2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
selam kızlar, dün hiç girme fırsatım olmadı baya sohbet ilerlemiş :) dün doktora gittim ben de çok heyecanlıydı :) kese gibi bişi gördü ama %100 emin olamadı 48 saat arayla kan testi istedi ama hamilesin kesin de dedi.. ah bu doktorumu pek severim de aşırı garantici... neyse kan sonuçları süper sadece d vitamini yine düşük ilk hamilelikte de sorun olmuştu...haftaya cuma kalp atışını duyarız inşallah dedi.

ilk gebelikte ne olmştu d vitamini ampulle mi alıyorsun canm ?

canım ebe olmana sevindim bir sorum olacak tüp bebek tedavisi gördüm 3 kez kan testi yapıldı artışlar çok şükür oldu kese görmek için çağırmadılar direk kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdiler buara ( 4+6 yım ) sence norml mi ? keseyi kontrol etmek istememeleri

kizlar bugun keseyi gorduk. ama kalp atisi icin henuz erkenmis. 5+1 olmusuz.cok mutluyum.
Canim keseyi biz de gorduk doktor haftaya gel beslenme kesesi olusmus mu ona bakacagiz dedi. Ondan sonraki surecte de kalp atisi dedi. Ben de beklemedeyim insaALLAH bebislerimiz hayirlisi ile gelir ya

yaa ne güzel tarif vermişsin eve gidip yapasım ve yiyesim geldi hemen :)))

Yaparsan afiyet olsun sen alıntılayınca farkettim ki .... önce bi tavada kavurduğumu sonra robotton geçirdiğimi yazmamışım :)))

canım sen bu durumu fazla takıp canını sıkıyorsun sanki ... tüp bebek tedavisi farklıdır ... bizde henüz dış gebelik mi kese var mı yok mu görülecek ... senin dr un bunlardan emin ....sadece sağlıklı bir şekilde bebeğin kalp atışı için çağırmıştır .
bu kadar takma kafana bunu

hcg değerleri gerçekten herkeste çokfarklı olabiliyor ...buna göre gebeliğinizle ilgili endişe duymayın ...
benim de şu süreçte öğrendiğim 2 günde bir yaklaşık 2 katı artış ..
Bunun dışında döllenme erken mi geç mi vaktinde mi herkeste değişir ... bu yüzden de hcg değeri de oynar .

Arkadaşlar mrb insallah bende haziran annesi olucam inşallah Allahın izniyle. size sorum olacak nasıl besleniyorsunuz internette neredeyse yediğim herseye zararlı yazıyo ki ben sağlıklı beslenen biriyimdir mesela bu dönemde pancar brokoli falan yesek zararlımi çoğu sebzenin adet söktürücü etkisi varmıs ne yiceğimi şaşırdım hep pismanlik yaşıyom.

ben beslenmeme şu şekilde dikkat ediyorum 1.si ambalajlı gıda tüketmemeye özen gösteriyorum (konserve, abur cumur vs) sebze-meyveleri mevsiminde ne varsa onu yiyorum haftada en az 1 kez balık yiyorum günlük mutlaka en az 1 kase yoğurt ya da kefir ya da süt alıyorum. ekmek az tüketiyorum kahvaltıya dikkat ediyorum mutlaka yumurta yiyorum asitli içecek yok hergün meyvemi yiyorum ara öğün olarak kuru yemiş (ne varsa) ve bol su :) pancar-brokoli zararlı filan olduğunu sanmıyorum ilk defa duydum her şeyi kararınca yedikten sonra sorun olmaz

Sağlıklı beslenme nedir ?

gün içinde yeterli miktarda protein , kalsiyum , vitamin , sağlıklı yağlar ve yararlı karbohidratlar ... almak ...

Dengeli beslendiğimiz sürece iyi bir gebelik geçireceğiz eminim ben ... paketli gıdalardan uzak duracağız (bu gebe ya da değil her zaman yapmamız gereken)

Brokoli tabii ki de yiyeceğiz ... mevsimi de geliyor mis gibi :))

Sağol canım benim beklemek zor geliyor :) içimi rahatlattın tekrar tşk ederim

Gözünüz aydın canım darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…