2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aminn insaallah canim hepimizin minnaklari bizimle kalir insaallah Allah sifa versin

kizlaaaarrr yeni belirtilerle karsinizdayim :) midem bulaniyo hatta istifrarlarim da oluyodu. simdi de midem yanmaya basladi. ne yesem icsem de duzelir bu mide. siskinligi alsin diye madem suyu ictim.

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

hoş geldin canım ... bende 2009 ekim annesi olarak uzun bir aradan sonra tekrar bu heyecanlardayım

ekledim tabloya

amin inşallah canım.ben şanslı bir anneyim 3 kızım var.peşpeşe doğum yaptım.büyün 7 ortanca 4.5 küçük 3 yaşında

ne güzel ya .... 3 prenses

canım merhabalar ... listeye ekledim bilgilerini .. değer normal artmış aslında ...çatlatma iğnesi olduğu için mi ikiz ihtimali sundu bilemedim .

Yaş 27
Yaşadığı il ankara
Sat 8 eylül
Tahmini doğum tarihi 15.06.2018
Ilk gebelik
Kese görüldü

canım kese görülmüş hayırlı olsun şimdi kalp atışına inşallah ...ekledim bilgilerini .

Yeni eklenen arkadaslarimiza hayirli olsun insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza :) Ausencia benim kalp atimim duyuldu cok sukur tabloyu degistirirsen sevinirim. Herkese iyi pazarlar :))

canım hemen güncelledim ne güzel haber bu .... Rabbim sıkı sıkı tutunup sağ salim büyümelerini nasip etsin şimdi her birimize

canım inşallah ilk mesajını okudum :) inşallah burada olursun sende ...dua edeceğim

canım daha önce de yazdım sana okudun mu bilmiyorum ... acil değil .... mutlaka yarın yeni bir dr a git ...

bekleme .. beklemek seni stres yapıyor doğal olarak ... git ve güzel haberlerle gel yarın bize

Kızlar ben de varım. Çok tazeyim. Dün öğrendim. :)

hayırlı olsun

Herkese selam.. Ben 7 haftalık hamileyim. İnşallah haziranda sağlıkla kucağıma alıcam minnoşumu. Mutlu pazarlar

hayırlı olsun

kizlaaaarrr yeni belirtilerle karsinizdayim :) midem bulaniyo hatta istifrarlarim da oluyodu. simdi de midem yanmaya basladi. ne yesem icsem de duzelir bu mide. siskinligi alsin diye madem suyu ictim.

İlk belirti önden gideni topiğimizin :)) sende başlıyor biz arkandan geliyoruz

az az ve sık ye.
yağlı yemeklerden uzak dur .
lifli gıdalarla beslen.
elma ve ayva mide yamasına iyi gelir .
sadece 1-2 yudum süt için derler ...
Rahat ve bol giyin.
aklımdakiler bunlar şu anda

Ausencia okudum cnm hepinizi tek tek okuyorum.
Evet gidicem.
Bu sefer baska hastane baska dr.
Korkularımda var ya bakalim nolcak.

Amin canim insallah hepimizinki sıkı sıkı tutunur saglikla aliriz kucagimiza. Sorunsuz bir 9 ay geciririz insallah

Benm de yaniyor reflu var cumadan beri.carsambadan beride bulanti ve kusma vardi kibar olamicam bu konuda iki gundur sadece yanma ve hafif bulanti istahsizlik fln var.ben agir seyler yemiyorum ayva olsa ayva yicem cok iyi geliyor bulantiya fln.tatli hic canim istemiyordu ama bugun gunduz uykumda bi tatli gordum canınız cekmesin soylemeyim smdi:) ruyamda nasi canim istiyor ama.uyandim esime direktifi verdim hemensagolsun aldi geldi ama bu nasi bisi ilk defa yasiyorum onceki gebeliklermde hic boyle bisi yasamadim gerci 7.haftada sonlandi o gebeliklerim.aserme icin cok erken degil mi kac gundur tatlidan tiksindigim halde ruyamda gorunce cok istahli uyandim ve istahla yedim.suan baska tatli asla agzima koyamam

