- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.261
inşallah çok teşekkü ederimÇatlamadan sonra hemen hamile kalmışsan dördüncü günde Rahime ulaşıyor ve bhcg hormonu salgılıyor sekizinci günde kanda görülüyor. Beklenen bir değer iki günde iki katına çıkar takipte fayda var
inşallah canım inşallah... çok teşekkür ederim, sen de sağlıkla hayırlısıyla kucagına al inşallahTablo işini çok iyi dusunmussun,bekliyordum ben de :)
Canım mide bulantısı 3ay sürebiliyor ama kadın dogumcuna şöyle onun için ilaç yazar,hamilelik hem güzel hem zor maalesef. İnşallah en kısa sürede atlatirsin ve tadını çıkarırsın
Hosgeldiiiin,hayırlı olsun canım tekrar
Yas:34
İl: Mersin
Sat:3 Eylül
Bdt:10 haziran
2.cocuk
Kese görüldü :)
Canım ben de ilk olctyrdugumde 18 çıkmıştı,Bata 5 gün kala. Sonra iki gün arayla tekrarladim ve değerim arttı. İnşallah senin değerlerin de güzel artar ve sağlıkla alırsın kucağına inşallah
Endişelenecek hiçbir şey yok canım yumurtlama tarihindeki oynamalar son adet tarihinle bebeğinin gelişimi arasındaki farkı doğuruyor. Birincisi dış gebelik değil bebiş rahimde ikincis 5+4 de dahi Bebek görülemeyebilir geç yumurtlama olmasa bile hiç panik yapma iyi düşün iyi olsunBugün dr.a gittim sata göre 5+4 günlük hamileyim ama dr keseyi gördü ve daha kücük 2 hafta sonra gel dedi. Geç döllenme mi geç yumurtlamamı olabilir dedi anlamadm tam. Tahmini ne kadarlık dedim 3.4 haftalıkdır en fazla dedi. Kese kücükdü ve çok endişeliyim şuan uyuyamıyorum saat 2 oldu bilgisi olan bilgi verebilirmi 2 hafta nasıl beklicem ben
Bugün dr.a gittim sata göre 5+4 günlük hamileyim ama dr keseyi gördü ve daha kücük 2 hafta sonra gel dedi. Geç döllenme mi geç yumurtlamamı olabilir dedi anlamadm tam. Tahmini ne kadarlık dedim 3.4 haftalıkdır en fazla dedi. Kese kücükdü ve çok endişeliyim şuan uyuyamıyorum saat 2 oldu bilgisi olan bilgi verebilirmi 2 hafta nasıl beklicem ben
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
HAZİRAN ANNESİ Yaşı Yaşadığı İl SAT tarihi Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Güncelleme yaptım ...sıralamayı da tahmini doğuma göre düzenledim arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar, dün akşam doktorumuza gittik çok şükür herşey yolundaymış
Biz göremedik ama doktor kalp atışları var ben görebiliyorum dedi
Ausencia memnum oldum arkadaşım.Geçmiş olsun buarada.Aman dikkat et.C vitaminini eksik etme.Ben de izmitteyim plajyolu tarafında.Oyüzden gölcük tarafı bana uzak.Şimdilik Acıbadem'den randevu aldım ilk kontrol için.Bakalım memnun kalırsam devam ederim. 3,5 yaşında bir kızım var.Çalışıyorum.2 bebiş geliyor bakalım.nasıl başa çıkacağız :)çalışan anne olmak zor gerçekten.Hayırlısıyla dünyaya gelsinler de bir yolunu bulacağız elbet.
Valla ancak şöyle bir ortaya karışık yapacağım :))
yeni gelen tüm güzel anneler hoş gelmiş
kese görenlere darısı kalp atışınaherkesgibiyim canım sende minik pıt pıtları duymuşsun darısı bizlere .
@Myhsa canım teşekkürler ... hastalıklardan bir sıyrılsam güzel geçecek inşallah
tr_lelli bende de duygu iniş çıkışları çok .... ayıp olmasa reklamlara ağlayacağım ki ...oğlumda kaya gibiydim :))
Kocaelinden doktor sorulmuş G gokse_4141 ... ben ilk doğumumu 2009 da İzmit Konak hastanesinde Gülçün Aydar a yapmıştım .. çok çook memnundum ... şu an ona gitmedim ... Gölcük Aile tıp ta Funda hanıma gittim bir kez ... devam eder miyim etmez miyim bilmiyorum .. güler yüzlü ... bakalım ... emel bilici den randevu alacaktım o gün uygun saat yoktu funda dan aldım ... sanırım emel hanıma giden varmış @Mrvgnc .... tavsiyelerin benim için de önemli ....
böyle işte ...
yeni gelenler içinde kısaca kendimden bahsedeyim ...
Aus ben :) 38.5 yaş Kocaeli ... Bir oğlum var 8 yaşında ... bu da nasipse ikinci gebelik maceram
Şu an sat a göre 6+2 de ...ultrasona göre ... 5+5 teyim :) sanıırm .. geçen cuma keseyi gördük ama yanında bir de miyom göründü ... kanama var diye düşük tehlikesi dedi .. yat dedi ..yatıyorum bol bol ... bir de grip oldum fena şekilde ... sıkıysa yatma ...
bu cuma ikinci randevum var . progestan kullanıyorum 1 haftadır ...
böyle işte .....
ha bir de ; bir tablo yapayım diyorum ... çoook kalabalığız ... bilgilerimiz orada olursa daha güzel olur
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Haziran Annesi Yaşı Yaşadığı İl Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar @Ausencia 38.5 Kocaeli 9 Haziran ? 2. Kese görüldü . . . . . . ....
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Şöyle bir tablomuz olsa güzel olur bence .... isteyen bilgilerini yazarsa eklerim ....
ya da tabloda belirtilmesi gereken herhangi bir şey varsa ..onu da ekleyelim ... benim aklıma bunlar geldi .
Canım tablo için biraz dağınık yazdım sanırım.Toparlayayım.[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
Haziran Annesi Yaşı Yaşadığı İl Tahmini Doğum Tarihi Cinsiyet Kaçıncı Çocuk Notlar @Ausencia 38.5 Kocaeli 9 Haziran ? 2. Kese görüldü . . . . . . ....
Şöyle bir tablomuz olsa güzel olur bence .... isteyen bilgilerini yazarsa eklerim ....
ya da tabloda belirtilmesi gereken herhangi bir şey varsa ..onu da ekleyelim ... benim aklıma bunlar geldi .
Amin canım inşallah tez zamanda hepimiz duyalım o atışlarıçok sevındım umarım tez zamanda sıze de duymayı nasıp eder <3
sana pek rastlanmayacak bir durum olmuş caanım .
hiç canını sıkma .... madem şeker bir doktorda bulmuşsun ne güzel onunla devam et
var canım, şuan muayene ücreti 115 tl sgklı fiyatıTeşekkür ederim araştırıyım hemen. SSK ile anlaşmaları varmı bu hastanenin biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?