- 27 Şubat 2018
- 787
- 778
- 23
- 34
Evet cnm geçen hafta gördüm keseyikeseyi gordunuz mu canim
Aa bana verilen ultrason kağıdında yazıyır mu acaba hiç onu unuttumCanım senin bebiş mm ölçüsü var mı
Evet onun da adını çok duydum kimse memnun değil. O yüzden hiç düşünmedim bile . Simdi memnunsun ama doktorundan değil mi?İyi ki diğer kadından almamışsın
Onunla da yıldızım barışmadı :)
Sorun bende galiba
Evet onun da adını çok duydum kimse memnun değil. O yüzden hiç düşünmedim bile . Simdi memnunsun ama doktorundan değil mi?
Bayilmak üzereyim yere baksam bulanıyor yukari baksam daha bulanıyor balkondayım suan hava buz ama baska carem kalmadi cok fenayımSelam kızlar bugün nasılsınız bakalım? Bulantılar ne alemde? Benim arada bir yoklayıp gidiyor 1 haftadır kusmadım çok şükür. Ama göğüslerim inanılmaz acıyor herkeste böyle mi acaba benimki hiç hafiflemiyor gece yatakta dönerken göğüs acısıyla uyanıyorum. Ne zaman geçecek bu?
Ayy canım inşallah çabucak gecerBayilmak üzereyim yere baksam bulanıyor yukari baksam daha bulanıyor balkondayım suan hava buz ama baska carem kalmadi cok fenayım
Darısı bana olsun diyelim o zaman :).Evet yeni doktorumla elektriğimiz tuttu :)
Kibar sevecen bi hanım
Benimde büyük karnım. Normalde kaçıncı haftada büyüyor karın? Ben hamile pantolonu aldım bileBenim de ikinci çocuğum ve şimdiden 4 aylık gibi görünüyor
canım sıkı giyin üşütme yoksa daha kötü ilaç da kullanamazsın daha büyük eziyet Allah korusunBayilmak üzereyim yere baksam bulanıyor yukari baksam daha bulanıyor balkondayım suan hava buz ama baska carem kalmadi cok fenayım
Benimde büyük karnım. Normalde kaçıncı haftada büyüyor karın? Ben hamile pantolonu aldım bile
Cabuk gecer insallah Allah yardimci olsun.Bayilmak üzereyim yere baksam bulanıyor yukari baksam daha bulanıyor balkondayım suan hava buz ama baska carem kalmadi cok fenayım
Bana olmuyor pantolonlorumBen oğlumda 3 ay kendi kıyafetlerimi giymiştim. 7 ay olana kadar hamile misin diye soran olmadı bile :)
Bana olmuyor pantolonlorum
Insallah görürsün oradadir bebisin..bana da verdi ilaç az biraz kesiyor diyebilirim. Gece döllenme olmuştur belki, ümitsiz olmaBenimde midem çok kötü bulanıyor. Doktorum ilaç verdi o iyi geliyor. Ama bugünden belli ağzımda demir tadı var, normalde daha önceleri olması lazımdı. 8. Haftanın içindeyim. 3 bebeğim olacak inşaAllah:) o yüzden bazı şeyleri artık biliyorum. Ama 6. Haftada bebek kesede görünmedi10 gün sonra tekrar çağırmıştı. İnşaAllah bu sefer görünür. Sağ kasık tarafımda bugünki bugün bi kığırdanma ve hafif bi ağrı var ama hayırlısı.
Bende kullanıyorm canım ayrıca hemşireyımde. Cok agır ve acı veren bi iğne malesef kiIyi geceler hanimlar
Ben kan sulandirici igne kullaniyorum. Bugun vuruldugum yer mosmor oldu ve biraz şişti.
Başina gelen oldu mu acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?