- Konu Sahibi Blackbluee1
Günaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah arkadaşım. Erken ogrenmissin bende bugün gidicem. BakalımGünaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı
Ultrasonda mi gördünüz?Günaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı
kan değerin neydi canım.Günaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı
Gözün aydınnn,hoşgeldin sağlıcakla alırsın inşallah kucağına :)selam kızlaar ben de aranıza katıldım inşallah sabah 2 kere test yaptım pozitif kan verdim öğleden sonra sonuç alacağım inşallah
Ohhh şükür,darısı kalp atışınaGünaydın bu sabah doktora gittik keseyi gördük çok şükür 4+5 olmuşuz❤:) 2 hafta sonra kalp atışı için tekrar çağırdı
Bende 4+9 olmasi lazim (regl başlangıcı baz alınıyo sanirim) eylül 3 regl tarihim.
Beklesemmi gitsemmi cok kararsız kaldim.
Merhaba arkadaşlar, biz kızıma söyledik küçük bir sürpriz yaptık o kadar ağladı ki içini çeke çeke benimde kardeşim olacak diye içim gitti ağzı kulaklarında geziyor öğrendiği günden bu yana inşallah sağ salim biz yavrularımıza onlar da kardeşlerine kavuşurlarher ikinize de hayırlı olsun arkadaşlar sağlıklı sıhhatli geçsin bu dönem ve kucağımıza alalım inşallah
tr_lelli salı yaklaşık 800 leri aşmış olması , prş de 1600 leri devirmiş olması gerekir ... 2000 ve üzeri çok net görülüyor kese .... diğer değerlerde dr a ve ultrason cihazına bağlı ...
gel arkadaşım gel ... bende sendenim ... 2. gebelik ..oğlum 8 yaşında ...2009 Ekim doğumlu .. yaş 38.5 ...öyle işte ... birden bire bir macera içindeyiz karı koca .. oğlum henüz tam olarak haberdar değil ...
istiyorduk evet ... yeni karar vermiştik ...özellikle kardeş isteği oğlumun ... ama bu kadar çabuk tahmin etmiyorduk :) yani çabuk derken karar verdik , 2 ay bitti öğrendik ... rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin
Arkadaşlar mrb insallah bende haziran annesi olucam inşallah Allahın izniyle. size sorum olacak nasıl besleniyorsunuz internette neredeyse yediğim herseye zararlı yazıyo ki ben sağlıklı beslenen biriyimdir mesela bu dönemde pancar brokoli falan yesek zararlımi çoğu sebzenin adet söktürücü etkisi varmıs ne yiceğimi şaşırdım hep pismanlik yaşıyom.
neden korkuyorsun canım ılk gebelik mıBen muayeneden korkuyorum.
Beklesemmi doktora gitsemmi onuda bilemedim.
Hayır degil 2. Olacak insallah.neden korkuyorsun canım ılk gebelik mı
Bende böyle düşündüğümden çekindimAlttan muayene riskli bence gitmeyin 6 haftalik olana kadar bekleyin
ilk zamanlarda bakılıyor canım.Hayır degil 2. Olacak insallah.
Ama zararlı değil mi muayine korkutuyor beni
Ayrıca hic de muayine olmadim.
Oglumada hep ultrasonla muayine oldum ve sezeryan yaptim
Ya kizlar ben tuhaf hissediyorum tamam ilk gebeliğim degil ama 12 sene geçti
Ağlamalar falan oluyor durup dururken normal mi?
Tutamıyorum kendimi.
Bulantım vs yok ama canim hic bisi yemek istemiyor.