çok güldüm ya okurken :) gözümde canladın öyle uyanıp tatlı istemen ... ben ilkinde sadece bir kez limonata istedim çok ...ama öyle pastanelerde olandan hazır değil .... başka da bir şey aşermedim ...
şu an da yok .
ama iştah heeeeey maşallah az ve sık yemeğe çalışıyorum

gebelik haftaları ile ilgili siteleri okurken bu hafta için bel kalınlaşır yazısı okudum .... kalkayım da bir ölçeyim dedim ki 4 cm artmış ... en son yaz ortası falan ölçmüştüm temmuz ağustos gibi ...

diğer ölçüler aynı .. bel ve göbek ölçüsü

selam hanımlar allah evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin burdaki herkesin hamileliği kesinleşmiş galiba bat bekleyen var mi benim gibi

Yasarken de komiktibu hafta istahim hic yok olsa belki boyle olur olmaz seylerle doymaya calismicam kendi kendime nazar ettim, ne guzel istahim hastane yemeklerini bile bayila bayila yiyorum diyordum resmen nazar ettm kendime:))

selam hanımlar allah evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin burdaki herkesin hamileliği kesinleşmiş galiba bat bekleyen var mi benim gibi

vardır muhakkak canım ... son haziran demi anneleri .... biraz daha kesinleşince gelecektir ..
inşallah batlarınız gelmez de müjdeli haberle burada olursunuz .

Yasarken de komiktibu hafta istahim hic yok olsa belki boyle olur olmaz seylerle doymaya calismicam kendi kendime nazar ettim, ne guzel istahim hastane yemeklerini bile bayila bayila yiyorum diyordum resmen nazar ettm kendime:))

keşke bende iştahıma nazar etsem

Merhaba arkadaşlar, bende bu ay tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, daha çok yeni umarım hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız.
35 yaşındayım. Sat:3eylül şu an6. Haftam keseyi gördük, bu hafta kalp ayaşı için gideceğiz. Aranıza gelmek isterim :)

vardır muhakkak canım ... son haziran demi anneleri .... biraz daha kesinleşince gelecektir ..
inşallah batlarınız gelmez de müjdeli haberle burada olursunuz .

keşke bende iştahıma nazar etsem
aman kızlar iştahınıza sahip olun benim kısmetse ikinci olacak eğer adet olmazsam da kızım da 13 kilo almıştım doğumdan sonra veremedim hemen kızım dört yaşına geldi daha 3 aydır falan sıkı diyet yaptım da son 4 kilom kaldı..en iyisi hamilelikte 9 kiloyu geçmemek

allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar ben boğazımı tutamıyorum yaa.
Ben 5 eylülde tüp bebek tedavisine başladım. 87 kilo ile. Evet zaten şişkoyum
Amma vekalin bugün tartıldım 90 olmuşum. Cuma günkü kontrolde doktor glikoz değerimi fazla buldu ve bu hafta karbonhidrat tüketme ve perşembe tekrar bakalım dedi.
Ama ben bu hafta ekstra yemeye başladım. Ben nasıl kontrol edeceğim bunu ya
Ayrıca birşey soracağım. Kimlerin bulantısı başladı? Benim niye başlamıyor :))

merhabalar hoş geldin .... Aminnnnnnnn kocaman diyeyim ...

bi tablomuz var oraya bilgilerini gireyim ... Hangi ildesin ? ilk bebek mi ? diğerlerini yazmışsın zaten :)))

13 kilo iyi ama .... normal sınırlar içinde almışsın .... benimde 2. ..ilkinde 6 kilo almıştım sadece ... ama çok kilolu hamile kalmıştım sanırım o yüzden 6 kilo yetti oğlumun 3.5 kilo doğmasına :))

şimdi yiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…