- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.721
Bende cok sevdim bu grubu
Kızlarla cok devam edesim var.
Umarım minnak tutunuyodur gelip geçicidir kanamam
Bende tabloda olurum.
Ama ne bilim bi de ümitsizim agrım kanamam devam ettikçe sadece okuyorum.
Yarın baska dr. Gidicem.
O an acil gittim hastaneye sanki gerekli ilgilide goremedim.
Başka dr. Denemekde fayda var sanki.
Hem daha fazla beklemenin alemi yok kanamam devam ediyor.
Çoook teşekkür ederim. Amin. Sizler de sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi inşallahİnsaaallah kiz bak sana cok icten dua ettim:) Allah isteyen herkese kismet etsin bizi de bu grupta daim kilsin
HAZİRAN ANNESİ | Yaşı | Yaşadığı İl | SAT tarihi | Tahmini Doğum Tarihi | Cinsiyet | Kaçıncı Çocuk | Notlar |
herkese merhaba ,yıllar sonra kısmette tekrar haziran annesi olmak varmış
2012 haziran annesiyim Allah nasip ederse simdi tekrar anne olacagim ve buraya yazmayali 5 sene olmus zamaninda cok guzel arkadasliklar kurduk hala gorusuyoruz .
Ankara da yaşıyorum 27 yasindayim son adet tarihim 5 eylül tahmini doğum tarihi 12 haziran
beni de eklerseniz sevinirim ❤
amin inşallah canım.ben şanslı bir anneyim 3 kızım var.peşpeşe doğum yaptım.büyün 7 ortanca 4.5 küçük 3 yaşında
canım merhabalar ... listeye ekledim bilgilerini .. değer normal artmış aslında ...çatlatma iğnesi olduğu için mi ikiz ihtimali sundu bilemedim .Kızlar benide ekleyin tabloya daha öncede yazdım kimse cvp vermemiş çarşamba gece şiddetli karın ağrısıyla acile gittim değerim 15 di cuma sabahı ise 45 e yukselmişti doktor kısa zamanda fazla katlamış ikiz olabilir dedi bu akşam yine yapucam tahlil lütfen dua edin banada bende çatllatma iğnesi kullandım bu ay bi kızım var 8 yaşında 30 yaşındayım 28 haziran doğum gorunuyo Elazığlıyım
Yaş 27
Yaşadığı il ankara
Sat 8 eylül
Tahmini doğum tarihi 15.06.2018
Ilk gebelik
Kese görüldü
Yeni eklenen arkadaslarimiza hayirli olsun insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza :)Ausencia benim kalp atimim duyuldu cok sukur tabloyu degistirirsen sevinirim. Herkese iyi pazarlar :))
Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu. O günden beri hiç korunmadık ama olmadı. Bu grubun ilk yorumunu ben yapmıştım. İnşallah olur diye. Yine olmamıştı. O günden beri de grupta tüm olan biteni takip ediyorum. Niyeyse haziran grubu çok hoşuma gitti, çok benimsedim. Çok tatlısınız kızlar :) Adetime 6 gün var. Bu sefer aynı düşük yaptığım bebekteki gibi bütün belirtileri yaşıyorum. Eğer tahminlerim doğruysa 30 haziran ile bu grubu sonundan yakalıyorum. Hayırlısı:)
Bende cok sevdim bu grubu
Kızlarla cok devam edesim var.
Umarım minnak tutunuyodur gelip geçicidir kanamam
Bende tabloda olurum.
Ama ne bilim bi de ümitsizim agrım kanamam devam ettikçe sadece okuyorum.
Yarın baska dr. Gidicem.
O an acil gittim hastaneye sanki gerekli ilgilide goremedim.
Başka dr. Denemekde fayda var sanki.
Hem daha fazla beklemenin alemi yok kanamam devam ediyor.
Kızlar ben de varım. Çok tazeyim. Dün öğrendim. :)
Herkese selam.. Ben 7 haftalık hamileyim. İnşallah haziranda sağlıkla kucağıma alıcam minnoşumu. Mutlu pazarlar
kizlaaaarrr yeni belirtilerle karsinizdayim :) midem bulaniyo hatta istifrarlarim da oluyodu. simdi de midem yanmaya basladi. ne yesem icsem de duzelir bu mide. siskinligi alsin diye madem suyu ictim.
Amin canim insallah hepimizinki sıkı sıkı tutunur saglikla aliriz kucagimiza. Sorunsuz bir 9 ay geciririz insallah
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağsts[/td][td]01 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağsts[/td][td]02 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağsts[/td][td]04 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]Flower3516[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]29 Ağsts[/td][td]05 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağsts[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağsts[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağsts[/td][td]07 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]duygukaanfatih[/td][td]28[/td][td]Çanakkale[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]04 Eylül[/td][td]11 Haziran [/td][td]?[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]jelibons[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]05 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]07 Eylül[/td][td]14 Haziran [/td][td]?[/td][td]ilk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]BALIMSIN[/td][td]32[/td][td]Tekirdağ[/td][td]07 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Adige_[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]08 Eylül[/td][td]15 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]naznaz16[/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]11 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]4.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]beyzaeliz[/td][td]23[/td][td]Bursa[/td][td]12 Eylül[/td][td]19 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr] [tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]white_rose23[/td][td]30[/td][td]Elazığ[/td][td]?[/td][td]28 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
hoş geldin canım ... bende 2009 ekim annesi olarak uzun bir aradan sonra tekrar bu heyecanlardayım
ekledim tabloya
ne güzel ya .... 3 prenses
canım merhabalar ... listeye ekledim bilgilerini .. değer normal artmış aslında ...çatlatma iğnesi olduğu için mi ikiz ihtimali sundu bilemedim .
