- Konu Sahibi Blackbluee1
Evet canım karnımdan ultrasonla baktı 4 yada 5 haftalıkken ultrasonda görünüyormuşUltrasonda mi gördünüz?
Yoksa muayenemi etti
Hemen hemen tarihlerimiz ayni sanirim bende nezaman gitsem dusunuyorum doktora.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım karnımdan ultrasonla baktı 4 yada 5 haftalıkken ultrasonda görünüyormuşUltrasonda mi gördünüz?
Yoksa muayenemi etti
Hemen hemen tarihlerimiz ayni sanirim bende nezaman gitsem dusunuyorum doktora.
Amin inşallah canımGözün aydınnn,hoşgeldin sağlıcakla alırsın inşallah kucağına :)
Ohhh şükür,darısı kalp atışına
kac haftalık cnmYa kizlar ben tuhaf hissediyorum tamam ilk gebeliğim degil ama 12 sene geçti
Ağlamalar falan oluyor durup dururken normal mi?
Tutamıyorum kendimi.
Bulantım vs yok ama canim hic bisi yemek istemiyor.
4+9kac haftalık cnm
İnşallah sende görürüsün bugün canım gidince mutlaka haber verMaşallah arkadaşım. Erken ogrenmissin bende bugün gidicem. Bakalım
Kan değerim 10872 çıktı canım evet bir sürü kan tahlili ve tam idrar tahlili istemişti doktorum hepsini yaptırıp bugün giderken sonuçlarımıda götürdümkan değerin neydi canım.
beni de 4+6 iken çağırdı kese için
gebelik başında yapılması gereken kan tahlilleri varmış onlar yapıldı mı) ya da talep etti mi doktorun?
oo değer çok iyiKan değerim 10872 çıktı canım evet bir sürü kan tahlili ve tam idrar tahlili istemişti doktorum hepsini yaptırıp bugün giderken sonuçlarımıda götürdüm
yani 5+2 oluyor canım
O değer cuma günü ölçülmüştü bugün tekrar bakılmadıoo değer çok iyi
bende ce bekleyebilirsin ben ilk geçen hafta salı gittim dr çağırdı gel diye kese vardı aslında ama %100 emin olamadğı içn ctsi tekrar çağırdı 2 kez bakmış oldu yani... şimdi kalp atışı için gittiğimizde de bakar diye korkuyorum ilk hamilelikte bilmiyordum gittiğimde 6. haftadaymışım keseyle meseyle uğraşmadan direkt kalp atışı duymuştuk en güzeliHayır degil 2. Olacak insallah.
Ama zararlı değil mi muayine korkutuyor beni
Ayrıca hic de muayine olmadim.
Oglumada hep ultrasonla muayine oldum ve sezeryan yaptim
Hesabını bile yapamadim.yani 5+2 oluyor canım
5 hafta 2 günlük
anladım duygusallık gebelikten olabilir.
bende hiç bi şe hissetmiyıorum
yani anne adayı gibi
canım dış gebelik falan düşünüp canını sıkma ve acele etme bence .ben il beta testi yaptgmda 8,23 çkmştı değerim o kadar erkenci davrnadm yani :) ama ne yaparsak yapalm olacak olan şeyin önüne geçemiyoruz sabredebilirsen biraz daha bekle ve bence alttan muayene olma çok çok önemli bir durum olmadkça tavsiye etmiyolar.ben 5+1 gittim keseyi gördük daha kalp atışı duyulmadı bileHesabını bile yapamadim.
O Kadar unuttum ki.
Çevremdeki arkadaşlarımdan dış gebelik geçirenler var.
O sebepden acelede etmek istiyorum.
Yani ilk kontrolüne gidim diyorum
bende ilk defa duydum canım. inşallah önemli bir durum değildir.daha çok erken olduğu için olabilir mi acaba belki tam çıkmamıştırSata göre5+1 ultrasonda 5+5 hamileyim kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için paylaşsın benimle
İnşallah öyledir canım Çarşamba ya randevu aldım özele gidicembende ilk defa duydum canım. inşallah önemli bir durum değildir.daha çok erken olduğu için olabilir mi acaba belki tam çıkmamıştır
yani 5+2 oluyor canım
5 hafta 2 günlük
anladım duygusallık gebelikten olabilir.
bende hiç bi şe hissetmiyıorum
yani anne adayı gibi
Bizede haber ver canım.bende cuma günü gidcm özeleİnşallah öyledir canım Çarşamba ya randevu aldım özele gidicem