• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar benide ekleyin tabloya daha öncede yazdım kimse cvp vermemiş çarşamba gece şiddetli karın ağrısıyla acile gittim değerim 15 di cuma sabahı ise 45 e yukselmişti doktor kısa zamanda fazla katlamış ikiz olabilir dedi bu akşam yine yapucam tahlil lütfen dua edin banada bende çatllatma iğnesi kullandım bu ay bi kızım var 8 yaşında 30 yaşındayım 28 haziran doğum gorunuyo Elazığlıyım

Kızlar benide ekleyin tabloya daha öncede yazdım kimse cvp vermemiş çarşamba gece şiddetli karın ağrısıyla acile gittim değerim 15 di cuma sabahı ise 45 e yukselmişti doktor kısa zamanda fazla katlamış ikiz olabilir dedi bu akşam yine yapucam tahlil lütfen dua edin banada bende çatllatma iğnesi kullandım bu ay bi kızım var 8 yaşında 30 yaşındayım 28 haziran doğum gorunuyo Elazığlıyım

Catlatma ignesi kullandiysan ikiz olabilir canim hayırlısı olsun.ama benim de iki katindan cok daha fazla katlandi ama tek kesem var ikiz diye de dusunmedim zaten en az iki kat olmasi saglikli goruluyor.insaallah senin de bizim de bebislerimiz sıkı sıkı tutunur bize.su haftalarda hepimizin ortak sorunu bu anlattiklarin.atlatsaydik hayirlisiyla su ilk uc ayi rahatlicam

Amin inş canım ya dış gebelikten çok korkuyorum bende inş bugünde değerim düzenli artmıştır da cumayada kesemizi görürüz inş bebişlerimizi sağ salim kucağımızada alırız

Amin inş canım ya dış gebelikten çok korkuyorum bende inş bugünde değerim düzenli artmıştır da cumayada kesemizi görürüz inş bebişlerimizi sağ salim kucağımızada alırız

Endise olumsuz etkiliyor hic aklimiza getirmemek lazm ama ben de senin gbiydim iki hafta once.agrilar olunca dis gebelik mi yok baska bisey mi.keseyi goruyosun bu sefer kalbi atiyor mu.kalbini duyuyorsun bu sefer acaba hala kalbi atiyor mu:KK70:bulanti basladi fenalardayim bulanti bianda kesildi acaba bebise bisi mi oldu.paranoyaya bagladim Allah sonumuzu hayr etsin

HAZİRAN ANNESİ:anneadayı:YaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyet:emir_bebek:Kaçıncı Çocuk:anne:Notlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı görüldü:)[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]erem2009 [/td][td]30[/td][td]Balıkesir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kalp atımı duyuldu.[/td][/tr]
[tr][td]Yazmira35 [/td][td]34[/td][td]İzmir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]06 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]fnd_50 [/td][td]27[/td][td]Nevşehir[/td][td]30 Ağustos[/td][td]?[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]8 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]kedikedi84[/td][td]33[/td][td]İstanbul[/td][td]31 Ağustos[/td][td]07 Haziran[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Amazing_GNC [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]1 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Pamuksekermavis [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]09 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Edaaa93 [/td][td]24[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]beniim [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]02 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]newsletter [/td][td]30[/td][td]Almanya[/td][td].[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]rune[/td][td]36[/td][td]Mersin[/td][td]4 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]2 kese yerleşmiş[/td][/tr]
[tr][td]meralg[/td][td]29[/td][td]Bursa[/td][td]06 Eylül[/td][td]14 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ebrulim5809 [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]14 Haziran [/td][td].[/td][td].[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Arbe-deli [/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]14 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Leylacigdem [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gokse_4141[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td]17 Eylül[/td][td]25 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]gmzckr [/td][td]26[/td][td]İstanbul[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]

[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Yaş 27
Yaşadığı il ankara
Sat 8 eylül
Tahmini doğum tarihi 15.06.2018
Ilk gebelik
Kese görüldü

Endise olumsuz etkiliyor hic aklimiza getirmemek lazm ama ben de senin gbiydim iki hafta once.agrilar olunca dis gebelik mi yok baska bisey mi.keseyi goruyosun bu sefer kalbi atiyor mu.kalbini duyuyorsun bu sefer acaba hala kalbi atiyor mu:KK70:bulanti basladi fenalardayim bulanti bianda kesildi acaba bebise bisi mi oldu.paranoyaya bagladim Allah sonumuzu hayr etsin
Aynen canımya bende çok takıntılıyım doğuma kadarda boyle olacak heralde ilkinde bilinçsizdim hiç böyle olmamıştım bunda çok araştırıp didikliyorum

