- 3 Temmuz 2015
- 1.781
- 2.505
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
Kızlar karyola mı alcaksınız park yatakmı görüntü olarak karyola hoşuma gidiyo oda yapıcam ama herkes park yatak mantıklı diyo siz ne düşünüyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar karyola mı alcaksınız park yatakmı görüntü olarak karyola hoşuma gidiyo oda yapıcam ama herkes park yatak mantıklı diyo siz ne düşünüyorsunuz
Ohh listeye bak masallah:) hazir liste kopyala yapistir yapim bari:)))canim burun aspiratoru zararli diye duydum ben doktorlar bebek kndisi atsin mukusu disari diyorlar
Eki Görüntüle 2080382 Kızlar yarın alışverişe çıkıyoruz...
Ilk olarak ufak şeylerden baslayicaz tabi ki. Ilk almak istediklerimi maviye boyadım..
Başka ne alabilirim ufak ama gerekli
Öyle ama hasta olduğunda bebekler kendi kendine temizleyemedigi için bence kesinlikle lazım..
Eşim sürekli burda olmadığı için o geldikçe yapacagiz maalesef zamanımız kısıtlı..Cnm biraz erken degil mii
Ben de bu sefer park yatak düşünüyorum. Kızımda süslü bir beşik almıştım ilk aylar için. Ha pişman mıyım? Değilim. Hevesliydim. İyiki de almışım. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Mantıklı olanı sorarsan kesinlikle park yatak derim.Kızlar karyola mı alcaksınız park yatakmı görüntü olarak karyola hoşuma gidiyo oda yapıcam ama herkes park yatak mantıklı diyo siz ne düşünüyorsunuz
Eşim sürekli burda olmadığı için o geldikçe yapacagiz maalesef zamanımız kısıtlı..
Herkes öyle diyo önümde 5,5 ay var biraz daha düşüneyimBen de bu sefer park yatak düşünüyorum. Kızımda süslü bir beşik almıştım ilk aylar için. Ha pişman mıyım? Değilim. Hevesliydim. İyiki de almışım. İçinden nasıl geliyorsa öyle yap bence. Mantıklı olanı sorarsan kesinlikle park yatak derim.
Eki Görüntüle 2081593 Eki Görüntüle 2081594 Eki Görüntüle 2081595 Eki Görüntüle 2081596
Bugün oğluşuma aldığım ilk eşyalar kızlar.. çok güzelmiş bu duygu.
Tabi resimde herşey büyük gibi duruyor ama hepsi minnak minnak
Ayyy masallah SubhanAllah Cok guzeller cnm insallah hayirlisiyla dogarda giyerr bebiş::))
Burda joker baby yok ya sadece e bebek. Civil var.Kızlar Joker Babyde çıtçıtlı badiler 4-5 TL. Alışverişe başladıysanız bir bakın isterseniz.
Evet. Epey vaktimiz var daha. Ben seçimimi park yataktan yana kullanacağım. Bakalım bebişler onda rahat edebiliyor mu?Herkes öyle diyo önümde 5,5 ay var biraz daha düşüneyim
Civil de epey uygun. Aldığın şeyler çok güzel. Güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah. Senin bebeğin de erkek sanırım. Ben 12+5'te öğrendim. Dr %70-80 erkek dedi. İleride yanılmışım diyecek mi diye merak ediyorum. Çünkü 5 dk arayla fikrini değiştirmişti.Burda joker baby yok ya sadece e bebek. Civil var.
Baby mall falan da yok..
Evet. Epey vaktimiz var daha. Ben seçimimi park yataktan yana kullanacağım. Bakalım bebişler onda rahat edebiliyor mu?
Civil de epey uygun. Aldığın şeyler çok güzel. Güle güle giydirmeyi nasip etsin Allah. Senin bebeğin de erkek sanırım. Ben 12+5'te öğrendim. Dr %70-80 erkek dedi. İleride yanılmışım diyecek mi diye merak ediyorum. Çünkü 5 dk arayla fikrini değiştirmişti.
16. hafta randevum var. O zaman tekrar sorarım. Kızım vae. Bir de oğlum olmasını istiyorum. Allah sağlıklı ve hayırlısını versin.16. Haftanın bitmesi en garanti olanı bence beklemek mantikli olan.