- 1 Mart 2010
- 44.825
- 114.098
- 798
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.021
Sanmam icini ferah tutBen daha 6. Haftadayim. Umarim ters giden birsey yoktur.
Haklisin canim cok dinliyoruz kendimizi doktor randevum cuma insallah guzel haberlerle gelirim. Kafamizi biraz rahatlatmaliyiz :)))Sanmam icini ferah tut
Bende de ağrılar oluyo arada.
Kendimi cok mu dinliyorum acaba diyorum.
Aklımı surekli ona takmamaya calisiyorum
Ben sürekli kendimi dinlerken buluyorumHaklisin canim cok dinliyoruz kendimizi doktor randevum cuma insallah guzel haberlerle gelirim. Kafamizi biraz rahatlatmaliyiz :)))
Aynen oyle yalniz kalinca ya da birsey olunca neden oldu kotu mu diye dusunup duruyoruz. Guzel haberlerle gelirsin insallah canimBen sürekli kendimi dinlerken buluyorum
Gündüz arkadaşımdaydım nasil rahattım sohbet muhabbet eve bi geldim aksam oldu karnim ağrıyo sanki
Bacağıma kramp girdi sanki
Ayy kasigim söylenmeye basladim
InsAllah bende haberlerinizi bekliyorum bende haftaya gidicem insallah.
Endiselenme canim belki ultrason eskidir. Biraz daha bekleBenim dwgerim 2000cikti arkadaşlar ama kese görünmedi daha
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 20-06-2018
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
Not : WhatsApp, Facebook vb. sosyal medyada grup kurup buradan bunun reklamını yapan üyeler uyarısız siteden uzaklaştırılır.[
Bu arada yeni gelen Haziran annelerini tebrik ederim.
Daha da çoğalmak dileğiyle :):):):)
Teşekkür ederim canım hiç durmadan atsın minik kalpler inşallahHayirli olsun canim kalp atisini duymana cok sevundim Allah 'm saglikla attirsin o kalbi insallah
ilk cocugun erkekmi kizmi canim bende ilk gebeligimde 9 ay mide bulantisi cektim bunda su an hic bisey yok ilk cocugum kiz
Ilk gebeligim benim cok rahattı oglum var
Bundada suan hic bisi yok.
Sadece istahsizim.
Bugün 1 bardak sütle duruyorum canim hic bisi istemiyor.
Kalp atışlarında bulantı basliyormus diye duydum bende
Sizce folbiole baslamalimiyim yoksa dr gittikden sonra o verincemi baslim.
Siz başladınız mi?
Ayrıca ben hala doktor bulamadim.
Napicami bilmiyorum.
As arkadaşım gözün aydın Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu. bizlere de saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin :)Slm arkadaşlar
Adetime daha 5 gün var ama planlı gebelik olduğu için bugün test yaptırdım ve sonuç 151.5
Doğum tarihim 25 haziran hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Buarada 2.çocuğum olacak inşallah
Günaydın herkese, arkadaşlar gittiğimiz Dr. ya da hastaneleri de paylaşalım bence bende hala Dr.arayışındayım çünkü.tr_lelli bende anadolu yakası pendik kartal maltepe civarlarında araştırıyorum ama bulamadım tam. Yeditepe Üniv.hastanesinde önerilen bir Dr.var ama orası biraz uzak gibi Bostancı da. hemde fiyatları nasıldır hiç bilmiyorum. Araştırmalara devam..
Benim aç kalınca midem bulanmaya başlıyor. Ya da araba tutuyor serviste bazen. Onun dışında pek bir şikayetim yok ama grip olacak gibiyim 2haftadır. Acaba grip belirtisi gibimi oluyor hamilelik belirtileri anlamadım..
Benim de geçen hafta 2600 çıkmıştı ama kese ancak muayeneyle gözükmüştü. Dün tekrar başka doktora gittim bu sefer muayene olmadım, kese ultrasonda gözüktü ama içini anlayamadı doktor. Bu hafta tekrar gidicem.Benim dwgerim 2000cikti arkadaşlar ama kese görünmedi daha
ben central hospital Başak Hanıma gidiyorum ilk doğumu da orda aynı doktor ile yapmıştım. Hastaneden çok memnunum ve doktorumdan da. Tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla
Ayy ne güzel erkenden öğrenmişsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de tam bi hafta var adetime eğer gebelik varsa tahmini doğum tarihi 26/06/2018 olacak. Ben de iki gün sonra bi tahlil yaptırsam mı acaba ya heveslendirdiniz şimdi beni :) :)Slm arkadaşlar
Adetime daha 5 gün var ama planlı gebelik olduğu için bugün test yaptırdım ve sonuç 151.5
Doğum tarihim 25 haziran hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Buarada 2.çocuğum olacak inşallah
Teşekkür ederim canım.Amin hepimize Allah sağlıklı bir yavru nasip etsin inşallah.As arkadaşım gözün aydın Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu. bizlere de saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin :)
Lungy ilişkiden sonra döllenme olduysa 10 gün sonra kadar rahme yerleşmiş oluyor.Yerleşir yerleşmezde Beta hcg değeri yükselmeye başlıyor.Yani ilişkinden eğer 12 gün falan geçtiyse varsa eğer kan tahlilinde 5 ve üzeri bir değer çıkacaktır.Ayy ne güzel erkenden öğrenmişsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de tam bi hafta var adetime eğer gebelik varsa tahmini doğum tarihi 26/06/2018 olacak. Ben de iki gün sonra bi tahlil yaptırsam mı acaba ya heveslendirdiniz şimdi beni :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?