- 13 Aralık 2014
- 2.990
- 6.306
- 158
Benim bebiste 3 ay 8 günlük agzinda surekli köpük ve salya var elleri surekli agzinda ve kıyafetleri ıslanıyor tam ellerini etrafi tanima evresi normal olduğunu düşünüyorum artik yavas yavaş eline ne gecirirse agzina atmaya başlayacak tanimak için.Canım aslında keyfi iyi ama bazen çok köpürcük oluyor. Ve aşırı salya öyle ki önüne koyduğum bez yada kıyafetin önü sırılsıklam oluyor. Bazen de sanki boğazında balgam var gibi yutkunurken zorlanıyor.. Aşırı salyadan mı acaba yoksa reflü mü var...doktorlarda tam bişey demiyor. Bakıp bişey yok şu ilacı kullan geçmezse gel... 2.5 aylık bebek denek mi...
Buarada pusetinin tutma yerine halka ucgen gibi şekilli seyler astım eliyle onlara vuruyor onlarla oyalanıyor. Onceden yere koyasiya ağlardı çoğunlukla simdi onlarla yarim saat falan oyalaniyor kendi kendine konusunca guluyor tepki veriyor tv falan aciksa tv seyrediyor artik tvyi açmıyorum esim evde olmadıkça eşim gelince açıyor ona bi çözüm bulamadım bağımlı kendisi. Artık etrafı tanıyorlar. Birde esimde falan fazla durmak istemiyo onda ağlıyor benim sesimi duyunca susuyor cok fazla aglarken bile kucagima gelir gelmez susuyor. 2 gun önce amcası gelmişti onu görür görmez ağladı artık insanları da tanıyor hoslanmazsa belli ediyor tepki veriyor.