2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba hanımlar, Allah nasib ederse bende haziran annesi olacağım. Kendimi tanıtayım biraz. 84 doğumluyum 7 yıllık evliyim. Kilo problemim olduğu için ve eşimle gezmeyi tozmayı çok sevdiğimiz için çocuk işimi hep erteledim 100 kilodan 81 kiloya düştüm hedefim 75 kiloda çocuk çalışmasına başlamaktı ama eşim bi deneyelim dedi bende ilk aydan olmaz nasılsa deyip kabul ettim ki Allah aratmadı ve ilk ayda hamile kaldım.
Adet tarihime bir hafta vardı Spor yaparken içim rahat etsin diye erken hamilelik testi aldım ve pozitif çıktı hemen kan testi yaptırdım 39 çıktı. İki gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 94 e yükselmişti. Doktora gittim fakat keseyi göremedi ancak 1500 e yükselince görebiliriz dedi. Pazartesi tekrar doktora gideceğim. Bu süreçte diyetisyenime devam edip yüzmeye gideceğim. Allah isteyen herkese nasib etsin. Hamile tüm anneler sağlıkla sıhhatle kucağına alsın bebeğini inşallah

hadi hayırlı olsun canım ....

Şimdi sıradaki heyecan iki hafta sonraya ...

ya kese için gidince bir daha hcg istemiyorlar değil mi ? bir de onu 2 saat beklemeyeyim ...

Merhabalar ... hoş geldin ....

Aus ben :) yaş 38.5 :) 8 yaşında bir oğlum var .... evliliğin ilk yıllarında bizde 4 yıl düşünmedik , gez toz hesabı ... oğlumdan sonra da görüldüğü üzere epey bir ara verdik ...

Şimdi yeniden heyecan ...

Diyetle ilgili her türlü destek için bende aklında olayım , moral motivasyon ..liste ... güzel kilo vermişsin
Bende 40 kiloya yakın attım üzerimden , kk da diyet ve sağlıklı beslenme bölüm editörüyüm .... kilo vermek isteyen herkesi sarıp kucaklama hissim oluyor niçinse

Gozun aydin canim. Ne guzel birer birer aliyoruz guzel haberleri. Zaman hayirlisiyla cabuk gecsin de kalp atislarini da gorelim insallah

Aaa evet ben seni tanıyorum uzaktan, konularınızı girip okuduğum çok olurdu şimdi kadın doğum doktorum da diyetisyenim de ilk üç ay kilo verebileceğimi söyledi.Ben bi salaklık yapıp 81 den 85 e fırladım da Diyetisyenim listeyi ona göre hazırladı. Ay çok sevindim burada olmana, sen çok motive ediyorsun çünkü

Cnm cok sevindim bize de dua et nolur.yarin tekrar kan vericem insallah degerlerim 2 ye katlayarak devam eder.

1000 değerinin üstünde kese görülür fakat kullanılan cihazlarda önemli bakan doktorun tecrübesi de hafta olarak 4. Haftada görülür fakat geç döllenme olabileceği için değerden yola çıkmak daha garanti oluyor

bende sizinle beraber sağlıklı yürüteceğim inşallah 9 ayı .... teşekkürler canım .. hep beraber paylaşımlarla güzel bir hamilelik geçireceğiz inşallah .

ilk 3 ay bulantı , yemeklerden ve kokularından rahatsızlık .. kusma ..evet kilo kaybı olabilir ...herkeste olacak diye bir kural yok ama bende oğlumda ilk 3 ayda 3- 3.5 kilo kadar vermiştim

ben hesapladım :)

en son pzt 831 di (her seferinde 2 katından biraz fazla arttıyor benim 2 gnde)

yarın kontrole 3500 lerde gitmiş olacağım nasipse ... ayy yarın olsun diye erken yatabilirim şu an

Canim keseyi biz de gorduk doktor haftaya gel beslenme kesesi olusmus mu ona bakacagiz dedi. Ondan sonraki surecte de kalp atisi dedi. Ben de beklemedeyim insaALLAH bebislerimiz hayirlisi ile gelir ya
insallah canim. bana beslenme kesesinden falan hic bahsetmedi. sadece kalp atisi icin cagirdi. su beslenme kesesi icin ayrica gitmeli miyim ?

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım çok sevindim tutuklarına keseyi görmek normal yolla gebe kalanlar için önemli dış gebeliği ayırt etmek için senin transferin direk Rahime olduğu için kese için gitmene gerek yok üstelik çok hareket istemiyorlar tüp bebekte olabildiğince dinlen

Arkadaşlar teşekkurler sanırım ilk gebelik biraz pimpirikli geçiyor kafamda deli sorular birde forumlarda yazılanları okuyunca insan acaba mıya düsüyor .Zaten dediklerinizi yapıyorum özellikle paketli hicbirseyi yemem Ama insana gebeligin verdiği sorumluluk bir başkaymış dediğiniz gibi kararında yenilen hicbirseyin zararlı olacağını bende sanmıyorum biraz pimpirik yaptm galiba hepimize sağlıklı gebelikler dilerim Hayirlısıyla kucağımıza da alırız inşallah.

Aminnn canım inşallah .
Sen zaten güzel ve doğru besleniyormuşsun aynen devam

Güzel haberler ver bize

İnşallah canım ... cmt ye radevu vardı aslında ... 11 45 eşim istemedi ... cumaya yetişemem diye ...dedim sen beni bırak git :))) bi gün daha bekleyemem ...

ama galiba hcg istemiyorlar bir daha o yüzden erken çıkarız gibi ... ben onu 2 saat bekleriz sanıyordum yine

Gözünüz aydın canım, hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah bebişlerimizin..

Rahat ol canım :) ben de ilk hamilelikte pimpiriklik yaptım günde en az 4 ceviz yemeliyim derken daha ilk ayda cevizden tiksindim... ölçülü yersek her şey yolunda gider...

Aminnn canım inşallah .
Sen zaten güzel ve doğru besleniyormuşsun aynen devam
İnsan herseyden huylanırmı o moddaym şuan yok animi kalktm .çok mu ayakta kaldm.aman yediğim dokunmasin...Korkular oluyo ama insan burdan okudukça rahatlıyo aynı hisleri yasayan kisilerin varlığı ve desteği güzelmiş sağolun insallah kaygılar azalarak biterbiter...Bebişler sağlıkla gelirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…