2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende regl olucam gibi kasık ağrıları oldu yerleşme oluyo diye yazıyordu herkesde oyle dedi.
Yani regl oldum diye düşündüm kac defa agridan ama yok.
Şuan ağrılarda azaldı yok gibi bisi
Çok uyumak istiyordum o da gitti.
Sabah 5 de ayaktayım istemsizce ki uykuyu deli severim.
Bulantı, yanma yok.

Ama bazen acayip üşüyorum resmen titriyorum sonra ter basiyo

Merhaba, ben de 6+2 deyim, benim de öyle çok bulantım yok, bazen yediklerim rahatsız ediyor ama aman aman bulantı şeklinde değil.. perşembe günü gideceğim kalp atışı için, umarım o duyguyu yaşarız hepimiz....

Bende iştahsızım sürekli mide bulantım var folik asite doktorum söyledikten sonra başladım ben hangi şehirdesin canım

Bende iştahsızım sürekli mide bulantım var folik asite doktorum söyledikten sonra başladım ben hangi şehirdesin canım
Ayrica karnim gurulduyo kaziniyo resmen ama agzima hic bisi atasim yok.
Bulantı da yok.
Hiç bukadar iştahsız olmamıştım.
Kendimi zorlayarak 1 süt ictim.
Canim istemiyor.

Istanbul anadolu yakasindayim.
Ben doktor bulup haftaya gidicem beklimi başlimi sence?
Ben doktoruma sormuştum gebelik olunca folik asite başlatacam demişti önceden kullanmadım ama kullananlarda var istersen doktoruna sormadan ne olur ne olmaz başlama bende anadolu yakasındayım pendik sana yakınsa kendi doktorumu önerebilirim ben çok memnunum

bence bi an once basla canim recetesiz alabiliyorsun onemli bi ilac

Herkese iyi akşamlar.. Uzun zamandır yazamıyordum. Yeni gelen hamişlerimiz hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz inşallah. Cuma’dan beri biraz dertliyim bugün rahatladım çok şükür. Bebişimizin kalbi atıyor elhamdulillah onda bir sıkıntı yok fakat tiroid hormonlarım çoştu inşallah yarın ilaç başlanacak. Sizlere tavsiyem mutlaka erken dönemde rutin tüm tahlillerinizi yaptırın. Gebelerde alttan kadın doğum muayenesi olmaz arkadaşlar tedirgin olmayın. İdrara sıkışık gidin doktora karından usg bakılır eğer kese görünmez ise alttan ultrason yapılır ki çok zararlı bi işlem değildir oda. Erken teşhis hayat kurtarır

Yakınım zaten o civarda bakiyorum
Bölge hastanesi yüzyıl falan olur
Aslında aklimda bi dr var aklimda ama dur özelden yazim

Gözünüz aydın, kendinize dikkat edin...

.
Merhaba canım.senin bhcg değerin kaç cikti

Sata göre5+1 ultrasonda 5+5 hamileyim kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için paylaşsın benimle
Ilk defa duydum canim. Insallah hersey yolindadir carsamba guzel heberlerle gelirsin

Benim de bugun midem bulandi araba tuttu ama bulantim gecmedi uzun sure hayirlisi olsun. Benim gibi olan var mi acaba
Aiy basladimi
Bende yarın dolmuşa bincem bulantı yok ama yinede korkuyorum.
Istahimda yok çünkü boş mide geziyorum.
Bulantılar 7.8.haftada kalp atislariyla baslar yazıyordu bir yerde.

Hayirli olsun canim kalp atisini duymana cok sevundim Allah 'm saglikla attirsin o kalbi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…