- Konu Sahibi Blackbluee1
- #1.681
fark ettim bir ben fazlayımtamamdır ekledim canım ... hoş geldin 4. bebeğim dedin rekoru kırdın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fark ettim bir ben fazlayımtamamdır ekledim canım ... hoş geldin 4. bebeğim dedin rekoru kırdın :)
Bende bulantı hiç yok canım ... sabahta yok ... az az ve sık sık ye ..yağlı yeme ... posalı ve lifli gıda tüketKızlar benim yemek yedikten sonra migdem bulanıyor yaa..Sizin ne zaman bulanıyor..açken bişey yok..
fark ettim bir ben fazlayım
.Bende bulantı hiç yok canım ... sabahta yok ... az az ve sık sık ye ..yağlı yeme ... posalı ve lifli gıda tüket
.
Yağlı yemem ve çok da yemem ama ne yersem bulanıyor.senin olmaması güzel maşallah.hiç olmaz umarim
.bunlar güzel belirtiler ama .... iki midemiz de bulanmasa ... kokudan , yemekten tiksinme gelmese .... gebeliğin tadı bence:))
ben olsun diye bekliyorum
Canım beni de ekler misin il:ankara yaş:30 sat:27 ağustos doğum tarihi:4 haziran kese görüldü kalp atışı duyuldu sevgiler tatlım:)Var mı eklenecek olan bilgiler arkadaşlar ?
Canım beni de ekler misin il:ankara yaş:30 sat:27 ağustos doğum tarihi:4 haziran kese görüldü kalp atışı duyuldu sevgiler tatlım:)
Not:) bir de ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse:)Canım beni de ekler misin il:ankara yaş:30 sat:27 ağustos doğum tarihi:4 haziran kese görüldü kalp atışı duyuldu sevgiler tatlım:)
canım sen zaten tabloda vardın .... varsın yani :))
hoşgeldin canım aramıza :)herkese merhaba ,yıllar sonra kısmette tekrar haziran annesi olmak varmış
2012 haziran annesiyim Allah nasip ederse simdi tekrar anne olacagim ve buraya yazmayali 5 sene olmus zamaninda cok guzel arkadasliklar kurduk hala gorusuyoruz .
Ankara da yaşıyorum 27 yasindayim son adet tarihim 5 eylül tahmini doğum tarihi 12 haziran
beni de eklerseniz sevinirim ❤
hoş bulduk canımhoşgeldin canım aramıza :)
.herkese merhaba ,yıllar sonra kısmette tekrar haziran annesi olmak varmış
2012 haziran annesiyim Allah nasip ederse simdi tekrar anne olacagim ve buraya yazmayali 5 sene olmus zamaninda cok guzel arkadasliklar kurduk hala gorusuyoruz .
Ankara da yaşıyorum 27 yasindayim son adet tarihim 5 eylül tahmini doğum tarihi 12 haziran
hoş bulduk canım aminn cumlemizinkini.
Hoşgeldin canım Allah tamamına erdirsin inşaAllah
Rabbim 4. yü de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin .. diğerleri kaç yaşında ?
Evet canım ilk çocuğum olucak inşallah, senin? benimde doğum 11 haziran gösteriyor bende hiç mide bulantısı yok kendimi uzaylı gibi hissediyorum
Hayırlı olsun canımBenim ikinci 3 yaşında kızım var, ikinci bebiş için erken deselerde istedik ve çok şükür Rabbime nasip etti 6+0 olduk bugün mide bulantısı yok ama kötü kokulara ekstra hassasım,sırt ağrısı var ama gebelikle ilgisi varmı bilemiyorum. Ayakda çok kalınca kasık ağrısı oluyor. Keseyi görmüştük geçen hafta ama Kalp atışlarını duymadım henüz Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah hepimizin.
Evet artış 2 katından biraz fazla inşallah dediğin gibi olur kalp atışını da duyarızAminnnnnnnnnnnnnnnn
ekleyeyim canım
valla yi yapmışsın aslında ... için rahat ...kafan rahat .. ha evet evi gibi olmaz insanın ama .. en azından anında müdahale ..
kalmıyorsun da kesin yatış :) evde olsan illa kalkacaksın oraya buraya .
hadi bakalım sıkı sıkı tutunsunda sana eve doğru yol alın inşallah
ilk değil mi sizin :)) ?
biz ilk kez dün ...hamileyim kıvamına gelebildik ... karnımla konuşuyor evet ... naber diyor karnıma
ama en çok oğlum konuşuyor .. çok heyecanlı ....
banyodan çıktı ... hadi giyin anneciğim dedim ... karnıma ..hmmm seni gidi seni sakın ordan bana bakma diyor
artış 2 katı ilerledi değil mi ? her şey yolunda o zaman .... istersen keseyi görmeye gidersin ... ya da rendevu tarihini beklersen muhtemelen kalp atışı ile beraber hepsi görülür
Jelibons Merhaba seninle aynı durumdayız ben de 2012 haziran annelerini çok takip ettim oğlum 30 mayısta doğdu şimdi 5 buçuk yaşında inşallah ben de yeniden bir haziran annesi olucamherkese merhaba ,yıllar sonra kısmette tekrar haziran annesi olmak varmış