2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba kızlar bende 5+3 hamileyim inşallah kasım annesi olacağım :) pazartesi gideceğim doktora ama kalp atışını duyabilir miyiz ki 6 hafta erken mi bunun için
Hayırlı olsun, hoşgeldiniiiz :) Vajinal bakılırsa duyma ihtimaliniz var. Ama biraz geç döllenme olmuşsa henüz erkendir.
Şimdilik en önemlisi kesenin görünmesi zaten, gerisini düşünmeyin :)

Hayırlı olsun, hoşgeldiniiiz :) Vajinal bakılırsa duyma ihtimaliniz var. Ama biraz geç döllenme olmuşsa henüz erkendir.
Şimdilik en önemlisi kesenin görünmesi zaten, gerisini düşünmeyin :)
Hosbulduk canım :) aşağıdan baktirmaya da hiç niyetli değilim sabredeceğim artık :) inşallah sağlıklıca keseyi de görürüm sizin ki ne kadarlik acaba

Canım benim ya allah yardımcın olsun... Ben din kültürü öğretmeniyim ama istemediğim halde 34 saat ders verdiler dilekçe vermeyi dusunuyorum 20 ders icin cunku diğer bebeğim hala emiyor hiç halim kalmıyor...

Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamak istemedim aldım ama emin olamadım farklı oldukları için siz hamile kalmadan önce böyle kullanmaya başladınız mi geç kaldım diye korkuyorum

Benim aldığımın ismi folbiol. Pazartesi doktorla konusunca daha içim rahat bi şekilde kullanırım inşallah

Merhaba kızlar bende 5+3 hamileyim inşallah kasım annesi olacağım :) pazartesi gideceğim doktora ama kalp atışını duyabilir miyiz ki 6 hafta erken mi bunun için
5+6 vajinal ultrasonla benim kalpbatisi duyulmustu canm gec dollenme olursa tabiki daha gec oluyor

Kızlar daha doktora gitmediğim için folik asite başlamak istemedim aldım ama emin olamadım farklı oldukları için siz hamile kalmadan önce böyle kullanmaya başladınız mi geç kaldım diye korkuyorum
folik asit onemli birsey hemen kullanmaya baslamalisin bence ben 2 yildir bebek istedigim icin 2yildir kullaniyordum

Ahhh canım Allah razı olsun inşallah atlatiriz hayirlisiyla

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…