2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Var var bugun gıttım uc. Gun once 112 suan 470 degerım. Ancak kese gorunene kadar tam gebelik sayılmıyor kısacası henuz o tadı yasayamadım. Olay cıft cızgı degılmıs bunu cok net anladım

kesinlikle ... bir hafta önce aynı hislerle neler yazdım bende burda:) hatta isyan ettim ..bu nasıl iş ... bii ağız tadıyla hamileyimmm diyemedim diye ... 2 günde bir hcg ... git 2 gün sonra gel :) hatta kese göründü ... dur kalp duyulsun ....
hala hamilelik takvimi koymadım . kimseye söylemedik ... eşimle biliyoruz ..bir iki yakın arkadaşım o kadar

Ausencia canım ne güzel olmuş listemiz daha da çoğalması dileğiyle :) sağlıkla geçsin 9 ayımız inşallah beni de ekler misin canım yaş:30 il:ankara. sat:27 ağustos tahmini doğum:4 haziran ilk gebelik ve kesemizi gördük darısı kalp atışlarımıza:)

Ya biz söyledik ama sunu dedik bakın hamılelık var ancak dış olur kımyasal olur bişi olur şimdi yaymayın sevınmeyınde:) erken ogrenmıceksın hamılelıgını ben reglıme 5 gun kala ogrendim cok pişmanım

aynen canım daha çook çoğalalım inşallah ..... ekliyorum canım

eveeeeet .... ne kadar geç kafa o kadar rahat ....

Kizlar ben hastaneye geldim
Kanamam oldu.
Cok uzuldum.
Hemen eşimle hastaneye geldik.
Keseyi göremedi doktor.
Kan verdim
Pazar değerim 390 idi suan 915
Değerin cok guzel keseyide görürsek sorun yok.
Ufak kanamalara aldırış etme olsun.
Ama çok kanaman olursa hemen gel dedi.
Şuan sana hamilelik yok demiyorum kese yok diye değerlerine göre var olusmayada çalışıyo olabilir
Disgebelikde olabilir.
Keseyi ve değerlerini gorucem dedi.
2 hafta sonra tekrar gelicem
Uff cok tedirginim cok.

HAZİRAN ANNESİYaşıYaşadığı İlSAT tarihiTahmini Doğum TarihiCinsiyetKaçıncı ÇocukNotlar
[td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [td][/td][td][/td] [tr][td]Kubra3037 [/td][td]31[/td][td]İstanbul[/td][td]25 Ağustos[/td][td]1 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]herkesgibiyim[/td][td]27[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kalp atımı duyuldu[/td][/tr]
[tr][td]agantaburina [/td][td]34[/td][td]Ankara[/td][td]26 Ağustos[/td][td]2 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]dusunceli kizz [/td][td]27[/td][td]Bursa[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Mystory-06 [/td][td]30[/td][td]Ankara[/td][td]27 Ağustos[/td][td]4 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Ausencia [/td][td]38.5[/td][td]Kocaeli[/td][td]28 Ağustos[/td][td]5 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ecaterina [/td][td]23[/td][td]İstanbul[/td][td]30 Ağustos[/td][td]6 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Bigaripyolcu[/td][td]27[/td][td]Edirne[/td][td]1 Eylül[/td][td]9 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]Myhsa [/td][td]34[/td][td]Mersin[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]sta[/td][td]29[/td][td]İstanbul[/td][td]3 Eylül[/td][td]10 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]ilsas [/td][td]31[/td][td]Muğla[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]Kese görüldü[/td][/tr]
[tr][td]safari_go[/td][td]21[/td][td]Ankara[/td][td]5 Eylül[/td][td]12 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]Mrvgnc[/td][td]34[/td][td]Kocaeli[/td][td].[/td][td]16 Haziran[/td][td]?[/td][td]İlk[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]melaike06 [/td][td]37[/td][td]Ankara[/td][td]8 Eylül[/td][td]16 Haziran[/td][td].[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td]BoO_ [/td][td]28[/td][td]Bingöl[/td][td]15 Eylül[/td][td]22 Haziran[/td][td]?[/td][td]2.[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]
[tr][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td].[/td][td]....[/td][/tr]

