2018 haziran annelerinin alışveriş paylaşımları

Bu da bizim minnos hastane çıkışımız :nazar: Eki Görüntüle 2099595
bayıldım harıka mutlulukla giydirin
Blackbluee1 Blackbluee1 @mi-nick

kızlar emzik gerekli mi acaba ben hiç böyle bişey alayım diye düşünmedim.. Hatta benim kuzenim çok emerdi de büyüyünce ağız yapısını düzeltmek için 3 yıl diş teli taktı.. biberon falan da düşünmedim ama inşallah emer de hiç gerek kalmaz ama kısmet tabi bebekler ne kabul ederse o derler..HoppaHoppa
kızım beni emerek uykuya dalardı e ben de haliyle uyuyakalırdım bu süreç uzar giderdi 4 aydan sonra emzik tuttu yoğun cabalarım sonucu o da bakkal emziği neler denedim. sadece uykuya dalacakken alırdı. 9 aydan sonra dişi çıkmaya başlayınca kendiliğinden bıraktı. 5 ay kadar emzik emdi rahat ettim bunda da sadece uykuya geçiş için düşünüyorum gün içinde vermem

Ya benbkararsiz kaldim emzik alsam mi almasam mi?agiz dis yapisini bozuyor diyen cok napmali bilmem??bunu alirmi acaba canim?0-6 aymi bu?

Ben nolur nolmaz diye aldım eğer alırsa ben de uykuya geçerken vermeyi düşünüyorum.almazsa da yapcek bişey yok. Yine de aldım sonuçta denemeden bilemeyiz dedim :anneadayı:

Alış-veriş yapmıştım çok geç teslim ettiler 3 hafta boyunca bekledim sonra dedim birdaha almayacağım sizden bişey diye onlar da 25 tl indirim kuponu verdiler onu kullandım
Ebebek artik hic puan vermiyor eskiden azda olsa veriyordu. N11 den bazen yakaliyorum indirim 75 tl ye 10 tl bedava 150 tl ye 20 tl indirim kuponu vs. Oluyor n11 de saticinin puanina bakiyorum yuzde 90-95 ve uzeriyse iyi yorumlar varsa alıyorum

Screenshot_20180127-075336.png

Hayırlı sabahlar kizcelar ben dün lcw den bunları aldm ikili takım 14.95 düşmüş ilgilenen olursa :anneadayı::KK200:

Kızlar bebek arabası araştırmaktan beynim sulandı. Hatchback arabamız olduğu için hantal olsun istemiyorum. Hem baston hem ana kucağı takılan hafif bir şey bakıyorum. Chicco lite way e tam karar vermiştim ki tek taraflı kullanıldığı için kafam karıştı. Baston olarak kullanıldığında bebek hep karşıya bakacak şekilde duruyor. Güneş gelmesin diye ve de bebeği göreyim diye kendine çeviremiyorsun. Hem ana kucağı hem baston olanlar hep tek yönlü. Sadece ana kucağı takılıyken bebek sana dönük olabiliyor. Bu marka hep olumlu yorum almış aslında. Akıl verin :işsiz::KK17:

Kızlar bebek arabası araştırmaktan beynim sulandı. Hatchback arabamız olduğu için hantal olsun istemiyorum. Hem baston hem ana kucağı takılan hafif bir şey bakıyorum. Chicco lite way e tam karar vermiştim ki tek taraflı kullanıldığı için kafam karıştı. Baston olarak kullanıldığında bebek hep karşıya bakacak şekilde duruyor. Güneş gelmesin diye ve de bebeği göreyim diye kendine çeviremiyorsun. Hem ana kucağı hem baston olanlar hep tek yönlü. Sadece ana kucağı takılıyken bebek sana dönük olabiliyor. Bu marka hep olumlu yorum almış aslında. Akıl verin :işsiz::KK17:
canim ben baston puset alacagim zaman bakmistim bu arabaya bana agir geldi .ben ulasimda siklikla otobus metro kullaniyorum tek elimle cocuk tek elimde araba hafif bisey olmali.bide katlaninca boyu uzun cogu arabaya sigmiyor.ince katlaniyor ama boyu uzun.

Arkadaşlar çok da pahalı olmayan ama kaliteli olan markalar nelerdir? Çocuk giyimde yani?
Ya da pahalı bir markadır ama sık sık indirime giriyordur. Takip etmek için soruyorum
mali pamuklu markalari tercih edin cok sik yikaniyor.iki yikamada agzi burnu biyere gitmesin.ben bu bebiste e bebekten aliyorum genelde kiz kardesimde hep ordan aliyordu cok memnun.
bende ordan aliyorum.hastane cikislarinida bibayby tercih edecegim hem fiyat hem kalite iyi.
civil magazasindan alinanlari renk verdigi icin kizkardesim geri iade etti.o yuzden bakmiyorum.lcw indirimleri takip ediyorum.evde giyecegi kiyafetler icin birebir.4 yasindaki kizim icinde hep oyle yaptim disarda suk olsun diyede h&m ve coton.zara filan pahali geluyor bana.

canim ben baston puset alacagim zaman bakmistim bu arabaya bana agir geldi .ben ulasimda siklikla otobus metro kullaniyorum tek elimle cocuk tek elimde araba hafif bisey olmali.bide katlaninca boyu uzun cogu arabaya sigmiyor.ince katlaniyor ama boyu uzun.
Sağol cevap için canım. Peki önereceğin bir marka var mı?

Arkadaşlar bugün jokerde soobaby nin anne yani beşiğini gördüm 500 TL dedi. İnternette 400 e buldum. Hoşuma da gitti açıkçası ama en fazla 6 ay yatabilir bebek. Daha büyük beşik de benim yatağın yanına sığmaz zaten. Chicconun aynı beşiğine 950 dedi. Soobaby alicam galiba kullanan var mı?

X