2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Daha emmek istiyor olabilirmi. Cok mu agliyor yoksa biraz mizirdanip susuyormu

Genelde 3 saatte bir emmek istiyor. Degisedebiliyor tabi genel mantigim gak dese meme guk dese meme
Ben her ağlamasına meme vermiyorum. Çünkü bazen aslında gazı oluyor ama meme verince bi hırsla emiyor asıl sorunu çözülmemiş olduğundan daha da gaz yapıyor.
Kimi zaman uyumak için ağlıyor, bazen de canı sıkıldığından :)
Öyle bi inat huyu var ki aç değilse memeyi karşıdan görünce bile ağlıyor

Gece 2 kere gündüz ise ortalama 1,5 saatte bir emiyor

Doğumdan önce doktorum minyonsun senden çok da büyük bir bebek de beklemiyoruz demişti. Benim eşim tarafı irice.
Benim de kızım 3.300 doğdu
5. Gün 3050 gr
1. Ay 3900 gr
Sonra 4.475
Şimdi de (2 ay 10 günlük) 5.050 dedi. Günlük 35 gr almış oluyoruz.
Pazartesi günü kendi doktorumuza gideceğim bakalım o ne diyecek. 2 aylık değildik 4.475ken o zaman doktorumuz bebeğimizin kilosu düştü demişti hastanede yattığımız zaman girdiğimiz kiloyla çıkmıştık 9 günde kilosu sabit kalmıştı.

Bizim de emme durumumuz sıkıntılı. Uyandığı vakit bekletmeden emzirmem lazım yoksa mızırdanıyor ve almıyor. O yüzden ben uyanır uyanmaz bi hızla emzirmeye duruyorum. Gazını çıkar altını değiştir biraz da ana kucağında oyaladıktan sonra uyumadan önce bir daha acıkıyor ama almıyor ve ağlıyor hop sallamaya duruyoruz sakinleyip uyuklamaya başladığında bir daha emziriyorum sonra da uyuyor. Yani uykudan önce emzirmek zorlaştı benim için.
Siz nasıl yapıyorsunuz? Uykudan uyandığında neler yapıyorsunuz? Uykudan sonra ve uyumadan önce emziriyor musunuz?

Tabi doktorun daha iyi bilir de benimki günde 20 gram alsa yeterli dedi.

Ben uykudan uyanınca emziriyorum
Sonra oyalıyorum falan 1,5 saatte bir acıkıyor genelde. Emerken de yorulup uyuyor. Böyle yapıyorum. Acaba aç mı değil seninki?

Ben uykudan uyanınca emziriyorum
Sonra oyalıyorum falan 1,5 saatte bir acıkıyor genelde. Emerken de yorulup uyuyor. Böyle yapıyorum. Acaba aç mı değil seninki?
Sallayıp sakinlediğinde emiyor ama diğer türlü almıyor. Ben de anlamıyorum.
Bizim doktor da 20 değil de 30 gr yeterli görüyorum kiloda demişti. Her doktor farklı konuşuyor.

Sallayıp sakinlediğinde emiyor ama diğer türlü almıyor. Ben de anlamıyorum.
Bizim doktor da 20 değil de 30 gr yeterli görüyorum kiloda demişti. Her doktor farklı konuşuyor.

Bebeklerin de hepsinin huyu farklı benimki de uyurken emmiyor
Hemen uyandığında emzir olmazsa tam kendine gelmeden. Bi de gözleri küçülüp uykusu geldiğini fark ettiğinde

Sağol insallah tekrar olmaz bizde 2 hafta önce antibiyotik kullandık ve tekrar başladı öksürük sanırım mide reflusu oduguo için geçmiyor yalnız bırakmaya korkuyorum uyurken tıkanır diye

canım benim bebeğim de 5 gün hastanede yattım Gribal enfeksiyon kapmış çok şükür zatüreye çevirmedi ama ondan önce ağzını sürekli köprücük olduğu için reflü teşhisi konmuş Gaviscon verilmişti. ama ben Hastaneden sonra başlayıp kullanmadım. size nasıl reflü teşhisi kondu belirtileri şikayetleri neler

canım benim Bebeğim doğduğunda emiyordu ama sonra Göğüslerim şişti daha sonra biberona alıştı ve memeyi asla almadı bir ara silikonlu emzirdim fakat sonra hasta oldu falan o da kaldı. şimdi sürekli sütümü sağarak veriyorum . Sana tavsiyem asla 4 saate geçirmeden sağ. Hatta Mümkünse 2-3 saatte bir sağ. benimde sütüm çok az dı Humana stil tea aldım Bol bol su içtim düzenli beslendim uyudum 150 milime kadar yükselmişti. sonra hastaneye yattık stres sıkıntı düzenli sağamama ve beslenememek bayağı azaldı. ama ne kadar düzenli ve çok sağarsan o kadar sütün artar merak etme.

Canim benim iste okadar vaktim olmuyor duzene oturtamiyorumki iki bebeyle malesef tam oturuyorum sagicam biri agliyor tam oturdum diyorum biri altina yapiyor tam simdi uyudular diyorum aglayarak uyaniyor bende sastim valla napicagimi bugun sagdim mesela aksam 1 kez 30 cc geldi normalda 10 cc bile zor geliyor o sira agliyordu ufaklik aldim memete biraz emdi toplam 5 dk iki memede kaldi aayilir belki geri donermi bilmiyorumki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…