- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
teşekkürler canım darısı sana olsun yarın güzel haberlerini bekliyorum :) HCG istemedi canım tekrarhadi hayırlı olsun canım ....
Şimdi sıradaki heyecan iki hafta sonraya ...
ya kese için gidince bir daha hcg istemiyorlar değil mi ? bir de onu 2 saat beklemeyeyim ...
Merhabalar ... hoş geldin ....
Aus ben :) yaş 38.5 :) 8 yaşında bir oğlum var .... evliliğin ilk yıllarında bizde 4 yıl düşünmedik , gez toz hesabı ... oğlumdan sonra da görüldüğü üzere epey bir ara verdik ...
Şimdi yeniden heyecan ...
Diyetle ilgili her türlü destek için bende aklında olayım , moral motivasyon ..liste ... güzel kilo vermişsin
Bende 40 kiloya yakın attım üzerimden , kk da diyet ve sağlıklı beslenme bölüm editörüyüm .... kilo vermek isteyen herkesi sarıp kucaklama hissim oluyor niçinse
Gozun aydin canim. Ne guzel birer birer aliyoruz guzel haberleri. Zaman hayirlisiyla cabuk gecsin de kalp atislarini da gorelim insallah
Cnm cok sevindim bize de dua et nolur.yarin tekrar kan vericem insallah degerlerim 2 ye katlayarak devam eder.
çok teşekkürler kızlar hep güzel güzel haberlerle gelelim :)Gözünüz aydın canım, hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah bebişlerimizin..
Kese göründükten sonra istemezlerİnşallah canım ... cmt ye radevu vardı aslında ... 11 45 eşim istemedi ... cumaya yetişemem diye ...dedim sen beni bırak git :))) bi gün daha bekleyemem ...
ama galiba hcg istemiyorlar bir daha o yüzden erken çıkarız gibi ... ben onu 2 saat bekleriz sanıyordum yine
Darısı kalp atımına inşallahKızlar keseyi gördük şükürler olsun darısı sizlere olsun inşallah@Pamuksekermavis canım doktoruma sordum keseye değil de kalp atımı zamanı gelsem olur muydu diye,olurdu tabi kız dedi simdi 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem yine
Geçen sene bu zamanlar hevesle beklediğim gün çoktan geldi çattı. 4 ay önce yani Haziran'da oğlumu kucağıma aldim. Bana bol bol uyu gez tavsiyeleri verenlere hep bir lafım vardı. Çok haklılar mis çok.allaha bol bol sağlıklı ve huzurlu bir bebeğiniz olması için dua edin bence. Dünya tatlısı bebekler bir anda nsl canavar olur tahmin edemezsiniz. Yeterki düşsün diye gaz sancıları dinsin diye carsafta sallamayin. Gazını omzunuzda çıkaracaksınız bile hemen yatağına koyun.o bebek iki ay deli gibi ağlar ama alışkanlıklarını değiştirmek için daha fazla ağlama duyarsınız , çabalar etki etmez. Mesela sünnet işini ilk hafta yaptırın en geç. İkinci çocuğa cesaret edebilirsem kesinlikle bu hataları yapmam.
İns Allah gönlünüze göre bebekler verir. Sağlıkla kucağınıza almanız dilegiyle
teşekkürler canım darısı sana olsun yarın güzel haberlerini bekliyorum :) HCG istemedi canım tekrar
Canım sence bugün tahmini kaçtır bhgc
çok teşekkürler kızlar hep güzel güzel haberlerle gelelim :)
Amiiin canım inşallah:)Darısı kalp atımına inşallah
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah,sallama konusunda cooook haklisin. Benim de ilkinde o hatayı yaptık hala sallıyorum 2 buçuk yaşında :) ve erkek olursa sünneti erken düşünüyorum ben de. Tavsiyelerin süperGeçen sene bu zamanlar hevesle beklediğim gün çoktan geldi çattı. 4 ay önce yani Haziran'da oğlumu kucağıma aldim. Bana bol bol uyu gez tavsiyeleri verenlere hep bir lafım vardı. Çok haklılar mis çok.allaha bol bol sağlıklı ve huzurlu bir bebeğiniz olması için dua edin bence. Dünya tatlısı bebekler bir anda nsl canavar olur tahmin edemezsiniz. Yeterki düşsün diye gaz sancıları dinsin diye carsafta sallamayin. Gazını omzunuzda çıkaracaksınız bile hemen yatağına koyun.o bebek iki ay deli gibi ağlar ama alışkanlıklarını değiştirmek için daha fazla ağlama duyarsınız , çabalar etki etmez. Mesela sünnet işini ilk hafta yaptırın en geç. İkinci çocuğa cesaret edebilirsem kesinlikle bu hataları yapmam.
