- 1 Mart 2010
- 44.825
- 114.098
- 798
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #1.001
Bende regl olucam gibi kasık ağrıları oldu yerleşme oluyo diye yazıyordu herkesde oyle dedi.Kızlar 6+1 deyim ben de.yalnız ne mide bulantısı ne de uyku hali var.arada kasık ağrısı oluyor geçiyor.keseyi gördük ama kalp atışı için haftasonu çağırdı doktorum.sizce mide bulantısı için henüz erken mi hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi siz de öylemisiniz
Merhaba, ben de 6+2 deyim, benim de öyle çok bulantım yok, bazen yediklerim rahatsız ediyor ama aman aman bulantı şeklinde değil.. perşembe günü gideceğim kalp atışı için, umarım o duyguyu yaşarız hepimiz....Kızlar 6+1 deyim ben de.yalnız ne mide bulantısı ne de uyku hali var.arada kasık ağrısı oluyor geçiyor.keseyi gördük ama kalp atışı için haftasonu çağırdı doktorum.sizce mide bulantısı için henüz erken mi hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi siz de öylemisiniz
Bende iştahsızım sürekli mide bulantım var folik asite doktorum söyledikten sonra başladım ben hangi şehirdesin canımIlk gebeligim benim cok rahattı oglum var
Bundada suan hic bisi yok.
Sadece istahsizim.
Bugün 1 bardak sütle duruyorum canim hic bisi istemiyor.
Kalp atışlarında bulantı basliyormus diye duydum bende
Sizce folbiole baslamalimiyim yoksa dr gittikden sonra o verincemi baslim.
Siz başladınız mi?
Ayrıca ben hala doktor bulamadim.
Napicami bilmiyorum.
Istanbul anadolu yakasindayim.Bende iştahsızım sürekli mide bulantım var folik asite doktorum söyledikten sonra başladım ben hangi şehirdesin canım
Ayrica karnim gurulduyo kaziniyo resmen ama agzima hic bisi atasim yok.Bende iştahsızım sürekli mide bulantım var folik asite doktorum söyledikten sonra başladım ben hangi şehirdesin canım
Birazda olsa bebeğin için yemen lazım bende iştahsızım ama kendimi zorluyorumAyrica karnim gurulduyo kaziniyo resmen ama agzima hic bisi atasim yok.
Bulantı da yok.
Hiç bukadar iştahsız olmamıştım.
Kendimi zorlayarak 1 süt ictim.
Canim istemiyor.
Ben doktoruma sormuştum gebelik olunca folik asite başlatacam demişti önceden kullanmadım ama kullananlarda var istersen doktoruna sormadan ne olur ne olmaz başlama bende anadolu yakasındayım pendik sana yakınsa kendi doktorumu önerebilirim ben çok memnunumIstanbul anadolu yakasindayim.
Ben doktor bulup haftaya gidicem beklimi başlimi sence?
Ilk gebeligim benim cok rahattı oglum var
Bundada suan hic bisi yok.
Sadece istahsizim.
Bugün 1 bardak sütle duruyorum canim hic bisi istemiyor.
Kalp atışlarında bulantı basliyormus diye duydum bende
Sizce folbiole baslamalimiyim yoksa dr gittikden sonra o verincemi baslim.
Siz başladınız mi?
Ayrıca ben hala doktor bulamadim.
Napicami bilmiyorum.
Yakınım zaten o civarda bakiyorumBen doktoruma sormuştum gebelik olunca folik asite başlatacam demişti önceden kullanmadım ama kullananlarda var istersen doktoruna sormadan ne olur ne olmaz başlama bende anadolu yakasındayım pendik sana yakınsa kendi doktorumu önerebilirim ben çok memnunum
Gözünüz aydın, kendinize dikkat edin...Herkese iyi akşamlar.. Uzun zamandır yazamıyordum. Yeni gelen hamişlerimiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah. Cuma’dan beri biraz dertliyim bugün rahatladım çok şükür. Bebişimizin kalbi atıyorelhamdulillah onda bir sıkıntı yok fakat tiroid hormonlarım çoştu inşallah yarın ilaç başlanacak. Sizlere tavsiyem mutlaka erken dönemde rutin tüm tahlillerinizi yaptırın. Gebelerde alttan kadın doğum muayenesi olmaz arkadaşlar tedirgin olmayın. İdrara sıkışık gidin doktora karından usg bakılır eğer kese görünmez ise alttan ultrason yapılır ki çok zararlı bi işlem değildir oda. Erken teşhis hayat kurtarır
Teşekkür ederim hayata bağlayan atımları duymanız dileğiyleGözünüz aydın, kendinize dikkat edin...
.canım ben perşembe günü gittim keseyi gördük.kalp atışlarını duymadık.ağrın kanaman varmı dedi yok dedim.biraz inceledi ikiz olabilir şuan yok ama her an çıkabilir haftaya gel dedi.devlete gitmiştim şimdi özele gidecm belki kalp atışlarını duyarım diye düşünüyorum.
Ilk defa duydum canim. Insallah hersey yolindadir carsamba guzel heberlerle gelirsinSata göre5+1 ultrasonda 5+5 hamileyim kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için paylaşsın benimle
Benim de bugun midem bulandi araba tuttu ama bulantim gecmedi uzun sure hayirlisi olsun. Benim gibi olan var mi acabauyku geliyorsa hcg artıyor.
mide bulanıyorsa kalp atmaya başladı demekmiş
Aiy basladimiBenim de bugun midem bulandi araba tuttu ama bulantim gecmedi uzun sure hayirlisi olsun. Benim gibi olan var mi acaba
İnşallah canım teşekkür ederimIlk defa duydum canim. Insallah hersey yolindadir carsamba guzel heberlerle gelirsin
Ben daha 6. Haftadayim. Umarim ters giden birsey yoktur.Aiy basladimi
Bende yarın dolmuşa bincem bulantı yok ama yinede korkuyorum.
Istahimda yok çünkü boş mide geziyorum.
Bulantılar 7.8.haftada kalp atislariyla baslar yazıyordu bir yerde.
Hayirli olsun canim kalp atisini duymana cok sevundim Allah 'm saglikla attirsin o kalbi insallahHerkese iyi akşamlar.. Uzun zamandır yazamıyordum. Yeni gelen hamişlerimiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah. Cuma’dan beri biraz dertliyim bugün rahatladım çok şükür. Bebişimizin kalbi atıyorelhamdulillah onda bir sıkıntı yok fakat tiroid hormonlarım çoştu inşallah yarın ilaç başlanacak. Sizlere tavsiyem mutlaka erken dönemde rutin tüm tahlillerinizi yaptırın. Gebelerde alttan kadın doğum muayenesi olmaz arkadaşlar tedirgin olmayın. İdrara sıkışık gidin doktora karından usg bakılır eğer kese görünmez ise alttan ultrason yapılır ki çok zararlı bi işlem değildir oda. Erken teşhis hayat kurtarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?