• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı
Ultrasonda mi gördünüz?
Yoksa muayenemi etti
Hemen hemen tarihlerimiz ayni sanirim bende nezaman gitsem dusunuyorum doktora.

Bende 4+9 olmasi lazim (regl başlangıcı baz alınıyo sanirim) eylül 3 regl tarihim.
Beklesemmi gitsemmi cok kararsız kaldim.

Günaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı
kan değerin neydi canım.

beni de 4+6 iken çağırdı kese için

gebelik başında yapılması gereken kan tahlilleri varmış onlar yapıldı mı) ya da talep etti mi doktorun?

selam kızlaar ben de aranıza katıldım inşallah sabah 2 kere test yaptım pozitif kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım inşallah :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK54::KK54::KK54::KK54:
Gözün aydınnn,hoşgeldin sağlıcakla alırsın inşallah kucağına :)
Ohhh şükür,darısı kalp atışına

Bende 4+9 olmasi lazim (regl başlangıcı baz alınıyo sanirim) eylül 3 regl tarihim.
Beklesemmi gitsemmi cok kararsız kaldim.

Benim de 4+6 geçen hafta değerim 2600 çıktı ama ultrasonda gözükmeyince muayeneyle baktı doktor ve gözüktü, şimdi başka doktor bakıyorum çünkü forumlarda 2000 üzeri çok rahat gözükür diyor herkes.

her ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar :KK200: sağlıklı sıhhatli geçsin bu dönem ve kucağımıza alalım inşallah

tr_lelli tr_lelli salı yaklaşık 800 leri aşmış olması , prş de 1600 leri devirmiş olması gerekir ... 2000 ve üzeri çok net görülüyor kese .... diğer değerlerde dr a ve ultrason cihazına bağlı ...

gel arkadaşım gel ... bende sendenim ... 2. gebelik ..oğlum 8 yaşında ...2009 Ekim doğumlu .. yaş 38.5 ...öyle işte ... birden bire bir macera içindeyiz karı koca .. oğlum henüz tam olarak haberdar değil ...
istiyorduk evet ... yeni karar vermiştik ...özellikle kardeş isteği oğlumun ... ama bu kadar çabuk tahmin etmiyorduk :) yani çabuk derken karar verdik , 2 ay bitti öğrendik ... rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Merhaba arkadaşlar, biz kızıma söyledik küçük bir sürpriz yaptık o kadar ağladı ki içini çeke çeke benimde kardeşim olacak diye içim gitti:anne: ağzı kulaklarında geziyor öğrendiği günden bu yana :halay:inşallah sağ salim biz yavrularımıza onlar da kardeşlerine kavuşurlar :dua:

Arkadaşlar mrb insallah bende haziran annesi olucam inşallah Allahın izniyle. size sorum olacak nasıl besleniyorsunuz internette neredeyse yediğim herseye zararlı yazıyo ki ben sağlıklı beslenen biriyimdir mesela bu dönemde pancar brokoli falan yesek zararlımi çoğu sebzenin adet söktürücü etkisi varmıs ne yiceğimi şaşırdım hep pismanlik yaşıyom.

hayırlı olsun hoşgeldin. brokoli folik asit bakımından zengin bir sebze pancarla alakalı bir bilgim yok ama maydanoz söktürücü özelliği var rezeneyi yasaklar listesinde görmüştüm ilk gebeliğimde...

Ya kizlar ben tuhaf hissediyorum tamam ilk gebeliğim degil ama 12 sene geçti
Ağlamalar falan oluyor durup dururken normal mi?
Tutamıyorum kendimi.
Bulantım vs yok ama canim hic bisi yemek istemiyor.

Herkese merhabalar, bende cuma günü evde test yaptım adetim geiciknce ve çift çizgiyi gördüm. cumartesi de dr.a gittim direk ultrasonla bakıldı 5 haftalık hamileymişim. kan testi felan yapmadı haftaya yapacakmış ve haftaya kalp atışı duyulucakmış. Benim ilk hamileliğim içimde hep bir korku var sanki hazır değilim hiç :( Öğrendiğimde ağladım,anneme söylerken ağladım. Herkes neden ağlıyorsun sevin diyor ama benim içimden ağlamak geliyor :(

Ya kizlar ben tuhaf hissediyorum tamam ilk gebeliğim degil ama 12 sene geçti
Ağlamalar falan oluyor durup dururken normal mi?
Tutamıyorum kendimi.
Bulantım vs yok ama canim hic bisi yemek istemiyor.

Bende öyleyim sanki hazır değilmişim gibi içimde korku var, kimle konuşsam bu konuyu ağladım hüngür hüngür. Bulantı dün sabah oldu biraz,bugün de işe gelirken serviste araba tuttu sanki az o kadar. Başka hiçbir belirti yok.

Back