İns Allah gönlünüze göre bebekler verir. Sağlıkla kucağınıza almanız dilegiyle
Ne kadar ara verdink ? Keşke genç anne olsaydım . İlkini 6-7 yasina kadar buyuturdum. 34 yaşında anne oldum. En uygun yaş aralığı ne acaba?Aminnnnn . Ne güzel tavsiyeler ... özellikle ilk bebeği olacaklar için .
Benden de sana bir tavsiye o zaman 2.bebeği düşünüyorsan benim kadar ara verme :)
inşallah gelirsin canım,hayırlısıyla ve sağlıkla gelsin bebisinBu ay bu sayfaya yine adaylığımı koyuyorum. Eğer tutarsa ay sonuna yetişiyorum sanırım. İnşallah ben de hayırlısıyla takvimimi eklerim buraya yeniden.
Benim de kızım 2 buçuk yaşında ve aynı durumlarda kısa süreli kucağıma almam gerekiyor,onlarda problem olacağını sanmıyorum da uzun süreli taşımalarda sorun olabilir diye yanımda mutlaka biri oluyor. Kızıma da söyledim karnimda bebek var diye o yüzden sanırım illa sen al kucağına demiyor artık. Araba koltuğuna oturtmak ya da mama sandalyesine bı sorun yapmaz sanırım. Ayrıca evde yine de kucağıma alıp seviyorum ama çok uzun süre tutmuyorum,sen söyledin mi kardeşi olacağını. Söyleyince anlıyorlar çünkü:) gelip karnımı öpmeye başladı, hatta dün biberonunu göbeğine tuttu süt içirmek içinselam kızlar nasılsınız?
Benim sorum duble annelere , 2,5 yaşında oğlum var 14 kg dr kucağına alma diyor ama illaki kısa süreliğe almam gerekiyor araba koltuğuna oturturken tuvalete oturturken mama sandalyesine oturtuken banyo çıkışında... eşim olmadığında bunlar bana kalıyor bir de kucağa almamaya dikkat ettikçe bizim oğla inadına kucağa al diye tutturuyorsizde durumlar nedir nasıl idare ediyorsunuz?
Merhaba. Benimde 1,5 yaşında bir oğlum var. Sürekli kucağımda hiç dikkat etmiyorum.Ne gibi bir sorun olurmuş ki ?selam kızlar nasılsınız?
Benim sorum duble annelere , 2,5 yaşında oğlum var 14 kg dr kucağına alma diyor ama illaki kısa süreliğe almam gerekiyor araba koltuğuna oturturken tuvalete oturturken mama sandalyesine oturtuken banyo çıkışında... eşim olmadığında bunlar bana kalıyor bir de kucağa almamaya dikkat ettikçe bizim oğla inadına kucağa al diye tutturuyorsizde durumlar nedir nasıl idare ediyorsunuz?
Merhaba. Benimde 1,5 yaşında bir oğlum var. Sürekli kucağımda hiç dikkat etmiyorum.Ne gibi bir sorun olurmuş ki ?
Benim de kızım 2 buçuk yaşında ve aynı durumlarda kısa süreli kucağıma almam gerekiyor,onlarda problem olacağını sanmıyorum da uzun süreli taşımalarda sorun olabilir diye yanımda mutlaka biri oluyor. Kızıma da söyledim karnimda bebek var diye o yüzden sanırım illa sen al kucağına demiyor artık. Araba koltuğuna oturtmak ya da mama sandalyesine bı sorun yapmaz sanırım. Ayrıca evde yine de kucağıma alıp seviyorum ama çok uzun süre tutmuyorum,sen söyledin mi kardeşi olacağını. Söyleyince anlıyorlar çünkü:) gelip karnımı öpmeye başladı, hatta dün biberonunu göbeğine tuttu süt içirmek için
Anladım canım da riskli bir durum olduğunda onu söylüyorlar genelde ama tabi yine dikkat etmek lazım.ağır kaldrımamak gerekiyor cnaım 10 kg üzeri kaldırma sakın dedi
Gözün aydın canımMerhaba arkadaşlar ben bugün ilk doktora gittim, keseyi gördüm çok şükür ama kan tahlili vs. istemedi şaşırdım açıkçası. 15 gün sonra kalp atışı için gel o zaman değerlere bakalım dedi. Çarşamba günü de kızımda gittiğim doktorumuza gideceğiz ablasına müjdeyi verelim o da görsün kardeşini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?