Haziran anneleri öncelikle hepinizi tebrik ediyorum
Kafama takılan deli sorular var gece gece uyutmadı kime akıl danışacağımı bilemedim eğer hamileysem haziran anası olacağım için size sorayım dedim
Şimdi ben 26 eylülde adet oldum ve tam günüydü zaten.7 gün sürdü ama çok az kanama oldu.göğüslerimin şişliği bile inmedi artarak devam etti.bu sabah adet sancısı gibi hafif sancım oldu az öncede kahverengi akıntım olmuş.adet tarihim 24 ekim olması gerekiyor.ama hamilelik belirtilerim de var ilk hamileliğimde grip olacak gibi bedenim kırıktı ve hep uyuyordum ilk zamanlar.şu anda durum aynı.son adetten hemen önce hamile kalmış olabilirmiyim acaba.yada kaldım da düşük mü yapıyorum
Adetten 1 2 gün önce hamile kalınırmı kalınırsa kanama olurmu bilgi si olan varmı ?

canım normalde benim son regl tarihim 27 ağustos eylülün 30 unda anlattığın gibi hafif pembelik ve ardından kahverengi leke geldi 3 gün sürdü sonra bitti. Sonrasında arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım ve hamile olduğunu öğrendim geç döllenme olmus dr a gittiğimde bundan sonra ki son regl tarihimi 5 eylül olarak söylememi istedi belki seninde öyle olmuştur. Allah kalbine göre versin ❤

Jelibons Merhaba seninle aynı durumdayız ben de 2012 haziran annelerini çok takip ettim oğlum 30 mayısta doğdu şimdi 5 buçuk yaşında inşallah ben de yeniden bir haziran annesi olucam

Allah bağışlasın canım ikinci genişleri de sağlıkla kucağınıza aliriz insallah

Yeni eklenen arkadaslarimiza hayirli olsun insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza :) Ausencia Ausencia benim kalp atimim duyuldu cok sukur tabloyu degistirirsen sevinirim. Herkese iyi pazarlar :))

Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu. O günden beri hiç korunmadık ama olmadı. Bu grubun ilk yorumunu ben yapmıştım. İnşallah olur diye. Yine olmamıştı. O günden beri de grupta tüm olan biteni takip ediyorum. Niyeyse haziran grubu çok hoşuma gitti, çok benimsedim. Çok tatlısınız kızlar :) Adetime 6 gün var. Bu sefer aynı düşük yaptığım bebekteki gibi bütün belirtileri yaşıyorum. Eğer tahminlerim doğruysa 30 haziran ile bu grubu sonundan yakalıyorum. Hayırlısı:)

Bende cok sevdim bu grubu
Kızlarla cok devam edesim var.
Umarım minnak tutunuyodur gelip geçicidir kanamam :(
Bende tabloda olurum.
Ama ne bilim bi de ümitsizim agrım kanamam devam ettikçe sadece okuyorum.

Yarın baska dr. Gidicem.
O an acil gittim hastaneye sanki gerekli ilgilide goremedim.
Başka dr. Denemekde fayda var sanki.

Hem daha fazla beklemenin alemi yok kanamam devam ediyor.

Bende cok sevdim bu grubu
Kızlarla cok devam edesim var.
Umarım minnak tutunuyodur gelip geçicidir kanamam :KK43:
Bende tabloda olurum.
Ama ne bilim bi de ümitsizim agrım kanamam devam ettikçe sadece okuyorum.

Yarın baska dr. Gidicem.
O an acil gittim hastaneye sanki gerekli ilgilide goremedim.
Başka dr. Denemekde fayda var sanki.

Hem daha fazla beklemenin alemi yok kanamam devam ediyor.
Insallah bizinle kalirsin canim hatta insallah biz de kaliriz...haklisin debemekten zarara gelmez hatta belki kafan rahatlar. Guzel heberlerle gel insallah

Nisan ayında bir düşüğüm olmuştu. O günden beri hiç korunmadık ama olmadı. Bu grubun ilk yorumunu ben yapmıştım. İnşallah olur diye. Yine olmamıştı. O günden beri de grupta tüm olan biteni takip ediyorum. Niyeyse haziran grubu çok hoşuma gitti, çok benimsedim. Çok tatlısınız kızlar :) Adetime 6 gün var. Bu sefer aynı düşük yaptığım bebekteki gibi bütün belirtileri yaşıyorum. Eğer tahminlerim doğruysa 30 haziran ile bu grubu sonundan yakalıyorum. Hayırlısı:)

İnsaaallah kiz bak sana cok icten dua ettim:) Allah isteyen herkese kismet etsin bizi de bu grupta daim kilsin

Back