusunuyorum..
Tuvalet temizligini de bazen ben bazen esim yapiyor. Simdiye kadar bebekle bir sikinti yasamadik sukur.
vallahi haklısın ya
yıprattım bebeğimi de testlerle falan
bilmiyorum artık bıktım gerçekten. yeni mama aldık bugün aptamil- sma- bebelac hiçbirini yemedi
kaşıkla falan ağzına döküyorum şöyle bi 5,5 kilo oluverse de herkes rahatlasa keşke..
bize de verdi bi de kusturur diyo
bebeğim zaten kusuyor diye doktor doktor geziyoruz
2 hafta önce kan değerlerinde demir normal çıktı vermicem ben
bi de ayrıca bu kusturursa uğraşamam
ekliyorum aşağıya
hepsinden çok memnunum :)
sorma çok dertliyim
kedim uzun tüylü siyah
yatak odasına almıyorum
dyson marka elektrik süpürgesi almıştık tüy toplama başlığı çok iyi
bir de kurutma makinesi aldım
kıyafetlerden çıkan kedi tüyüne inanamazsın
bebeğin kıyafetkerinden bile çıkıyor
Eki Görüntüle 2246909 Eki Görüntüle 2246910 Eki Görüntüle 2246911 Eki Görüntüle 2246912 Eki Görüntüle 2246913 Eki Görüntüle 2246914 Eki Görüntüle 2246915 Eki Görüntüle 2246916
Sana da afiyet olsun canim. Kendin mi yapiyosun? Tarifin pratikse paylaşır mısın?Ben kedi dili pasta bağımlısı oldum. Ohhh afiyet olsun sana :)
Çoğu doktor böyle yapıyor. Bizler de meraklı değiliz tabiki küçücük yavrularimiza tahlil yaptırmaya ama demir fazlaliliginin da ciddi sonuclari olduğunu nasil gözardı ediyorlar anlamıyorum. Her bebek her beden farklı degil mi? Benim doktorum daha 3. Ay kontrolünde bahsetmisti demir alıcaz 4. Ay diye. Henüz almadım 2 haftamiz var ama çok tereddütluyum.Bizim doktor tahlil yapmadan verdi. Ben de o yüzden kararsizim başlayıp başlamamaya
Arkadasim saglik ocaginin verecegi demir ilacini sakin kullanmayin cunku icerisinde paraben war ben bska marka aldim doktorumun onerisi ile aldiginiz ilacin icerigini mutlaka okuyunÇoğu doktor böyle yapıyor. Bizler de meraklı değiliz tabiki küçücük yavrularimiza tahlil yaptırmaya ama demir fazlaliliginin da ciddi sonuclari olduğunu nasil gözardı ediyorlar anlamıyorum. Her bebek her beden farklı degil mi? Benim doktorum daha 3. Ay kontrolünde bahsetmisti demir alıcaz 4. Ay diye. Henüz almadım 2 haftamiz var ama çok tereddütluyum.
Aynen canim çok doğru söylüyorsun. Devlet bile bile bunu veriyor cocuklara.Arkadasim saglik ocaginin verecegi demir ilacini sakin kullanmayin cunku icerisinde paraben war ben bska marka aldim doktorumun onerisi ile aldiginiz ilacin icerigini mutlaka okuyun
Benim de kedidilli çok pratik ve çok lezzetli bi tarifim var, hazır pasta gibi oluyor, tek sıkıntısı kremşanti ve cremole gibi hazır ürünlerin kullanılması. Çok oluyor bir de. Kalabalık misafire yapılabilirSana da afiyet olsun canim. Kendin mi yapiyosun? Tarifin pratikse paylaşır mısın?
Senin aldığının markası ne canım?Arkadasim saglik ocaginin verecegi demir ilacini sakin kullanmayin cunku icerisinde paraben war ben bska marka aldim doktorumun onerisi ile aldiginiz ilacin icerigini mutlaka okuyun
Süpermiş. Bugün net yapicam kedidilim var evde. Gitmeyecek bu kilolarrrrrrr.Benim de kedidilli çok pratik ve çok lezzetli bi tarifim var, hazır pasta gibi oluyor, tek sıkıntısı kremşanti ve cremole gibi hazır ürünlerin kullanılması. Çok oluyor bir de. Kalabalık misafire yapılabilir
1 paket kremole
2 paket krem şanti
4 su bardağı soğuk süt
Hepsini çırp.
