• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ay ne şanslısıniz çok ozeniyorum kari-koca öğretmenlere. Benim eşim c.tesi bile çalışıyor, oğluma komşum bakiyor :KK43:
Ben de ilk dönem kapanirsa 2. Dönem ücretsiz izne çıkarım diyorum ama bakalım insallah aksilik çıkmaz.. kayınvalidemle kayinpederim biz gelir bakariz diyorlar ama bir tane 2bucuk yaşında bir tane de 3 aylik süt bebeğine sanmıyorum bakabileceklerini :KK43: biz de araba almıştık daha 3 sene borcu var ama gelen altınlarla 3- 4 ay idare ederiz dedik eşimle evdeki hesap çarşıya uyarsa artık :KK70:
Uyar inşallah kızıma babayla baktık ama inanın öyle de çok zor oluyor çünkü hiç kendiniz için Zaman'ınız olmuyor bende seneye artık kendim bakarım öbür yıl mecbur bakıcı

Yok tup bebek degil. Konserve de yeme dedi. Neden diye sormadim. Yeme dedidedi. Tamam dedim :) sut yogurt hergun yumurta dedi. Her ay bir kilo dedi en fazla. Suan 54 kiloyum. Onceki hamileligim de on kilo almistim zaten.
Senin kilon iyiymiş. Bana da her ay 1 kilo dedi. Ben 57 ydim 2 haftada 1 kilo aldım 58 oldum fazla almışsın dedi:( sütten tiksindim bir bardaktan fazla içemiyom. 1 kase de yoğurt yiyorum günlük.

Senin kilon iyiymiş. Bana da her ay 1 kilo dedi. Ben 57 ydim 2 haftada 1 kilo aldım 58 oldum fazla almışsın dedi:KK43: sütten tiksindim bir bardaktan fazla içemiyom. 1 kase de yoğurt yiyorum günlük.
Sütü bugun icemedim ben de. Sabah yediklerim aynen cıkınca... Neyseki oglen ve aksam henuz duruyor :)

Kızlar neler yapıyosunuz bakiim
Biz bugün gittik hamile kıyafeti aldık 2 pantolon 2 de üst elhamdülillah ne güzel duygu valla Allahım herkese nasip etsin.2 ayım dolmadı daha ama karnım 3 aylık gibi :KK8: kıyafetlerim hep dar kesimdi hiç biri olmaz oldu. sizin göbişler nasıl şişkinlikte oluyo bende gerçi
Benim de aynı şekilde şimdilik evde takıldığım için rahatim ama sanirim 15 gün sonra mecbur alırız birşeyler, kesinlikle çok güzel bu yüzden alışveriş yapmak

Benim de aynı şekilde şimdilik evde takıldığım için rahatim ama sanirim 15 gün sonra mecbur alırız birşeyler, kesinlikle çok güzel bu yüzden alışveriş yapmak
Ya bende bana mı öyle geliyor diyorum kızlar bende heralde kilodan göbek yaptım diyorum:110:gercekten daha bu haftalarda çıkar mı göbek ya:anneadayı:

Benim ki de tüp bebek acaba ondan mı bize acı ekşi turşu yasak dedi dedim ama normal olanlara da öyle diyenler varmış
Tabiki kıymetli gebelik diye geçiyor bizim ki daha dikkatli olmalıyız ama bu besinler bulantıyı tetikler zaten hemen hemen cogu der..doktorlar hep farklı ağızdan konuşuyor teker teker neyin zararlı olacağini sayamazlar başlıca söylerler.Gerisi bizim dikkatimize ve insiyatifimize kalmış..Daha başındayız neler göreceğiz açlık,tokluk şekeri vs...Gebeliğim 12. Haftayı atlatsın diyetisyen takviyeside düşünüyorum..Bir arkadaşım bebeginin ileride olduğunu duyunca gidiyor diyetisyene o kqdar bildigimiz yanlışlar varmış ki 8. Aydan sonra gidebildi..

Tabiki kıymetli gebelik diye geçiyor bizim ki daha dikkatli olmalıyız ama bu besinler bulantıyı tetikler zaten hemen hemen cogu der..doktorlar hep farklı ağızdan konuşuyor teker teker neyin zararlı olacağini sayamazlar başlıca söylerler.Gerisi bizim dikkatimize ve insiyatifimize kalmış..Daha başındayız neler göreceğiz açlık,tokluk şekeri vs...Gebeliğim 12. Haftayı atlatsın diyetisyen takviyeside düşünüyorum..Bir arkadaşım bebeginin ileride olduğunu duyunca gidiyor diyetisyene o kqdar bildigimiz yanlışlar varmış ki 8. Aydan sonra gidebildi..
Anladım canım. Çook teşekkür ederim

Back