2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Peki bebek bakim urunlerinden hangisini aldiniz alan var mii onlari da halletmek istiyorum

Benim eşim hepsini dalin almış. Deterjan banyo malz vs.. bakım çantasıyla birlikte.
Güzel ben sevdim zaten içindeki malz. Küçük bitince çantayı sürekli kullanabilirsin..

Kizlar ebebekteki bakim cantalarindan alicam ama hangi tarz canta daha kullanisli olur ?

Peki bebek bakim urunlerinden hangisini aldiniz alan var mii onlari da halletmek istiyorum

Bence bebek bakım cantalarina o kadar para vermeyin decathlon da falan uygun fiyata sirt cantalari oluyor cok daha uygun ve kullanisli oluyor tabi bu benim deneyimim yine de sen bilirsin canım

bebek bakım ürünlerini sebamed şampuan bebek yagi aldım
şampuanı hem vücuduna hem saçına kullanacağım
yenidoğan üni baby ıslak mendil alacağım dışarıda kullanmak için

Screenshot_2018-02-19-21-16-27.png

Selamlar kızlar bugün Koray'dan bu takımın ekru rengini aldım %50 indirim vardı 125 tl'ye geldi bana. Yeri falan da hoşuma gitti baya yumuşacık. Alt üst pijama takımı, sabahlığı ve saç bandı var.
Sizce nasıl?

Eki Görüntüle 2113339
Selamlar kızlar bugün Koray'dan bu takımın ekru rengini aldım %50 indirim vardı 125 tl'ye geldi bana. Yeri falan da hoşuma gitti baya yumuşacık. Alt üst pijama takımı, sabahlığı ve saç bandı var.
Sizce nasıl?
Selam canım çok güzelmiş. Ben de bakıyorum bu aralar ama heryerde çok pahalı ya bu pijamalar. Güle güle kullan. Bir de boyu nasıl malüm boy uzun olunca çoğu pijama düdük gibi kalıyor bende. Sen de de aynı sorun vardır :KK70:

Selam canım çok güzelmiş. Ben de bakıyorum bu aralar ama heryerde çok pahalı ya bu pijamalar. Güle güle kullan. Bir de boyu nasıl malüm boy uzun olunca çoğu pijama düdük gibi kalıyor bende. Sen de de aynı sorun vardır :KK70:
Teşekkür ederim canım :KK200: İnşallah sağlıcakla doğum yaparız da giyeriz bu cicileri :21:
Boy problemi evet bende de var çoğu şey kısa geliyor malesef o yüzden ilk olarak pijamanın altını tuttum üstüme neyse ki uzun :-) bel lastiginin de ayarı var sıkılıp gevsetilebiliyor daha sonra da giyilsin diye. Bence sen de bi bak derim.

Teşekkür ederim canım :KK200: İnşallah sağlıcakla doğum yaparız da giyeriz bu cicileri :21:
Boy problemi evet bende de var çoğu şey kısa geliyor malesef o yüzden ilk olarak pijamanın altını tuttum üstüme neyse ki uzun :-) bel lastiginin de ayarı var sıkılıp gevsetilebiliyor daha sonra da giyilsin diye. Bence sen de bi bak derim.

Ben kompedan da görmüştüm mavi bi model çok güzel di ındirimdeydi 100 tl. Ama param yoktu şimdi martı bekliyorum . O zamana indirim biter heralde ama aklım onda kaldı sabahlikli çok tatlıydı

Ben ilk cocugumda sebamed ürünleri kullandım 3 yaşına kadar doktor daha kalitelileri var neden onları kullanmıyorsun markette satılan markaları sakın kullanma demişti tabi sordum ama hangi markayı kullsnicagimi söylemedi araştır eczanelerde bulursun dedi

Ben ilk cocugumda sebamed ürünleri kullandım 3 yaşına kadar doktor daha kalitelileri var neden onları kullanmıyorsun markette satılan markaları sakın kullanma demişti tabi sordum ama hangi markayı kullsnicagimi söylemedi araştır eczanelerde bulursun dedi
Belki mustela falandır benim de aklıma gelmedi su an

Kizlaar bugun ebebekte joiede indirim vardi onu bekliyordum zaten ve bebek arabamizi aldim :) %50 ye yakin indirim vardi 450 liraya almis oldum cok hafif ve kullanisliymis Screenshot_20180225-192902.png
Bi de bugun kotonda montlarda indirim vardi 40 liraya dusmustu bi de mont aldm 6_9 aylik hafif de kalibi genis gibi zaten

Kizlaar bugun ebebekte joiede indirim vardi onu bekliyordum zaten ve bebek arabamizi aldim :) %50 ye yakin indirim vardi 450 liraya almis oldum cok hafif ve kullanisliymis Eki Görüntüle 2115966
Bi de bugun kotonda montlarda indirim vardi 40 liraya dusmustu bi de mont aldm 6_9 aylik hafif de kalibi genis gibi zaten

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

X