- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Aminnn canım sizden de güzel haberler gelir inşallahGözünüz aydın canım darısı başımıza inşallah
Kızlar keseyi gördük şükürler olsun darısı sizlere olsun inşallah@Pamuksekermavis canım doktoruma sordum keseye değil de kalp atımı zamanı gelsem olur muydu diye,olurdu tabi kız dedi simdi 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem yine
Merhaba hanımlar, Allah nasib ederse bende haziran annesi olacağım. Kendimi tanıtayım biraz. 84 doğumluyum 7 yıllık evliyim. Kilo problemim olduğu için ve eşimle gezmeyi tozmayı çok sevdiğimiz için çocuk işimi hep erteledim 100 kilodan 81 kiloya düştüm hedefim 75 kiloda çocuk çalışmasına başlamaktı ama eşim bi deneyelim dedi bende ilk aydan olmaz nasılsa deyip kabul ettim ki Allah aratmadı ve ilk ayda hamile kaldım.
Adet tarihime bir hafta vardı Spor yaparken içim rahat etsin diye erken hamilelik testi aldım ve pozitif çıktı hemen kan testi yaptırdım 39 çıktı. İki gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 94 e yükselmişti. Doktora gittim fakat keseyi göremedi ancak 1500 e yükselince görebiliriz dedi. Pazartesi tekrar doktora gideceğim. Bu süreçte diyetisyenime devam edip yüzmeye gideceğim. Allah isteyen herkese nasib etsin. Hamile tüm anneler sağlıkla sıhhatle kucağına alsın bebeğini inşallah
Gozun aydin canim. Ne guzel birer birer aliyoruz guzel haberleri. Zaman hayirlisiyla cabuk gecsin de kalp atislarini da gorelim insallahKızlar keseyi gördük şükürler olsun darısı sizlere olsun inşallah@Pamuksekermavis canım doktoruma sordum keseye değil de kalp atımı zamanı gelsem olur muydu diye,olurdu tabi kız dedi simdi 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem yine
Çok güzel yükselmiş3+4 de hcg 57
3+6 da hcg 131
sizin gebeliklere göre hesaplayın değerler normal mi?
Aaa evet ben seni tanıyorum uzaktan, konularınızı girip okuduğum çok olurduhadi hayırlı olsun canım ....
Şimdi sıradaki heyecan iki hafta sonraya ...
ya kese için gidince bir daha hcg istemiyorlar değil mi ? bir de onu 2 saat beklemeyeyim ...
Merhabalar ... hoş geldin ....
Aus ben :) yaş 38.5 :) 8 yaşında bir oğlum var .... evliliğin ilk yıllarında bizde 4 yıl düşünmedik , gez toz hesabı ... oğlumdan sonra da görüldüğü üzere epey bir ara verdik ...
Şimdi yeniden heyecan ...
Diyetle ilgili her türlü destek için bende aklında olayım , moral motivasyon ..liste ... güzel kilo vermişsin
Bende 40 kiloya yakın attım üzerimden , kk da diyet ve sağlıklı beslenme bölüm editörüyüm .... kilo vermek isteyen herkesi sarıp kucaklama hissim oluyor niçinse
Cnm cok sevindim bize de dua et nolur.yarin tekrar kan vericem insallah degerlerim 2 ye katlayarak devam eder.Kızlar keseyi gördük şükürler olsun darısı sizlere olsun inşallah@Pamuksekermavis canım doktoruma sordum keseye değil de kalp atımı zamanı gelsem olur muydu diye,olurdu tabi kız dedi simdi 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem yine
sanirim. ben 5 +1 iken degerim 10000 uzeri cikmisti. drum saka gibi zaten. keseyi belki gorebiliriz dedi. bu degerde belki mi diyosunuz dedim guldum. ki gorduk de.2000 lerde mi kese görünür
1000 değerinin üstünde kese görülür fakat kullanılan cihazlarda önemli bakan doktorun tecrübesi de hafta olarak 4. Haftada görülür fakat geç döllenme olabileceği için değerden yola çıkmak daha garanti oluyorCanım ya kimisibes haftada goriyorya kıstası nedir bunun haftası günümü yoksa bhgc degerimi mesela senin kaçtı değerin . benim mesela 4+6 cumartesi günü değerin 560 olur en az görebilir miyim ki keseyi :) heycanliyim ikinci olmamasına ragmen
