- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Beni 17 ekime çağrdılar tüp tedavisi gördüm. kese görmeye çağırmadılar, direk kalp atışına gideceğim sanırımSeni ne zaman çağırdı canım. Ne zaman çağırıyor tam olacak da bilmiyorum.
ilk gebelikte ne olmştu d vitamini ampulle mi alıyorsun canm ?selam kızlar, dün hiç girme fırsatım olmadı baya sohbet ilerlemiş :) dün doktora gittim ben de çok heyecanlıydı :) kese gibi bişi gördü ama %100 emin olamadı 48 saat arayla kan testi istedi ama hamilesin kesin de dedi.. ah bu doktorumu pek severim de aşırı garantici... neyse kan sonuçları süper sadece d vitamini yine düşükilk hamilelikte de sorun olmuştu...haftaya cuma kalp atışını duyarız inşallah dedi.
canım ebe olmana sevindimEbeyim canım yıllardır bu işin içindeyim inşallah bildiklerimi aklınıza takılanları sorun yardımcı olmaya çalışayım. Progestan ilacının içinde progesteron hormonu var ki vücudumuzda bulunan bir hormon bu gebelik olmasa bile yumurtlamadan sonra vücutta bulunuro yüzden kullanılır emzirirkende
3+4 de hcg 57Keseyi geçen hafta cuma günü gördük 4+6 da bu hafta Cuma inşallah kalp atımını görebiliriz
Bence herkesin hcg seviyesi farkli olabilir onemli olan gebeligin saglikli ilerlemesidir. Cok onemsemeyin degerleri doktorun dedikleri onemli canim3+4 de hcg 57
3+6 da hcg 131
sizin gebeliklere göre hesaplayın değerler normal mi?
Bende de aynisi oldu :)Kızlar yüzümde bir gecede uç tane sıvılce çıkmış sizdede varmı böyle birşey acaba?
Tuttum kendimi soylemesim simdilik:) daha dikkat etmeye calisiyorum RABBIM korur insaALLAHhocam sizin durum biraz farkli. cocuklar kactigi icin sorun yasayacaginizi dusunuyosaniz soyleyin bence
Canim keseyi biz de gorduk doktor haftaya gel beslenme kesesi olusmus mu ona bakacagiz dedi. Ondan sonraki surecte de kalp atisi dedi. Ben de beklemedeyim insaALLAH bebislerimiz hayirlisi ile gelir yakizlar bugun keseyi gorduk. ama kalp atisi icin henuz erkenmis. 5+1 olmusuz.cok mutluyum.
yaa ne güzel tarif vermişsin eve gidip yapasım ve yiyesim geldi hemen :)))
canım ebe olmana sevindimbir sorum olacak tüp bebek tedavisi gördüm 3 kez kan testi yapıldı artışlar çok şükür oldu kese görmek için çağırmadılar direk kalp atışı için 2 hafta sonrasına randevu verdiler buara ( 4+6 yım ) sence norml mi ? keseyi kontrol etmek istememeleri
ilk gebelikte ne olmştu d vitamini ampulle mi alıyorsun canm ?
Arkadaşlar mrb insallah bende haziran annesi olucam inşallah Allahın izniyle. size sorum olacak nasıl besleniyorsunuz internette neredeyse yediğim herseye zararlı yazıyo ki ben sağlıklı beslenen biriyimdir mesela bu dönemde pancar brokoli falan yesek zararlımi çoğu sebzenin adet söktürücü etkisi varmıs ne yiceğimi şaşırdım hep pismanlik yaşıyom.
gelir gelmez yaz bize canım ...
Cnm hayirli haberlerle insallah.darisida bizlere olsun hayirlisiyla cnm.
teşekürler kızlar doktordayim şimdi, doğuma gitmiş gelmiş randevular sarkti biraz bekleyecem :) çıkınca yazarım hemenCanım inşallah hayırlı güzel haberlerle gel :)
teşekürler kızlar doktordayim şimdi, doğuma gitmiş gelmiş randevular sarkti biraz bekleyecem :) çıkınca yazarım hemen
Arkadaşlar mrb insallah bende haziran annesi olucam inşallah Allahın izniyle. size sorum olacak nasıl besleniyorsunuz internette neredeyse yediğim herseye zararlı yazıyo ki ben sağlıklı beslenen biriyimdir mesela bu dönemde pancar brokoli falan yesek zararlımi çoğu sebzenin adet söktürücü etkisi varmıs ne yiceğimi şaşırdım hep pismanlik yaşıyom.
Sağol canım benim beklemek zor geliyor :) içimi rahatlattın tekrar tşk ederimYaparsan afiyet olsunsen alıntılayınca farkettim ki .... önce bi tavada kavurduğumu sonra robotton geçirdiğimi yazmamışım :)))
canım sen bu durumu fazla takıp canını sıkıyorsun sanki ... tüp bebek tedavisi farklıdır ... bizde henüz dış gebelik mi kese var mı yok mu görülecek ... senin dr un bunlardan emin ....sadece sağlıklı bir şekilde bebeğin kalp atışı için çağırmıştır .
bu kadar takma kafana bunu
Gözünüz aydın canım darısı başımıza inşallahKızlar keseyi gördük şükürler olsun darısı sizlere olsun inşallah@Pamuksekermavis canım doktoruma sordum keseye değil de kalp atımı zamanı gelsem olur muydu diye,olurdu tabi kız dedi simdi 2 hafta sonra kalp atışı için gidecem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?