2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Tabi canim bende ole bakiyorum aynen ole bi damlada alsa kar sagiyorum memede vermeye calisiyorim snsima aliyor bazen sut geliyor gelmiyor bilmiyorum ama 2 3 dkika icinde memede uyuyakaliyor
Benimde öyle bazen dolu dolu geliyor bazen hic yok nerdeyse. yedigimizden ictigmzden mi kaynakli anlamadim valla

Canım bir iyi bir kötüyüz. Dün gece ateşi 37nin üstüne çıktı. Sonra üstünü filan açtık öyle düştü, tekrar çıkmadı. Sonra öğlene kadar iyiydi yine ama öğleden sonramız hep ağlamalı geçti..

Salı günü aşımız var. İnşallah güzelce atlatabiliriz. Siz de Salı günü mü yaptıracaksınız aşınızı canım?

Oy kıyamam nesi var acaba ya, anlayamıyoruz ki dertlerini
Bizim aşımızı 29una yazdılar kuzum sağlık ocağından. 29 unda yaptırıcaz inşallah. Kontrole de cumartesi günü gidicez eşimin işinden dolayı

İnşallah en kolay şekilde atlatırız canım.. Ben 40ım çıktıktan sonra muayeneye de gitme fırsatı bulamadım. Sen gitmiş miydin canım?

Sağdım canım dediğim gibi önve masaj yaptım sıcak havlı ile sonra sağdım geçti çok şükür. Çook teşekkürler

İnşallah en kolay şekilde atlatırız canım.. Ben 40ım çıktıktan sonra muayeneye de gitme fırsatı bulamadım. Sen gitmiş miydin canım?
Gittim kuzum şükğr bi sorun kalmamış. Bol bol egeyi sevdiler :) fotoğraf çekildik hatta egeye hatıra kalsın diye :)
Nereida hocanın asistanı şerifeyi ben bekar sanıyodum. Geçen gittiğimizde acaba hamilemi demiştim sonrada kız evli değil ki hamile olsun dedim içimden. 40ım çıkınca gittiğimde bi sohbet ettik benmle yaşıt kız, 1,5 yaşında oğlu varmış şimdi ikinciye hamileymiş ben şok :)))

Ayy hamile miymiş, maşallah  ben biliyordum oğlunu ama

Spora ne zaman başlayabiliyoruz sezeryandan sonra onu merak ediyorum, gerçi benim dikişim kaynamadı ya normal sezeryanla bir tutar mı bilmiyorum. Bir de korse tavsiye eder mi onu sormak istiyorum gittiğimde.

Sallayıp sakinlediğinde emiyor ama diğer türlü almıyor. Ben de anlamıyorum.
Bizim doktor da 20 değil de 30 gr yeterli görüyorum kiloda demişti. Her doktor farklı konuşuyor.
Bu ara ikinci atak donemindeler benimkide memeyle kavga edio zaman zaman 6. Ayinda dogum kilosunun 2 kati olmasi beklenir bebeklerin. Gayet iyi kilo almis birde hastalik atlatmis icini rahat tut bence

Benim kizimda da var aynisi hic sorun olacagini dusunmemistim.

+1 kesinlikle katiliyorum oglum 3470 gr dogdu 1. Ay 5000 gr 2. Ay 6800 gr 3. Ay 8500 gr tam bir tosuncuktu ama asiri meme duskunu bir yawruydu.
Kizim 3100 dogdu 1. Ay 4080 2. Ay 5350 gr cikti ikiside sadece anne sutu aldi ayni ana ayni meme ama bebeler farkli hele kizimin kemikleri incecik mesela ama oglum baya kemikliydi.

