İşte böyle doktorları sevmiyorum bende doğum doktorumu çok seviyorum ama aynı hastanenin çocuk doktorunu hiç sevmedim başka doktora götürdüm hemen ilk kontrole kadın bana diyorki aptamil mamayı öneriyorum kan şekeri çok önemli hemen bu gece temin edin verin ya ben o mamayı verirsem benim sütüm artar mı olur mu çocuk memeyi ister mi üstelik bunu dediğinde çocuğun kan şekerine falan bakılmadı doğdu hemen bunu söylüyor bir dur bismillah çocuk aç olur süt olmaz emmez verilirde varken niye verelim mama ki şuan anne sütüyle her ay 1 kilo alıyor yavrum bir de mama versem obez olurdu herhalde mama kullanılır tabiki ama süt olmazsa varsa bence kimse kullanmasın anne sütü gibi hangi mama sağlıklı olabilir ki
Bana da hemen aptamil dedi aynı şekilde. Bi türlü dinlemedi kendimi anlatamadım benim bebeğim her defasında tek göğsümden içiyor 7-8 dk dan fazla da durmuyor. İçirebilsem zaten diğer göğsümden de içebilir mamadan önce.
Gerekirse tabiki veririm çocuğumu aç bırakacak değilim ama bebeğimin beslenmesinin kötü olduğunu düşünmüyorum. Ben de hastanenin kadın doğum kısmından memnundum, çocuk bölümü işleyiş olarak çok sinir bozucu ama mecbur gideceğim çünkü kendi doktoru iyiydi.