Canım kese için değerin düşük o da yerleşme kanaman olabilir en net kese 1500 degerlerinde görülüyormus bizde bekliyoruz caresiz canını sıkıp stres yapma dengeli beslen

canım artışın çok güzel .
915 de kese görülmesi zor zaten .
yani görülebilir ama görülmemesi de normal ....
sonuçta hepimiz için geçerli bu ... olasılıkları saymış sana da ... tedirgin olma lütfen
2 hafta beklemezdim ben olsam ...
cuma 2000 leri görür değerin .... pazartesi giderdim ben

Canım kese için değerin düşük o da yerleşme kanaman olabilir en net kese 1500 degerlerinde görülüyormus bizde bekliyoruz caresiz canını sıkıp stres yapma dengeli beslen

evet tr_lelli ben 10 gün önce epey tedirgindim.... sonucum pozitif çıkmasa regl oluyorum sanacak kadar kanamam vardı ...2-3 gün sürdü ....

yerleşme kanaması imiş.

Çok geçmiş olsun, gönlünü ferah tut canım, daha çok başındayız ama ben inanıyorum ki bebişlerimiz çok güçlü, sağlıkla hayata tutunacaklar inşallah.
Kendine dikkat et, zaman hepimiz için zor geçiyor ama dualarımız Haziran anneleriyle

Bende henüz olmadı olmadan devam ederim inş ya sana sey sorucam bole stres oldugunda panık atak tarzı bişi yaşıo musun

yok canım ... ben panik atağın kitabını bi 15 sene kadar önce 20 li yaşlarımda yazdım ...

Şimdi çok daha sakin kalabiliyorum ... hayatta en çok hastalıkla sınandım çünkü . panik atak olmaya artık fırsat yok diğer hastalıklardan :)))

Çok geçmiş olsun, değerin kese için erken görünmemesi çok normal canım. Kanama gebeliklerin büyük bir kısmında oluyor,inşallah sorunsuz atlatacaksin bu dönemi. Progestan tarzı bı ilaç verdi mi doktorun. Biraz yat dinlen geçecek inşallah. Bence de pazartesi doktora yeniden git kese için gerekli değere ulaşmış olursunuz ve kafan rahatlar en azından.

Gerek yok dedi tekrar tekrar test yapmana.
2 hafta sonra gel hem değerine hem keseye bakariz net bisey deriz dedi
Folbiol verdi sadece

Ya beim başıma dun bi olay geldi. Kendi doktorum hastaneden ayrılıofu bnde bı aksam gidim kan yapım ertesı gün hemen gosteririm dedim. Kanı verdim baktım bı tane doktor var kadın dogumda dedım buna bi bakım nasılmıs. Ya adama gittime gidiceme pişman oldum adam bi başladı sen daha gebe bile değilsin parana yazık değilmi her hafta gelip ne test veriosun agzına geleni sayfı sonra ultrasona aldı sen gebe değilsin dirn adam aha kesen gebe olabılırsın ama bobreklerınde buyume karacıgerınde kıst var dedı‍ yarın tumbatına gır bana sonuc ver dedi. Panıkatagım o zaman oldu neyse ertesı gun kendı doktoruma gttım dediki sen o doktora bakma dıyelım var suan gebeliğin basladı napabılırız batına gırme dedı. Tabı ıcım rahat etmedı gittim hastane değiştirdim. Seker bj doktor baktı batında yaptı herseyım normal çıktı. Dedim siz adamı saglam getirtip ölü gönderirsiniz

Geçmiş olsun canım daha çok küçük annesi görülmemesi çok normal onun iyi olduğunu sadece bhcg değeri söyler bize ki oda çok güzel yükselmiş güzel düşün güzel olsun. Az miktarda olan kanamalarda normal tedbir alınabilir ama progestan ilacı ile

sana pek rastlanmayacak bir durum olmuş caanım .

hiç canını sıkma .... madem şeker bir doktorda bulmuşsun ne güzel onunla devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…