2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu arada öncesinde hiçbirşey kullanmamıştım ben. Dr direk folik asit verdi 3 ay kullanmam için. Başka bir şey vermedi.

kan değerin neydi canım.

beni de 4+6 iken çağırdı kese için

gebelik başında yapılması gereken kan tahlilleri varmış onlar yapıldı mı) ya da talep etti mi doktorun?
Kan değerim 10872 çıktı canım evet bir sürü kan tahlili ve tam idrar tahlili istemişti doktorum hepsini yaptırıp bugün giderken sonuçlarımıda götürdüm

Hayır degil 2. Olacak insallah.
Ama zararlı değil mi muayine korkutuyor beni
Ayrıca hic de muayine olmadim.
Oglumada hep ultrasonla muayine oldum ve sezeryan yaptim
bende ce bekleyebilirsin ben ilk geçen hafta salı gittim dr çağırdı gel diye kese vardı aslında ama %100 emin olamadğı içn ctsi tekrar çağırdı 2 kez bakmış oldu yani... şimdi kalp atışı için gittiğimizde de bakar diye korkuyorum ilk hamilelikte bilmiyordum gittiğimde 6. haftadaymışım keseyle meseyle uğraşmadan direkt kalp atışı duymuştuk en güzeli

yani 5+2 oluyor canım

5 hafta 2 günlük

anladım duygusallık gebelikten olabilir.

bende hiç bi şe hissetmiyıorum

yani anne adayı gibi
Hesabını bile yapamadim.
O Kadar unuttum ki.
Çevremdeki arkadaşlarımdan dış gebelik geçirenler var.
O sebepden acelede etmek istiyorum.
Yani ilk kontrolüne gidim diyorum

Hesabını bile yapamadim.
O Kadar unuttum ki.
Çevremdeki arkadaşlarımdan dış gebelik geçirenler var.
O sebepden acelede etmek istiyorum.
Yani ilk kontrolüne gidim diyorum
canım dış gebelik falan düşünüp canını sıkma ve acele etme bence .ben il beta testi yaptgmda 8,23 çkmştı değerim o kadar erkenci davrnadm yani :) ama ne yaparsak yapalm olacak olan şeyin önüne geçemiyoruz sabredebilirsen biraz daha bekle ve bence alttan muayene olma çok çok önemli bir durum olmadkça tavsiye etmiyolar.ben 5+1 gittim keseyi gördük daha kalp atışı duyulmadı bile

Sata göre5+1 ultrasonda 5+5 hamileyim kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için paylaşsın benimle

Sata göre5+1 ultrasonda 5+5 hamileyim kesenin yarık oldugunu 15gün sonra aç karna gelmem gerektiğini söyledi doktor bey basından böyle bir olay geçen varsa Allah rızası için paylaşsın benimle
bende ilk defa duydum canım. inşallah önemli bir durum değildir.daha çok erken olduğu için olabilir mi acaba belki tam çıkmamıştır

yani 5+2 oluyor canım

5 hafta 2 günlük

anladım duygusallık gebelikten olabilir.

bende hiç bi şe hissetmiyıorum

yani anne adayı gibi

.4hafta 3günlük benim de.bugün gidicem doktora ay çok heyecanliii..senin de 4hafta 2 günlük olması lazım o zaman.doğurma tarihlerimiz arasında 1 gün var canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…