- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
teşekkürler canım darısı sana olsun yarın güzel haberlerini bekliyorum :) HCG istemedi canım tekrarhadi hayırlı olsun canım ....
Şimdi sıradaki heyecan iki hafta sonraya ...
ya kese için gidince bir daha hcg istemiyorlar değil mi ? bir de onu 2 saat beklemeyeyim ...
Merhabalar ... hoş geldin ....
Aus ben :) yaş 38.5 :) 8 yaşında bir oğlum var .... evliliğin ilk yıllarında bizde 4 yıl düşünmedik , gez toz hesabı ... oğlumdan sonra da görüldüğü üzere epey bir ara verdik ...
Şimdi yeniden heyecan ...
Diyetle ilgili her türlü destek için bende aklında olayım , moral motivasyon ..liste ... güzel kilo vermişsin
Bende 40 kiloya yakın attım üzerimden , kk da diyet ve sağlıklı beslenme bölüm editörüyüm .... kilo vermek isteyen herkesi sarıp kucaklama hissim oluyor niçinse
Gozun aydin canim. Ne guzel birer birer aliyoruz guzel haberleri. Zaman hayirlisiyla cabuk gecsin de kalp atislarini da gorelim insallah
Cnm cok sevindim bize de dua et nolur.yarin tekrar kan vericem insallah degerlerim 2 ye katlayarak devam eder.
çok teşekkürler kızlar hep güzel güzel haberlerle gelelim :)Gözünüz aydın canım, hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah bebişlerimizin..