2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Yas 30, Almanya, ikinci gebelik, alti yasinda bi kizim var

Canım beni de ekleyebilirsin. 29 yaş,İstanbul da oturuyorum.Sat 1 Eylül, Doğum tarihini bilmiyorum aşağıda çıkan hamilelik takvimimden yazar mısın 1.çocuk, kese görüldü. 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim Şuan 5+3 müş dün DR.un dediğine göre

var canım, şuan muayene ücreti 115 tl sgklı fiyatı

Bende 2 hafta sonrası için randevu almaya çalışıcam,bakalim nasılmış. Çok teşekkürler :)

Başak hanım çok yoğun oluyor boş yer bulunmuyor, eğer ona gidersen şimdiden randevu almanı tavsiye ederim.

Kızlar beni de yazın keseyi görmedim ama :)
istanbul, yaş 26, doğum 22 haziran, ilk çocuk

bir de değerim adetten 3 gün önce 76ydi, adetten 1 gün önce yani dün yaptırdım 187 çıkmış :)
2 kat artmış, daha gitmeyeyim dimi 7. haftaya randevu aldım o zaman baktırırım diyorum
kolumda kan kalmadı

beni de eklermisin canım

meralg 29 Bursa 6eylül 14haziran 2.çocuk kese görüldü

Kizlar suan 5 haftanin icerisindeyim. Kalktigimdan beri sag bacagimda bastan sona kadar inanilmaz sekilde bi agri var. Inanin yururken topalliyorum resmen cok zor yuruyorum. Bu normal mi ya da bacak agrisi ceken var mi

ayy ne güzel biz de inşallah ptsi duyabiliriz siz kaçta duymuş oldunuz :)
6+4 te duydum canim. ultrasona gore 7+1 im. dr ultrason bi iki gun sasirabilir dedi.onden gidebilir dedi. kesemiz buyumus.icinde hem plasentayi hem de embriyoyu gorduk. bi de kalp atisini dinledik. hala gozlerim dolu dolu. insallah canim. p. tesi kac olmus olacan.

Çok teşekkür ederim canım ya içime su serptin gerçekten inşallah sorun yoktur dediğin gbi

Gözünaydın canım darısı bizim başımıza inşaallah bende salı günü gideceğim bakalim

Çok sağol cnm inşallah hiç bir sorun yoktur Rabbim isteyen herkese nasip etsin 2inci hamileliğim ama ilk gbi heyecan var

D dusunceli kizz
ben aslında ptsi 6+2 olacağım yalnız geçen ctsi gittiğimde 5+0 olmama rağmen dr 4,5 haftalık görünüyor dedi o yüzden ptsi gittiğimde duymama diye endişe ediyorum

Kotu dusunme canim bebegini de kendini de uzme. Ama bende arkadaslarimin dedigine katiliyorum kafanin rahat olmasi icin haftaya yine bir git doktora. Bebisini gorup mutlu olrsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…