2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Haklisin canim cok dinliyoruz kendimizi doktor randevum cuma insallah guzel haberlerle gelirim. Kafamizi biraz rahatlatmaliyiz :)))
Ben sürekli kendimi dinlerken buluyorum
Gündüz arkadaşımdaydım nasil rahattım sohbet muhabbet eve bi geldim aksam oldu karnim ağrıyo sanki
Bacağıma kramp girdi sanki
Ayy kasigim söylenmeye basladim
InsAllah bende haberlerinizi bekliyorum bende haftaya gidicem insallah.

Aynen oyle yalniz kalinca ya da birsey olunca neden oldu kotu mu diye dusunup duruyoruz. Guzel haberlerle gelirsin insallah canim

Slm arkadaşlar
Adetime daha 5 gün var ama planlı gebelik olduğu için bugün test yaptırdım ve sonuç 151.5
Doğum tarihim 25 haziran hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Buarada 2.çocuğum olacak inşallah
Bu arada yeni gelen Haziran annelerini tebrik ederim.
Daha da çoğalmak dileğiyle :):):):)

Kizlar ist anadolu yakasında olanlar yüzyıl hastanesi doktorlarından önerebileceğiniz var mi? Ayrıca Birsen Tursun u hic duydunuz mu?

Günaydın arkadaşlar,aranızda izmitte oturan var mı, doktor tavsiyesi için.Şuan da 3+2 deyim .21 Ekim de gitmeyi planlıyorum.Aslında kalp atışı çoğunlukla 6.haftada duyuluyor ama normal bir gebelik mi öncesinde diye öğrenmek istiyorum.

ben kullanıyorum folbıolu. hamile kalmadan kullanmaya başlamıştım. ilkinde istiyoduk biz süpriz olmadı doktorum bana folik asit iç dedi. hamile kaldım 1 ay sonra 3 ayda hamileyken içmiştim.bu gebeliği yine istedik kullandım ben hamile kalmadan....ama sen yine doktoruna danış istersen. sağlık ocağına gittim kan için folik asit kullanmaya başlayabilirsin dedi. bende kullanıyorum dedim. planlı olunca onuda düşünmüşsün deyip güldüler bana :)

Günaydın herkese, arkadaşlar gittiğimiz Dr. ya da hastaneleri de paylaşalım bence bende hala Dr.arayışındayım çünkü. tr_lelli bende anadolu yakası pendik kartal maltepe civarlarında araştırıyorum ama bulamadım tam. Yeditepe Üniv.hastanesinde önerilen bir Dr.var ama orası biraz uzak gibi Bostancı da. hemde fiyatları nasıldır hiç bilmiyorum. Araştırmalara devam..
Benim aç kalınca midem bulanmaya başlıyor. Ya da araba tutuyor serviste bazen. Onun dışında pek bir şikayetim yok ama grip olacak gibiyim 2haftadır. Acaba grip belirtisi gibimi oluyor hamilelik belirtileri anlamadım..

Slm arkadaşlar
Adetime daha 5 gün var ama planlı gebelik olduğu için bugün test yaptırdım ve sonuç 151.5
Doğum tarihim 25 haziran hadi hayırlısı olsun hepimiz için. Buarada 2.çocuğum olacak inşallah
As arkadaşım gözün aydın Rabbim isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu. bizlere de saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin :)

ben central hospital Başak Hanıma gidiyorum ilk doğumu da orda aynı doktor ile yapmıştım. Hastaneden çok memnunum ve doktorumdan da. Tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla

ben central hospital Başak Hanıma gidiyorum ilk doğumu da orda aynı doktor ile yapmıştım. Hastaneden çok memnunum ve doktorumdan da. Tavsiye edebilirim gönül rahatlığıyla

Teşekkür ederim araştırıyım hemen. SSK ile anlaşmaları varmı bu hastanenin biliyor musunuz?

Slm arkadaşlar
Ayy ne güzel erkenden öğrenmişsiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah :) benim de tam bi hafta var adetime eğer gebelik varsa tahmini doğum tarihi 26/06/2018 olacak. Ben de iki gün sonra bi tahlil yaptırsam mı acaba ya heveslendirdiniz şimdi beni :) :)

Lungy ilişkiden sonra döllenme olduysa 10 gün sonra kadar rahme yerleşmiş oluyor.Yerleşir yerleşmezde Beta hcg değeri yükselmeye başlıyor.Yani ilişkinden eğer 12 gün falan geçtiyse varsa eğer kan tahlilinde 5 ve üzeri bir değer çıkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…