Ben sordum ama spor olarak degilde aletli plates sordum baslayabilirsin dedi. Ben yinede 3. Ayin dolmasini bekleyim dedim. Emzirirken yag yakici sporlar onerilmio sute toksinler karisiyormus cunku ama sikilasmaya yonelik sporlar yapilabilir. Korse takmadim ben pek gobegim.kalmadi aldigim kilolari da verdim eski kiloma dondum ama vucudumun sekli kaydi kiyafetler toparlio ama kendimi ciplak gormek istemiorum

Gecmis olsun canim simdi nasl iyimi bebek? Benim sadece salya oluyor önlük kullaniyorum onun icin köpurcuk cok olmuyor

Sporu bilmiyorumda korseyi bana 1. Haftada kullanmaya başlayabilirsin demişti bi türlü korse alamadım biliyomusun bitane aldırdım bol geldi değişimde yokmuş 2.yi almaya bi türlü cesaret edemedim denemeden
Sporada başla dese de başlayacak şuanlık imkanım yok o bakımdan sorunda yok
İnşallah seninde sorunun kalmamıştır dikişlerinden

Biz bugün 2.ay kontrolune gittik. 5 kilo, 56,5 cm olmuş bizimki. 3750 idi yani 1250 almış. Sadece emerek bu kiloya gelmesine çok sevindim. Emmek demek az gerçi benimki beni sömürüyor daha çok :) sürekli memede, uyku da az doktor acıdı valla halime. Ama bu güzel sonuçlara değer napalım annelik de böyleymiş işte.

Gecmis olsun canim simdi nasl iyimi bebek? Benim sadece salya oluyor önlük kullaniyorum onun icin köpurcuk cok olmuyor

Canım aslında keyfi iyi ama bazen çok köpürcük oluyor. Ve aşırı salya öyle ki önüne koyduğum bez yada kıyafetin önü sırılsıklam oluyor. Bazen de sanki boğazında balgam var gibi yutkunurken zorlanıyor.. Aşırı salyadan mı acaba yoksa reflü mü var... doktorlarda tam bişey demiyor. Bakıp bişey yok şu ilacı kullan geçmezse gel... 2.5 aylık bebek denek mi...

Bizimki geceleri sürekli boğazından garip sesler çıkarıyor boğazını zorluyordu. Doktor refludendir zaten bu kadar sık emip reflu olmaması mumkun değil dedi. Reflu surubu verdi. Bugün uykudan önce içirdim hiç o sesleri çıkarmadı ve uzun uyudu. İnşallah tesaduf değildir ve derdimi geçer. Seninkinde de reflu olabilir, doktorunuz bişey dedi mi?

Ben malesef kilo veremedim henüz fakat sporu fibromiyalji rahatsızlığım için yapmak istiyorum. Spor yapmadıkça hareket kapasitem düşüyor, ağrılarım artıyor filan...

Sen kilolarını da vermişsin, inşallah pilatesle istediğin şekle kavuşursun tez zamanda canım :)

Ne almıştın peki canım? Daha esnek bir şey mi yoksa çelik balenlilerden mi almak lazım acaba. Ben de çok kararsızım.. Devamlı da acıkıyorum, korse bu devamlı acıkmayı da önlüyormuş galiba.. Gerçi salak gibi insülin direnci ilacımı düzenli kullanmayı bıraktım, o yüzden belki de bu kadar küpüne düştüm yemeğin..

Benim spor için vakit ayırmam şart, ağrılarım çok arttı.. Leslie yormaz da aslında, onunla başlasam günde 15dk ile. Korkuyorum da dikişler geri açılır mı diye ya

Salya artışı bizde de var ama salya dışa değil içe akıyor böyle olunca iki gündür karnı garul gurul ediyor dişten şüphe etmeye başladım bizde erken çıkma ihtimali de var ablamız erken çıkarmıştı daha doğrusu biz diş kocaman olduğunda dişi olduğunu fark ettik hep ön diş bekleyince meğer bizimki üst yan dişi çıkarmış

Ateş yok ama kakasını ishal olarak yapıyo çok sık değil herzaman yaptığı sıklıkta acile götürmek gerekli mi? Ptesi beklenebilirmi acaba bu durumda ne yapmak gerek başına gelen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…