2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
İçin rahat olsun iyi düşün canım inşallah güzel sonuçlar alırsın :)

Canım daha dün konuştuk senle bugun ne olduki anlamadım :KK43: değerinmi düşük çıktı :KK43:

İnşallah iyi haberlerle geleceksin canım dualarımıza seninle ❤️

Benimde minnoş bir oğluşum var mayısta 3 yaşında olcak Allah bağışlasın hepsini. Kendimden daha çok oğlum için seviniyorum kardeşi olacağına ☺️:) ❤️

Allah bagıslasın bende ögrendigimden beri sevinemedim kızım icin :KK43: evin prensesi o simdi tüm ilgi onda cok nazlı; kardesi dogacagı zaman 33 aylık olacak. İlk dogumum sezeryandı bu da öyle olacak nasipse , e ilk zamanlar ilgilenemeyecegim kucak isteyecek alamayacagım cok üzülüyorum bunları düsündükce :KK43:

Merhaba kızlar; bende su anda yaklasık olarak 4+5 haftalık hamileyim. Dogumum kasıma denk geliyor. Satıma göre 6 haftalık olmam gerekiyor fakat gec döllenme olmus. Bugün keseyi gördük cok sükür. 2 hafta sonra kalp atısları ve dr umuz bugün bir dünya test istedi ctesi yaptıracagım hepsini. 2 yasında bir kızım var. Kardes geliyor :)
Aynıyız seninle canım :) hayırlı uğurlu olsun bebeğin

Allah bagıslasın bende ögrendiginden beri sevinemedim kızım icin :KK43: evin prensesi o simdi tüm ilgi onda cok nazlı; kardesi dogacagı zaman 33 aylık olacak. İlk dogumum sezeryandı bu da öyle olacak nasipse , e ilk zamanlar ilgilenemeyecegim kucak isteyecek alamayacagım cok üzülüyorum bunları düsündükce :KK43:

Aynı durum bende de var canım. Kızım daha 19 aylık ve bende sezeryanlıyım. Araları çok az olucak.

@Gunesin_Annesi saat 10 gibi kanamam başladı ardından ağrı hemen gittik doktora sonucum 7 çıktı Meleğim ayrılmıştı bizden daha öncede düşük yaptım demiştim genetik araştırma yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz çok üzgünüm 3 ay içinde 2 kere düşük yaşadım

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Tahlil sonuçlarım 14.730 çıktı. her ay günüme 3-4 gün kala tahlil yaptıran ben o kadar umutsuzdum ki adetimden 1 hafta 10 gün geçmesine rağmen bu ay hiç şüphelenmedim. hala şaşkınım :)
Ya maşallah değeriniz ne kadar yüksek çıkmış. Çoğul gebelik olabilir mi acaba :)

Aynı durum bende de var canım. Kızım daha 19 aylık ve bende sezeryanlıyım. Araları çok az olucak.

Benimkide tam 24 aylık, aralarında daha az olan arkadaslarımın bebekleri var ama onlarınki daha kolay cünkü birlikte büyüdükleri icin kabulleniyorlar bizimkiler artık farkında birde 2 yas sendromu tavan yapmıs durumda :) Eger gec yumurtlama olmamıs olsaydı; daha 2 sene düsünmüyordum ama nasip böyleymis

@Gunesin_Annesi saat 10 gibi kanamam başladı ardından ağrı hemen gittik doktora sonucum 7 çıktı Meleğim ayrılmıştı bizden daha öncede düşük yaptım demiştim genetik araştırma yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz çok üzgünüm 3 ay içinde 2 kere düşük yaşadım
Büyük geçmiş olsun bende düşük bekliyorum nasil oluyor acaba kanamayla birlikte ağrı sancı başıma gelmediği için merak ediyorum

Muhakkak pihtilasma testi iste canim Gecmisler olsun.Ben de 3 kez düşük 1 kez de 12 haftalik kayip yaşadım. Kanda pihtilasmam var hibor 5000 igne ve coraspin kullandim ilk saglam gebelikte. Simdi de yine kullanacagim. Kizim da nisanda 3 yasina girecek insallah

Kan sonucu aldım maalesef değer düşmeye başladı 25 oldu
1-32
2-42
3-25

Yarın doktora gideceğim hayırlısı

Büyük geçmiş olsun bende düşük bekliyorum nasil oluyor acaba kanamayla birlikte ağrı sancı başıma gelmediği için merak ediyorum
Sağolun size de çok geçmiş olsun kaç haftalıktı sizin haftasına göre farklılık gösteriyor ilk düşüğüm 7 haftalıklı daha ağır kanama ve sancı çekmiştim parçalar düşmüştü büyük kan pıhtıları Ağrı kesici serum yemiştim sancılarım için ama şimdi yaptığım düşük daha yeni olduğu için adet kanamasından farkı yok benim zaten ilk bir kaç saat sancılı geçerdi adetlerim

Muhakkak pihtilasma testi iste canim Gecmisler olsun.Ben de 3 kez düşük 1 kez de 12 haftalik kayip yaşadım. Kanda pihtilasmam var hibor 5000 igne ve coraspin kullandim ilk saglam gebelikte. Simdi de yine kullanacagim. Kizim da nisanda 3 yasina girecek insallah
Teşekkür ederim canım bakalım kromozom kan pıhtılaşması hepsini yaptıracağız inşallah rabbim güzel günleri tez vakitte gösterir sizde sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah

Benim eşimde ilk hamile kalıp düşük yaptigimda bana keşke hamile kalmasaydın demişti. Benim moralim şu an çok yerinde yapacak birşey yok ama ilerde içim çok acıyacak diğerinde böyle olmuştu çünkü :KK43: . Sabrın sonu selamettir

Ne kadar süre korun dicek bilmiyorum ki . Ama bünye hamile kalmaya alıştı bence korunmayı bıraktığım anda hamile kalacam gibi hissediyorum
Bende kürtajdan sonra hemen hamile kalanlardanim aralikta kurtaj oldm subatta hamile kaldim. Rahim de kalinti olmadigi surece sknti olmuyor merak.etme canm rabbim saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Kızlar ben de bugün ilk ultrasonuma girdim. Doktorum karından bakmayı tercih etti. Bugün 5+5. günümdü. Keseyi net şekilde gördük. Yolk kesesi de oluşmuş. Sanki bebeğe benzer bir karaltı da gördü ancak kalp atışı duymadan kesin birşey diyemem dedi doktorum. Kese çapım 11 mm'e ulaşmış. Kalp atışını duymak için de haftaya gün verdi. Allah herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin :)

X