Durmuyoki hemen cikiyo oblada rahat edemedik biz yaaİlik suyla islat biraz canim yapisan yerleri
Pes etmedim canim hala israrla veriyorum bugun 5 dk emdi iki memeyi ama isteksiz yani malesef.memede yra yok.pamukcuk var ama az insallah oledir de duzelir 3.ay bitiminde.evet canim drumuzda 3.aya biraktiCanim gec gördm msjini ama rota asisini doktorumuz 14.haftaya kadar yapabiliriz demisti. emzirme konusunda cok sey okudum malum benim de sütüm az. Aklima gelenleri yaziyim dedim. Oncelikle meme reddinin sebebini bulmalisin canim ona gore davranirsin. Agzinda pamukcuk olabilir, atak zamaninda olabilir, gogus uclqrinda yara varmi mesela buda bi sebepmis. 3. Aya kadar meme reddi gorulebilirmis bebeklerde 3.aydan sonra duzelirmis bence pes etme azda olsa 1 damlada olsa agzina ver
Temizliyorum canim genelde temiz oluyor.Canım aklıma geldi emzirmeden önce serumla burnunu temizliyomusun? Burnundan ses gelmese bile bazen dolu oluyo o zamanda emmiyo benimki
Her ihtimali denedim artik ne alirsa kar deyip denemeyede devam edicem canim vakit buldukcada sagiyorum bakalim napicaz bu yaramaz oglumlaGöğüs ucu kremi, yada kıyafetlerimizde bizim alamadığımız deterjan kokusu vs? Bunlardan olabilir canım benimki deterjan kokusuna çok hassas bana kalsa kokmuyo hatta kokmasın diye yumuşatıcı bile kullanmıyorum ama alıyo kokusunu
Bizimkininde öyle yanlış farketmiyosamYa ben kilo almadığı dönemde boyunun uzadığını fark ettim
İlgisi var mı bilmiyorum
Benim bebeğim başindan beri hiç emmedi. internetden okuduğum kadariyla emzirebilirsin sağmak yerine.tam bilemedigim için bişey söyleyemicem.mesela eltimede böyle olmus,o hiç emzirmemiş sertlik gidene kadar,sağip atmiş sütünü.şimdi nasil durumun ?Çok sağol canım. Sertlik geçene kadar o memeyi hiç emzirmeyip sağdın demi?
ben uygulamadim pek canim bilmiyorumki banada uyuyor maddeler belki sut fazlaligi degildir senin durum. Ben ihtiyac oldukca emziriyorum son zamanlarda doymuyor hala 1 saat falan oyaliyor meme
Pes etmedim canim hala israrla veriyorum bugun 5 dk emdi iki memeyi ama isteksiz yani malesef.memede yra yok.pamukcuk var ama az insallah oledir de duzelir 3.ay bitiminde.evet canim drumuzda 3.aya birakti
Durmuyoki hemen cikiyo oblada rahat edemedik biz yaa
Yapismiyor yani dimi tamam canim deniyim olede biKozmogirl17 alttan ve üstten 2 parmağınla tutucaksın silikon ucu canım
Tabi canim bende ole bakiyorum aynen ole bi damlada alsa kar sagiyorum memede vermeye calisiyorim snsima aliyor bazen sut geliyor gelmiyor bilmiyorum ama 2 3 dkika icinde memede uyuyakaliyorbenim silikon uc yapisiyordu canim ama emerken cikiyordu bende parmaklarimla tutuyordum. Sen hergun süt olmasa bile 5 dk da olsa agzina ver. Memeyi unutmasin duzelir insallah 1 damlada olsa kâr ben öyle bakiyorum artik
Öyle sabit kalmıyor. Ben de ıslatıp dik yapıştırıyodum göğsüme parmaklarımı makas gibi açıp tutuyodumYapismiyor yani dimi tamam canim deniyim olede bi
Bizde de köpükler var. Pazartesi doktora gideceğim, bakalım ne diyecek.kızlar merhaba rvs virüsünden bebeğim 5 gün hastanede yattı daha öncesinde de uyurken ve Normalde ağzını sürekli köpürcük olurdu Yutkunurken sanki zorlanıyor ve çok fazla salyası var sizde de böyle durumlar olanlar var mı Ne yapıyorsunuz
Benimde bebeğimde birebir aynısı var. Doktora sordum normal dediBen normaldir diye düşünüyodum bide buraya bu kadar çok kişi yazınca iyice normal olduğunu düşünmeye başladım. Benim kizimda da tukuruk artışı var. Ağzınin dışında ,dudaklarının ustunde baloncuklu şekilde tukuruk oluyor. Sizin de öyle mi?
Bu grubu okumayı ve buraya yazmayı o yüzden önemsiyorum. Içimizde kuşku olussa bile aynı zamanlarda doğmuş bebeklerin aynı zaman aralıklarında benzer şeyler yaptığını okuyunca rahatlıyoruz :)Benimde bebeğimde birebir aynısı var. Doktora sordum normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?