Aaa evet ben seni tanıyorum uzaktan, konularınızı girip okuduğum çok olurduşimdi kadın doğum doktorum da diyetisyenim de ilk üç ay kilo verebileceğimi söyledi.Ben bi salaklık yapıp 81 den 85 e fırladım da Diyetisyenim listeyi ona göre hazırladı. Ay çok sevindim burada olmana, sen çok motive ediyorsun çünkü
insallah canim. bana beslenme kesesinden falan hic bahsetmedi. sadece kalp atisi icin cagirdi. su beslenme kesesi icin ayrica gitmeli miyim ?Canim keseyi biz de gorduk doktor haftaya gel beslenme kesesi olusmus mu ona bakacagiz dedi. Ondan sonraki surecte de kalp atisi dedi. Ben de beklemedeyim insaALLAH bebislerimiz hayirlisi ile gelir ya
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım çok sevindim tutuklarınacanım ebe olmana sevindimbir sorum olacak tüp bebek tedavisi gördüm 3 kez kan testi yapıldı artışlar çok şükür oldu kese görmek için çağırmadılar direk kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdiler buara ( 4+6 yım ) sence norml mi ? keseyi kontrol etmek istememeleri
ben beslenmeme şu şekilde dikkat ediyorum 1.si ambalajlı gıda tüketmemeye özen gösteriyorum (konserve, abur cumur vs) sebze-meyveleri mevsiminde ne varsa onu yiyorum haftada en az 1 kez balık yiyorum günlük mutlaka en az 1 kase yoğurt ya da kefir ya da süt alıyorum. ekmek az tüketiyorum kahvaltıya dikkat ediyorum mutlaka yumurta yiyorum asitli içecek yok hergün meyvemi yiyorum ara öğün olarak kuru yemiş (ne varsa) ve bol su :) pancar-brokoli zararlı filan olduğunu sanmıyorum ilk defa duydum her şeyi kararınca yedikten sonra sorun olmaz
Sağlıklı beslenme nedir ?
gün içinde yeterli miktarda protein , kalsiyum , vitamin , sağlıklı yağlar ve yararlı karbohidratlar ... almak ...
Dengeli beslendiğimiz sürece iyi bir gebelik geçireceğiz eminim ben ... paketli gıdalardan uzak duracağız (bu gebe ya da değil her zaman yapmamız gereken)
Brokoli tabii ki de yiyeceğiz ... mevsimi de geliyor mis gibi :))
Güzel haberler ver bizeben hesapladım :)
en son pzt 831 di (her seferinde 2 katından biraz fazla arttıyor benim 2 gnde)
yarın kontrole 3500 lerde gitmiş olacağım nasipse ... ayy yarın olsun diye erken yatabilirim şu an
Arkadaşlar teşekkurler sanırım ilk gebelik biraz pimpirikli geçiyor kafamda deli sorular birde forumlarda yazılanları okuyunca insan acaba mıya düsüyor .Zaten dediklerinizi yapıyorum özellikle paketli hicbirseyi yemem Ama insana gebeligin verdiği sorumluluk bir başkaymış dediğiniz gibi kararında yenilen hicbirseyin zararlı olacağını bende sanmıyorum biraz pimpirik yaptm galiba hepimize sağlıklı gebelikler dilerim Hayirlısıyla kucağımıza da alırız inşallah.
Güzel haberler ver bize
Gözünüz aydın canım, hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah bebişlerimizin..Kızlar keseyi gördük şükürler olsun darısı sizlere olsun inşallah@Pamuksekermavis canım doktoruma sordum keseye değil de kalp atımı zamanı gelsem olur muydu diye,olurdu tabi kız dedi simdi 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem yine
Arkadaşlar teşekkurler sanırım ilk gebelik biraz pimpirikli geçiyor kafamda deli sorular birde forumlarda yazılanları okuyunca insan acaba mıya düsüyor .Zaten dediklerinizi yapıyorum özellikle paketli hicbirseyi yemem Ama insana gebeligin verdiği sorumluluk bir başkaymış dediğiniz gibi kararında yenilen hicbirseyin zararlı olacağını bende sanmıyorum biraz pimpirik yaptm galiba hepimize sağlıklı gebelikler dilerim Hayirlısıyla kucağımıza da alırız inşallah.
İnsan herseyden huylanırmı o moddaym şuan yok animi kalktm .çok mu ayakta kaldm.aman yediğim dokunmasin...Korkular oluyo ama insan burdan okudukça rahatlıyo aynı hisleri yasayan kisilerin varlığı ve desteği güzelmiş sağolun insallah kaygılar azalarak biterbiter...Bebişler sağlıkla gelirler...Aminnn canım inşallah .
Sen zaten güzel ve doğru besleniyormuşsun aynen devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?