2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Kızlar karyola mı alcaksınız park yatakmı görüntü olarak karyola hoşuma gidiyo oda yapıcam ama herkes park yatak mantıklı diyo siz ne düşünüyorsunuz

Kızlar karyola mı alcaksınız park yatakmı görüntü olarak karyola hoşuma gidiyo oda yapıcam ama herkes park yatak mantıklı diyo siz ne düşünüyorsunuz

Aynen cnm besikler cok guzel hos ama bende park yatak alicam gjbi.herkes park yatak diyor tecrubeli anneler ozellikle

Ohh listeye bak masallah:) hazir liste kopyala yapistir yapim bari:)))canim burun aspiratoru zararli diye duydum ben doktorlar bebek kndisi atsin mukusu disari diyorlar

Öyle ama hasta olduğunda bebekler kendi kendine temizleyemedigi için bence kesinlikle lazım..

Ben de bu sefer park yatak düşünüyorum. Kızımda süslü bir beşik almıştım ilk aylar için. Ha pişman mıyım? Değilim. Hevesliydim. İyiki de almışım. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Mantıklı olanı sorarsan kesinlikle park yatak derim.

Ben de bu sefer park yatak düşünüyorum. Kızımda süslü bir beşik almıştım ilk aylar için. Ha pişman mıyım? Değilim. Hevesliydim. İyiki de almışım. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Mantıklı olanı sorarsan kesinlikle park yatak derim.
Herkes öyle diyo önümde 5,5 ay var biraz daha düşüneyim :deli:

IMG-20171219-WA0008.jpg
IMG-20171219-WA0007.jpg
IMG-20171219-WA0006.jpg
IMG-20171219-WA0004.jpg

Bugün oğluşuma aldığım ilk eşyalar kızlar.. çok güzelmiş bu duygu.
Tabi resimde herşey büyük gibi duruyor ama hepsi minnak minnak :KK70:

Herkes öyle diyo önümde 5,5 ay var biraz daha düşüneyim :deli:
Evet. Epey vaktimiz var daha. Ben seçimimi park yataktan yana kullanacağım. Bakalım bebişler onda rahat edebiliyor mu?
Burda joker baby yok ya :KK43: sadece e bebek. Civil var.
Baby mall falan da yok..
Civil de epey uygun. Aldığın şeyler çok güzel. Güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah. Senin bebeğin de erkek sanırım. Ben 12+5'te öğrendim. Dr %70-80 erkek dedi. İleride yanılmışım diyecek mi diye merak ediyorum. Çünkü 5 dk arayla fikrini değiştirmişti.

Evet. Epey vaktimiz var daha. Ben seçimimi park yataktan yana kullanacağım. Bakalım bebişler onda rahat edebiliyor mu?

Civil de epey uygun. Aldığın şeyler çok güzel. Güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah. Senin bebeğin de erkek sanırım. Ben 12+5'te öğrendim. Dr %70-80 erkek dedi. İleride yanılmışım diyecek mi diye merak ediyorum. Çünkü 5 dk arayla fikrini değiştirmişti.

16. Haftanın bitmesi en garanti olanı bence beklemek mantikli olan.

X