canım kese görülmüş hayırlı olsunşimdi kalp atışına inşallah ...ekledim bilgilerini .
canım hemen güncelledimne güzel haber bu .... Rabbim sıkı sıkı tutunup sağ salim büyümelerini nasip etsin şimdi her birimize
canım inşallahilk mesajını okudum :) inşallah burada olursun sende ...dua edeceğim
canım daha önce de yazdım sana okudun mu bilmiyorum ... acil değil .... mutlaka yarın yeni bir dr a git ...
bekleme .. beklemek seni stres yapıyor doğal olarak ... git ve güzel haberlerle gel yarın bize
hayırlı olsun
hayırlı olsun
Ausencia okudum cnm hepinizi tek tek okuyorum.
Evet gidicem.
Bu sefer baska hastane baska dr.
Korkularımda var ya bakalim nolcak.
Amin canim insallah hepimizinki sıkı sıkı tutunur saglikla aliriz kucagimiza. Sorunsuz bir 9 ay geciririz insallah
kizlaaaarrr yeni belirtilerle karsinizdayim :) midem bulaniyo hatta istifrarlarim da oluyodu. simdi de midem yanmaya basladi. ne yesem icsem de duzelir bu mide. siskinligi alsin diye madem suyu ictim.
Benm de yaniyor reflu var cumadan beri.carsambadan beride bulanti ve kusma vardi kibar olamicam bu konudaiki gundur sadece yanma ve hafif bulanti istahsizlik fln var.ben agir seyler yemiyorum ayva olsa ayva yicem cok iyi geliyor bulantiya fln.tatli hic canim istemiyordu ama bugun gunduz uykumda bi tatli gordum canınız cekmesin soylemeyim smdi:) ruyamda nasi canim istiyor ama.uyandim esime direktifi verdim hemen sagolsun aldi geldi ama bu nasi bisi ilk defa yasiyorum onceki gebeliklermde hic boyle bisi yasamadim gerci 7.haftada sonlandi o gebeliklerim.aserme icin cok erken degil mi kac gundur tatlidan tiksindigim halde ruyamda gorunce cok istahli uyandim ve istahla yedim.suan baska tatli asla agzima koyamam
çok güldüm ya okurken :) gözümde canladın öyle uyanıp tatlı istemen ... ben ilkinde sadece bir kez limonata istedim çok ...ama öyle pastanelerde olandan hazır değil .... başka da bir şey aşermedim ...
şu an da yok .
ama iştah heeeeey maşallahaz ve sık yemeğe çalışıyorum
selam hanımlar allah evlatlarınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin burdaki herkesin hamileliği kesinleşmiş galiba bat bekleyen var mi benim gibi
Yasarken de komiktibu hafta istahim hic yok olsa belki boyle olur olmaz seylerle doymaya calismicam kendi kendime nazar ettim, ne guzel istahim hastane yemeklerini bile bayila bayila yiyorum diyordum resmen nazar ettm kendime:))
aman kızlar iştahınıza sahip olun benim kısmetse ikinci olacak eğer adet olmazsam da kızım da 13 kilo almıştım doğumdan sonra veremedim hemen kızım dört yaşına geldi daha 3 aydır falan sıkı diyet yaptım da son 4 kilom kaldı..en iyisi hamilelikte 9 kiloyu geçmemekvardır muhakkak canım ... son haziran demi anneleri .... biraz daha kesinleşince gelecektir ..
inşallah batlarınız gelmez de müjdeli haberle burada olursunuz .
keşke bende iştahıma nazar etsem
allah tamamına erdirsin inşallahMerhaba arkadaşlar, bende bu ay tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, daha çok yeni umarım hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız.
35 yaşındayım. Sat:3eylül şu an6. Haftam keseyi gördük, bu hafta kalp ayaşı için gideceğiz. Aranıza gelmek isterim :)
Merhaba arkadaşlar, bende bu ay tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım, daha çok yeni umarım hepimiz saglıkla bebeklerimizi kucagımıza alırız.
35 yaşındayım. Sat:3eylül şu an6. Haftam keseyi gördük, bu hafta kalp ayaşı için gideceğiz. Aranıza gelmek isterim :)
aman kızlar iştahınıza sahip olun benim kısmetse ikinci olacak eğer adet olmazsam da kızım da 13 kilo almıştım doğumdan sonra veremedim hemen kızım dört yaşına geldi daha 3 aydır falan sıkı diyet yaptım da son 4 kilom kaldı..en iyisi hamilelikte 9 kiloyu geçmemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?