cok iyi canim yaa bende duydyk kal atislarini ama hep bir panik hali ya durursa ya soylr olursa ya boylr olursa insaallah hepimiz sag salim aliriz kucaklarimiza yaa bide burda bazen kotu seyler okuyunca daha bi panik oluyorumİnşallah dr da kanama kesesi yok kesenin etrafında dedi kalp atışlarını gördük şükür ilk oglum 14 yaşında sonrası ilk gebeliğim çok korkuyorum dua edin ne olur
Umarım geç döllenmedir canım, ikinci testini merakla bekliyorumDeğeri 8 çıktı canımadetim 1 gün geçmişti
inşallah canımmmHayırlı haberler al canım insallah
malesef canımHoşgeldin canım maşallah hepsi sağlıkla doğdu değilmi bunuda hayırla kucağına al inşallah.
:)) amin canımHey Maşallah:) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin
Canım sen kalp atışını duydun mu ne yaptın. Benim bulantı hiç yok ama hep uykum oluyor progesteron kullanıyorum galiba o yüzdenGünaydın hanımlar kaç gündür çok kötüyüm midem bulanıyor çıkaramıyorum bulantı baş ağrısı da yapıyo çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi bebişim kız heralde
Niye ki?Kızlar selam bugün 6 tüp kan verdim :O
Hiç dikkate alma canım ben de o sebeple günde 1 kere filan giriyorum. Olumsuzluklar hep var ama anlayış şekli de önemli. Hepimiz gebeyiz ve hormonlar şelaleeeeeGüneşin annesi, demek sen de farkettin, buradaki patavatsızligı... ben gecen hafta yok ya çıkayım ben bu forumdan bunlari oku oku moralim bozulacak dedim. Hekimden değil çekenden sor demişler tamam dogru da, e be arkadaşlar öyle bir yazıyorlar ki tıp eğitimi almıs gibi kesin hukum vermekler, kendi deneyimlerinden teşhis koymaklar...ürktüm ben de!
Toxoplasma rubella tsh fsh hepsi İçin. Açlık istiyordu ama tokken verdimNiye ki?
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tahlil sonuçlarım 14.730 çıktı. her ay günüme 3-4 gün kala tahlil yaptıran ben o kadar umutsuzdum ki adetimden 1 hafta 10 gün geçmesine rağmen bu ay hiç şüphelenmedim. hala şaşkınım :)Canım Hayırlı olsun hamileliğin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Hiç üzülme canım Allah dilemedikçe hiçbir şey ona zarar veremez. Bende mr çekildim hamileliği öğrenmeden önce ve çok ağır iş yaptım hor kullandım kendimi. Elhamdülillah meleğim benimle şimdi. İyi düşün iyi olsun. Herşeye rağmen seninle o çok güçlü sende güçlü ol
çok teşekkür ederim inşallah hpimiz sorunsuz bir hamilelik geçiririz. ben de bi takvim ekleyim çok mutluyum :)Canım hiç korkma bebiş daha tam oluşmadığı için etkilenmiyor diye biliyorum ilk ay bilmeden ilaç içenler dolu hepside sorunsuz.Gözün aydın bu arada :)
ayy ben vermexim daha yaa saglik ocagindami verdin hastanedemiToxoplasma rubella tsh fsh hepsi İçin. Açlık istiyordu ama tokken verdim
İçin rahat olsun iyi düşün canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :)üçüncü kez kan verdim kızlar korkmuyor değilim dua edin hayırlı sonucu alayım
Canım daha dün konuştuk senle bugun ne olduki anlamadımMaalesef ben de kaybettim bebeğimi...
Hepinize hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla alın kucağınıza inşallah
İnşallah iyi haberlerle geleceksin canım dualarımıza seninleKizlar benimde dün kirmizi lekelenmeme basladi korktum doktora gittim 6 subatta 420 9 subatta 960 13 subatta 1610 beta var kese .Var 4 mm dedi ama yatip dinleneceksin ilac vermiyim bos gebelik riskin var .Dedi cumaya gel betaya bakalim yükselmismi dedi üniversitede 2 doktor devlette 1 doktor 3 doktor gördü iki günde dua edin kizlar cumaya hayirli haberler aliyim
Benimde minnoş bir oğluşum var mayısta 3 yaşında olcak Allah bağışlasın hepsini. Kendimden daha çok oğlum için seviniyorum kardeşi olacağınaMerhaba kızlar; bende su anda yaklasık olarak 4+5 haftalık hamileyim. Dogumum kasıma denk geliyor. Satıma göre 6 haftalık olmam gerekiyor fakat gec döllenme olmus. Bugün keseyi gördük cok sükür. 2 hafta sonra kalp atısları ve dr umuz bugün bir dünya test istedi ctesi yaptıracagım hepsini. 2 yasında bir kızım var. Kardes geliyor :)
Ay evet bir tane aslan evlat mevcut bir de akrep gelince vay halime :)))Baktım canım, yaşımı Çin yılına cevirmeden kız cevirirsem erkek bebek diyor. Ama biz kız istiyoruz....Bu ara canim da tatlı cekiyor eyvah erkek diyorum hemen sonra da tuzlu istiyor kız diyorum. Bi aynaya bakip cirkinlestim ben kız diyor sonra da yok ya fıstik gibi oldum erkek galiba diyorum.Anlayacağın delirdim. Ama akrep ilacak bebişlerimiz bayanlar heyooooo!
Allahım hayırlısıyla ikinci evladını kucağına almayı nasip etsin canımİnşallah dr da kanama kesesi yok kesenin etrafında dedi kalp atışlarını gördük şükür ilk oglum 14 yaşında sonrası ilk gebeliğim çok korkuyorum dua edin ne olur