2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
O zaman harika, ben de rahatladim .. belki de icinden buyuyo ufaklik demistir :)

Bulantı benimde hergün olmuyor canım bu bi sorun olduğunu göstermez bence panik yapma çünkü bir günümüz bi günümüzü tutmuyor her gün farklı şeyler yaşayabiliyoruz
Sağolasın canım inşallah birsey yoktur ilk bebegimdede düşük olmuştu o yüzden cokk panik oluyorum galiba

5. , 6. haftada karnınız buyudu mu? Benim bu ikinci. Bana biraz fazla geliyor haftama göre. Daha erken gibi sankini. İlkini tam hatirlamiyorum ama sanki baya gec olmustu karnimin buyumesi

Anladım canım sağol geçmiş olsun

Benim bulantılar başlamadı ama o dediğin göğüs acısına alışsan iyi edersin doğuma kadar ayrı acıyo doğumdan sonra süt dolunca ayrı acıyo bebekler emdikçe bambaşka acıyo
kızlar sürekli gazım ve şişkinliğim var ve geçmiyor
Aynen benimde
Kızlar yeni hastaneden çıktım çok şükür keseyi gördüm 5+2 miş başta göremedi sonradan gördü inşallah kalp atışını da duyarım
Gözün aydın canım
Hoşgeldin hayırlı olsun bugünlerde geçecek güzel günler için sabredicez canım

İyi ki diğer kadından almamışsın
Onunla da yıldızım barışmadı :)
Sorun bende galiba

5. , 6. haftada karnınız buyudu mu? Benim bu ikinci. Bana biraz fazla geliyor haftama göre. Daha erken gibi sankini. İlkini tam hatirlamiyorum ama sanki baya gec olmustu karnimin buyumesi

Bu anlattığın şey normalmiş
İlk gebelikte kaslar büyüdüğü için ikinci gebelikte bu durumu hafızasında tutup daha erken büyüyorlarmış

Benim de ikinci çocuğum ve şimdiden 4 aylık gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…