2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
R ruyam28 merhaba.burada arkadaslar bisey soyledimi bilmiyorum.mesajlarin hepsini okuyamadim.göğsünde süt toplanmiş,sertlik var söylemiştin,tavsiye vermek istedim.benimde basima gelmisti,hatta atesim bile cikmisti bu yüzden.ben göğsüme sürekli masaj yaparak ve sağarak atlatdim.göğsümde kizariklik ve sertlik vardi.yağlayarak 5-10 dakika masaj yaptim,sonrasinda sağdim.bir kaç kez tekrarladim bu işlemi taki sertlik gidene kadar.istersen bir dene.Allah göstermesin,mastit filan olursun.çok aciverici bişey
Çok sağol canım. Sertlik geçene kadar o memeyi hiç emzirmeyip sağdın demi?

Çok sağol canım. Sertlik geçene kadar o memeyi hiç emzirmeyip sağdın demi?
Bebek sağmaya göre daha iyi boşaltıyo canım. Bende de olmuştu ılık suyla ıslatılmış havlu ile masaj ve bebeği emzirmeyle açıldı

Kızlar biz de bugün aşımızı olduk, aşıdan ziyade bizim problemimiz kilo. Hastanede yatma durumumuz olmuştu o günlerde kilomuz geriledi. Dün tartıldığında 2 ay 11 gün kilosu 5 kilo 50 gram. Sizin kızların kilosu nasıl? Yakalayabilmiş miyiz bana hala gerideymişiz gibi geliyor.
2 aylıkken tartıldı 4400 gram canım
Boyu 55 cm falan

Seninki gayet iyi değil mi?

Hayırlı cumalar kızlar ♥️
Emziren anneler belli saat araligiyla mı meme veriyorsunuz yoksa her agladiginda mı veriyorsunuz?

Doktorumuz gerilediğimizi söylemişti, daha gidemedim kontrole. Şimdi bu kiloya ne diyecek bilemiyorum ama sizleri duyunca kızımın kilosu da normal geliyor
Benimki 3250 doğdu
5. Gün kontrolünde 3050 idi
1. Ayda 3800 olmuştu ve gayet iyi denildi.
15 gün önce 1 ay 21 günlüktü 4100 çıktı doktor beğenmedi. Çünkü 21 günde 300 gram almış sadece
2. Ay aşısını yaparken tarttılar sağlık ocağında 4400 çıktı
Yarın dr kontrolü var. 4100 ün üstüne 300 gr alsa yeter 15 günde demişti doktor
İnşallah 4500 çıkmasını hedefliyorum :D

Ben de eşim de ikimizin ailesi de minyon. Ben uygun buluyorum aslında böyle olmasını. Senin bebeğin doğum kilosu nedir?

Benimki 3250 doğdu
15 gün önce 1 ay 21 günlüktü 4100 çıktı doktor beğenmedi. Çünkü 21 günde 300 gram almış sadece
İnşallah 4500 çıkmasını hedefliyorum :KK70:

Ben de eşim de ikimizin ailesi de minyon. Ben uygun buluyorum aslında böyle olmasını. Senin bebeğin doğum kilosu nedir?
21 günde 300 gr almasını neden beğenmediki aylık 500-600 değilmi normali ztn?

Hayırlı cumalar kızlar ♥️
Emziren anneler belli saat araligiyla mı meme veriyorsunuz yoksa her agladiginda mı veriyorsunuz?
Her ağladığında veriyorum ben. Bazen emmiyor öylece memede sakinleşmek istiyorlar. Daha çok küçük anne sıcaklığına ihtiyacı var. Hiç dakika tutma ne zaman isterse verilmeli.

Kızlar bugün hava güneşli ve çok güzel istanbulda. Sitenin bahçesine çıkardım oğlumu bebek arabasında. Evde en uzun gündüz uykusu benim kucağımda 30 dakika olan oğlum 2 saat deliksiz uyudu bahçede. Ah dedim ne güzel şey şu güzel hava. Bana da iyi geldi güneş. Kış bebeği dedikleri kadar zormuş gerçekten.

Benimki 3250 doğdu
İnşallah 4500 çıkmasını hedefliyorum :KK70:

Benimkiyle nerdeyse aynıymış senin bebek canım. 3260 doğdu, 1 aylıkken 3750 idi. 2.ay kontrolumuz yarın bakalım kaç çıkıcak çok merak ediyorum.

Ben her istediğinde veriyorum ağlamayıp arandığındada veriyorum

Her ağladığında veriyorum ben. Bazen emmiyor öylece memede sakinleşmek istiyorlar. Daha çok küçük anne sıcaklığına ihtiyacı var. Hiç dakika tutma ne zaman isterse verilmeli.

Ben de veriyorum ama birkaç dkka emip başlıyor aglamaya.acaba dedim belli bir ara mı vermek gerek güzel emsin diye.sizlere sorayım dedim ;)

Ben de her ağladığında yeni emmemişse veriyorum. Zaten istemezse ittiriyor. Bazı günler gündüzleri nerdeyse saat başı istiyor. Bazen de 3 saat falan uyuyor emmiyor. Zaman tutmuyorum artık kendisi karar veriyor

Genelde 3 saatte bir emmek istiyor. Degisedebiliyor tabi genel mantigim gak dese meme guk dese meme

Aynen genel itibariyle ben de öyle yapıyorum.ama memeyi benimki genelde ağlayarak bırakıyor tekrar veriyorum emiyor yine agliyor :işsiz:
Sadece geceleyin emmek için kaldirdigimda ya da sabah ilk uyandığında ağlamadan emiyor.
Memeyi ağlayarak bırakma sizlerde de oluyor mu:KK51:

Back