2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Sen rutin kontrol için mi gidiyorsun canım
canım ben perşembe günü gittim keseyi gördük.kalp atışlarını duymadık.ağrın kanaman varmı dedi yok dedim.biraz inceledi ikiz olabilir şuan yok ama her an çıkabilir haftaya gel dedi.devlete gitmiştim şimdi özele gidecm belki kalp atışlarını duyarım diye düşünüyorum.

Hadi hayırlısı canım

kizlar 6+1 deyim. sizce kalp atisi baslamis midir. cogunlugunuz evet derse is cikisi ozele gidecegim. devlet hastanesindeki drum persembe gel demisti ama ben meraktan catlayacm galiba
Canım beni doktorum 6+3de çağırdı kalp atışı için, şimdi seninki duyulur mu bilmiyorum ama iki gün daha sabret istersen :)

kizlar 6+1 deyim. sizce kalp atisi baslamis midir. cogunlugunuz evet derse is cikisi ozele gidecegim. devlet hastanesindeki drum persembe gel demisti ama ben meraktan catlayacm galiba

Bence başlamıştır. Ben geçen cumartesi 5.haftadaydım. Bu cumartesi gideceğim kalp atışı için dr.çağırdı.

Kızlar 6+1 deyim ben de.yalnız ne mide bulantısı ne de uyku hali var.arada kasık ağrısı oluyor geçiyor.keseyi gördük ama kalp atışı için haftasonu çağırdı doktorum.sizce mide bulantısı için henüz erken mi hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi siz de öylemisiniz

uyku geliyorsa hcg artıyor.
mide bulanıyorsa kalp atmaya başladı demekmiş

benim uykum var sürekli ve mide bulantısı değilde yanması var daha çok. midesi yanan varmı? benim 2. gebeliğim ilki o kadar güzeldi ki mide bulantılarım sayılıdır. 10 numara gebelik süreci geçirdim ve bi o kadar da güzel doğum. bu gebeliğim beni korkutuyor

ilk cocugun erkekmi kizmi canim bende ilk gebeligimde 9 ay mide bulantisi cektim bunda su an hic bisey yok ilk cocugum kiz

Ilk gebeligim benim cok rahattı oglum var

Bundada suan hic bisi yok.
Sadece istahsizim.
Bugün 1 bardak sütle duruyorum canim hic bisi istemiyor.

Kalp atışlarında bulantı basliyormus diye duydum bende

Sizce folbiole baslamalimiyim yoksa dr gittikden sonra o verincemi baslim.
Siz başladınız mi?

Ayrıca ben hala doktor bulamadim.
Napicami bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…