- 5 Haziran 2017
- 2.076
- 2.168
- 83
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
EVT CANIM.4hafta 3günlük benim de.bugün gidicem doktora ay çok heyecanliii..senin de 4hafta 2 günlük olması lazım o zaman.doğurma tarihlerimiz arasında 1 gün var canim
BİR KAÇ GÜN İÇİN GÖRÜRSÜN DİYE DÜŞÜNÜYORUM BEN 5+1 DE GÖRDÜMbende bugün haziran annesi olacağımı öğrendim. Kan değerlerime göre 4-5 haftalık hamiş görünüyorum. keseyi ne zaman görebilirim sizce
Sen rutin kontrol için mi gidiyorsun canımBizede haber ver canım.bende cuma günü gidcm özele
canım ben perşembe günü gittim keseyi gördük.kalp atışlarını duymadık.ağrın kanaman varmı dedi yok dedim.biraz inceledi ikiz olabilir şuan yok ama her an çıkabilir haftaya gel dedi.devlete gitmiştim şimdi özele gidecm belki kalp atışlarını duyarım diye düşünüyorum.Sen rutin kontrol için mi gidiyorsun canım
bende riskli diye biliyorum bekle bence...Ben muayeneden korkuyorum.
Beklesemmi doktora gitsemmi onuda bilemedim.
Hadi hayırlısı canımcanım ben perşembe günü gittim keseyi gördük.kalp atışlarını duymadık.ağrın kanaman varmı dedi yok dedim.biraz inceledi ikiz olabilir şuan yok ama her an çıkabilir haftaya gel dedi.devlete gitmiştim şimdi özele gidecm belki kalp atışlarını duyarım diye düşünüyorum.
kan değerin ne çıktı canım. aslında tarih olarak görünmesi lazım ama makinelerin yeni ve eski olması da çok etkiliyor. eski makine olmalı devlete mi gittinKızlar ben gittim kese görünmedi. Ama kan. Verdim bakalım ne çıkacak 5+1im bugün
Canım beni doktorum 6+3de çağırdı kalp atışı için, şimdi seninki duyulur mu bilmiyorum ama iki gün daha sabret istersen :)kizlar 6+1 deyim. sizce kalp atisi baslamis midir. cogunlugunuz evet derse is cikisi ozele gidecegim. devlet hastanesindeki drum persembe gel demisti ama ben meraktan catlayacm galiba
hmm. duyulmayabilir o zaman. o kadar sabirsiz ve heyecanli bi hale geldim ki kendimi taniyamiyorum bileCanım beni doktorum 6+3de çağırdı kalp atışı için, şimdi seninki duyulur mu bilmiyorum ama iki gün daha sabret istersen :)
kizlar 6+1 deyim. sizce kalp atisi baslamis midir. cogunlugunuz evet derse is cikisi ozele gidecegim. devlet hastanesindeki drum persembe gel demisti ama ben meraktan catlayacm galiba
uyku geliyorsa hcg artıyor.kizlar 6+1 deyim. sizce kalp atisi baslamis midir. cogunlugunuz evet derse is cikisi ozele gidecegim. devlet hastanesindeki drum persembe gel demisti ama ben meraktan catlayacm galiba
duyulabilir ama duyulmama ihtimali daha yüksek bence birazcık daha bekle gittiğinde kesin duyarsın:)kizlar 6+1 deyim. sizce kalp atisi baslamis midir. cogunlugunuz evet derse is cikisi ozele gidecegim. devlet hastanesindeki drum persembe gel demisti ama ben meraktan catlayacm galiba
uyku geliyorsa hcg artıyor.
mide bulanıyorsa kalp atmaya başladı demekmiş
benim uykum var sürekli ve mide bulantısı değilde yanması var daha çok. midesi yanan varmı? benim 2. gebeliğim ilki o kadar güzeldi ki mide bulantılarım sayılıdır. 10 numara gebelik süreci geçirdim ve bi o kadar da güzel doğum. bu gebeliğim beni korkutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?