2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Kizlaar bugun ebebekte joiede indirim vardi onu bekliyordum zaten ve bebek arabamizi aldim :) %50 ye yakin indirim vardi 450 liraya almis oldum cok hafif ve kullanisliymis Eki Görüntüle 2115966
Bi de bugun kotonda montlarda indirim vardi 40 liraya dusmustu bi de mont aldm 6_9 aylik hafif de kalibi genis gibi zaten

Screenshot_2018-02-25-21-32-27.png

Hayırlı olsun canım güle güle kullan, biz de bunu aldık indirimden 430 TL'ye geldi sürüşü baya güzeldi, küçük kızım olduğu için hemen kullandık şimdilik memnun kaldık

Eki Görüntüle 2116000

Hayırlı olsun canım güle güle kullan, biz de bunu aldık indirimden 430 TL'ye geldi sürüşü baya güzeldi, küçük kızım olduğu için hemen kullandık şimdilik memnun kaldık
Joie urunlerinden genel olarak memnun oluyorlar canim insallah guzel gunlerde hayirlisiyla kullanir minnoslarimiz :anneadayı::KK200:

Kızlar birde bu biberonları ayırmışlar ya yenidogan 3 aylık 6aylık gibi vs. Sanırım bunların tek farkleri biberon başlıgının delikleri demi ? Eger öyleyse büyüdükçe bebegin yeme ihtiyacı arttıgı için kendimizde delik acarız :) başlıkları bile pahalı

Kızlar birde bu biberonları ayırmışlar ya yenidogan 3 aylık 6aylık gibi vs. Sanırım bunların tek farkleri biberon başlıgının delikleri demi ? Eger öyleyse büyüdükçe bebegin yeme ihtiyacı arttıgı için kendimizde delik acarız :) başlıkları bile pahalı
Bence bunlar hep sektörün para kazanma işleri. Tamam zor akışlı olması anne göğsünü reddetmemesi için önemli de hop hemen 3 aylık olanını almayı düşünmüyorum.

Cam biberon ağır oluyomuş sanırım bebek için . Kararsız kaldım o yüzden
İlk etapta lazım olursa ben tutacağım için sorun etmedim ama evet ağır baya kalın camı var. Ancak 6 aylıktan sonra eline verebilirim diye düşünüyorum o zaman daha büyük plastik olanlarından alırım.

İlk etapta lazım olursa ben tutacağım için sorun etmedim ama evet ağır baya kalın camı var. Ancak 6 aylıktan sonra eline verebilirim diye düşünüyorum o zaman daha büyük plastik olanlarından alırım.
Plastikleri hiç sağlıklı bulmuyorum iyi yapmışsın cam almakla fakat cam benım elimde 2 güne tuz buz olur cok sakar bi insanım :) sana tavsiyem cnm cam biberon korumalıkları var onlardan alabilrsin cnm. Camlar daha bi pahalı oluyor

Plastikleri hiç sağlıklı bulmuyorum iyi yapmışsın cam almakla fakat cam benım elimde 2 güne tuz buz olur cok sakar bi insanım :) sana tavsiyem cnm cam biberon korumalıkları var onlardan alabilrsin cnm. Camlar daha bi pahalı oluyor
Aaa hiç görmemiştim bakayım canım çok sağol tavsiyen için. Kaynatarak dezenfekte edeceğim için plastik içime sinmedi benimde.

X