2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok sağolun kizlar
Yani kese görünmeyebilir erken tamam dedim ama kanama korkuttu beni..
Bi de ağrılı bir kanama.
Dusuk mu acaba dedim.
Doktor düşük gibi olmaz suan ya tutunur ya da kanla regl gibi olursun gebelik olmaz dedi.

Geç dölleniyoda olabilir sanirim.
Ay cok bilgisizim ya.
Oğlumda da böyle şeyler yasamadığımdan insan korkuyor.

Esimde diyorki şimdi bebek var mi yok mu ben bisi anlamadim diyor
Bana bi gülme geldi.

Bakalım beklicez.
Dinlen kanamanı kontrol et dedi.
Az az olan kanamaları dikkate alma sen dedi dr icim biraz rahatladi.

Şuan pedde kan gordum yine ama wc gittiğimde yoktu.

Zor süreç Rabbim yardımcınız olsun.

inşallah canım inşallah... çok teşekkür ederim, sen de sağlıkla hayırlısıyla kucagına al inşallah

Bugün dr.a gittim sata göre 5+4 günlük hamileyim ama dr keseyi gördü ve daha kücük 2 hafta sonra gel dedi. Geç döllenme mi geç yumurtlamamı olabilir dedi anlamadm tam. Tahmini ne kadarlık dedim 3.4 haftalıkdır en fazla dedi. Kese kücükdü ve çok endişeliyim şuan uyuyamıyorum saat 2 oldu bilgisi olan bilgi verebilirmi 2 hafta nasıl beklicem ben

Endişelenecek hiçbir şey yok canım yumurtlama tarihindeki oynamalar son adet tarihinle bebeğinin gelişimi arasındaki farkı doğuruyor. Birincisi dış gebelik değil bebiş rahimde ikincis 5+4 de dahi Bebek görülemeyebilir geç yumurtlama olmasa bile hiç panik yapma iyi düşün iyi olsun

Günaydın güzel anne adayları herkese sağlıklı güzel haber alacakları birgün diliyorum

Bu arada herkesgibiyim yasasının grubumuzda ebemizde var hem ankara da hemde demetevlerde galiba bende batıkentteyim ilk doğumuma takiplerini de şükran çakmak a gittim doğum da sincan lokman hekim hastanesinde yaptım ilerleyen zamanlarda şükran hanıma takibe gitmeyi düşünüyorum birde kilo var bende sukran hanimda onu takma kafana ilk 5 ay kilo almaz isen aorun olmaz dedi nasil almayacaksam bakalim

canim benimde sata gore 5+4 du dun ancak keseyi gorebildik evt kese minicik normal beklenen bu zaten ayrica adetlerinde bir iki gunluk sasma oluosa hic bir sorun yoktur banada 10 gun sonra gel dedi hatta iki doktor takibindeyim biride 15 gun sonra dedi icini ferah tut gayet normal

Canım ellerine sağlık, bizi de ekler misin.
İl: Balıkesir
Sat: 30.08.2017
Tahmini Doğum tarihi:06.06.2018
İkinci çocuk
Kalp atımı duyuldu

günaydın güzel hamişleeer :) msjlar baya dolmuş bakıcam şimdi tek tek.inşallah hepiniz iyisinizdir. biz dün gittik doktora kesemizi gördük çok şükür haftaya cuma tekrardan çağırdı için inşallah kalp atışınıda duyarız iyice rahatlarım yaaa :)

Beni de ekler misin arkadaşım. Yaş 34. doğrum tarihim 25 haziran. henüz kontrole gitmedim.keseyi görünce haber vereceğim inaşallah. Teşekkür ederiz.Eline sağlık tablo için.

Canım tablo için biraz dağınık yazdım sanırım.Toparlayayım.
İzmitte yaşıyorum
Sat: 17 Eylül
Tahmini doğum: 25 Haziran
2. Gebeliğim
Henüz kese görülmedi.
Teşekkürler.

Kizlar acik kahve gibi mi tam renk cozumlemesi yapamadim ya koyu saro akintim var sizce bir sorun teskil eder mi progesteron kullaniyorum aksamdan aksama cok korkuyrm ya

sana pek rastlanmayacak bir durum olmuş caanım .

hiç canını sıkma .... madem şeker bir doktorda bulmuşsun ne güzel onunla devam et

Ausencia ablaa benim dogum tarihi bi gun onceymis yanlis soylemisim 8haziranmis hesapladm smdi tekrar sana zahmet duzeltir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…