2 paket kedi dilini, büyük borcama sütle ıslatıp tepsinin altına diz, kremanın yarısını koy, bir kat daha kedi dili koy, muz dilimle, kalan kremayı koy.
Tepsiyi buzdolabına koy, servis yapmadan önce üzerine kakao serp. Bu kadar.
Bende ayni durumdaydim. Ustune bide benim kedim depresyona girdi ilgisizlikten. Bide bende 5 yas oglan var. Bu kis onun hastaligi hic bitmedi. Ev kucucuk hepsini ayirmak beni inanilmaz zorladi. Hergun kumunu degistirmeme ragmen her cis yaptiginda arkadasindan almama ragmen kokuyu bertaraf edemedim temizligi ile ugrasmaktan kendisi ile ilgilenemedim 2 dakka oturdugumda ilgi istiyordu. Ve benim.esim.yurt disinda 3 cocukla kaldim tek basima. Malesef ilk gozden cikarabilecegim.kedim oldu. Sahiplendirdim. Guzel bakildigi ilgi gordugu bi yere gitti. Ozledikce gidip gorebilirim. Ben kolay atlattim ama oglum cok zorlandi onun gidisi ile. Kedi ayri bi ask ama.bebekle cok zormus. Cocukla demiorim bebekle 1 cocuk 1 kedi gayet iyiydik.Senin için baya kolay gibi görünüyor hayat :) biz çok zor durumdayız :/
Bizim halimiz içler acısı :) bu kış oturma odasına hiç geçemedik kediler orada yaşıyor koridor giriş flnda dahil buralarda hiç halı yok çünkü halılar el dokuma birini hep söktüler kaldırdık diğerlerine hep kustular artık mahvolmuştu çöpe attık :/ oturma odasında ki köşe takımı berbat durumda hep tırmık izi tüy içinde sizin gibi Dyson aldık ancak o paklıyor. Diğer bütün odaların kapısı kapalı biz salonda yaşıyoruz artık evde hapis olduğumu düşünüyorum bunaldım. O kadar fena tüy döküyorlar ki özellikle kızım salona girmemelerine rağmen bebişimin ağzından üstünden tüy topluyorum hep uçuyor etrafta çünkü artık canıma tak dedi sahiplendirmek istiyorum herkese haber saldım :/ çok yazdım kusura bakma çok dertliyim kedilerden
Evet kendim yapıyorum. Tabi ki :)Sana da afiyet olsun canim. Kendin mi yapiyosun? Tarifin pratikse paylaşır mısın?
Bizim muhabbet kuşumuz vardı. Çok tüy döküp yem saçıyordu ben de eşimin ailesine verdim şimdilik ki kuşcağızım sabit bi yerde duran bi canlı. Buna rağmen her yer tüy ve yemdi. Kedi daha zordur.Bende ayni durumdaydim. Ustune bide benim kedim depresyona girdi ilgisizlikten. Bide bende 5 yas oglan var. Bu kis onun hastaligi hic bitmedi. Ev kucucuk hepsini ayirmak beni inanilmaz zorladi. Hergun kumunu degistirmeme ragmen her cis yaptiginda arkadasindan almama ragmen kokuyu bertaraf edemedim temizligi ile ugrasmaktan kendisi ile ilgilenemedim 2 dakka oturdugumda ilgi istiyordu. Ve benim.esim.yurt disinda 3 cocukla kaldim tek basima. Malesef ilk gozden cikarabilecegim.kedim oldu. Sahiplendirdim. Guzel bakildigi ilgi gordugu bi yere gitti. Ozledikce gidip gorebilirim. Ben kolay atlattim ama oglum cok zorlandi onun gidisi ile. Kedi ayri bi ask ama.bebekle cok zormus. Cocukla demiorim bebekle 1 cocuk 1 kedi gayet iyiydik.
TEMiz canım semear sonucun sadece iltihap olarak yorumlanmış oda hemen hemen her Smear de çıkar.geçmiş olsunKızlar smear sonucum temiz değil mi? İlk defa yaptırdım da internette az baktım temiz sanırım. Bilen yardımcı olabilir mi? Eki Görüntüle 2247469
Zaten fitil ve antibiyotik vermişti canım. Çok sag ol :)TEMiz canım semear sonucun sadece iltihap olarak yorumlanmış oda hemen hemen her Smear de çıkar.geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?