2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İnşallah dr da kanama kesesi yok kesenin etrafında dedi kalp atışlarını gördük şükür ilk oglum 14 yaşında sonrası ilk gebeliğim çok korkuyorum dua edin ne olur
cok iyi canim yaa bende duydyk kal atislarini ama hep bir panik hali ya durursa ya soylr olursa ya boylr olursa insaallah hepimiz sag salim aliriz kucaklarimiza yaa bide burda bazen kotu seyler okuyunca daha bi panik oluyorum

Günaydın hanımlar kaç gündür çok kötüyüm midem bulanıyor çıkaramıyorum bulantı baş ağrısı da yapıyo çok halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi bebişim kız heralde
Canım sen kalp atışını duydun mu ne yaptın. Benim bulantı hiç yok ama hep uykum oluyor progesteron kullanıyorum galiba o yüzden

Hiç dikkate alma canım ben de o sebeple günde 1 kere filan giriyorum. Olumsuzluklar hep var ama anlayış şekli de önemli. Hepimiz gebeyiz ve hormonlar şelaleeeee

Kizlar benimde dün kirmizi lekelenmeme basladi korktum doktora gittim 6 subatta 420 9 subatta 960 13 subatta 1610 beta var kese .Var 4 mm dedi ama yatip dinleneceksin ilac vermiyim bos gebelik riskin var .Dedi cumaya gel betaya bakalim yükselmismi dedi üniversitede 2 doktor devlette 1 doktor 3 doktor gördü iki günde dua edin kizlar cumaya hayirli haberler aliyim

Merhaba kızlar; bende su anda yaklasık olarak 4+5 haftalık hamileyim. Dogumum kasıma denk geliyor. Satıma göre 6 haftalık olmam gerekiyor fakat gec döllenme olmus. Bugün keseyi gördük cok sükür. 2 hafta sonra kalp atısları ve dr umuz bugün bir dünya test istedi ctesi yaptıracagım hepsini. 2 yasında bir kızım var. Kardes geliyor :)

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tahlil sonuçlarım 14.730 çıktı. her ay günüme 3-4 gün kala tahlil yaptıran ben o kadar umutsuzdum ki adetimden 1 hafta 10 gün geçmesine rağmen bu ay hiç şüphelenmedim. hala şaşkınım :)

üçüncü kez kan verdim kızlar korkmuyor değilim dua edin hayırlı sonucu alayım
İçin rahat olsun iyi düşün canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :)
Maalesef ben de kaybettim bebeğimi...
Hepinize hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Canım daha dün konuştuk senle bugun ne olduki anlamadım değerinmi düşük çıktı
İnşallah iyi haberlerle geleceksin canım dualarımıza seninle
Benimde minnoş bir oğluşum var mayısta 3 yaşında olcak Allah bağışlasın hepsini. Kendimden daha çok oğlum için seviniyorum kardeşi olacağına :)

Ay evet bir tane aslan evlat mevcut bir de akrep gelince vay halime :)))
Sağlıkla gelsinler de erkek kız farketmez. Ben ilk erken Doğum yaptığım için bunda da en büyük duam vaktinde sağlıkla gelsin inşallah canım.
Çin takvimi erkek diyor bakalım bilecek mi :)))

İnşallah dr da kanama kesesi yok kesenin etrafında dedi kalp atışlarını gördük şükür ilk oglum 14 yaşında sonrası ilk gebeliğim çok korkuyorum dua edin ne olur
Allahım hayırlısıyla ikinci evladını kucağına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…