- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Bizimde bu kararı almamızda en büyük etken kızım, sürekli bebek gördüğünde ona kardeş yapmadığım için ağlıyordu, ama müjdeyi veremedim hala keseyi gördükten sonra inşallahbi 2009 ekim annesi de benim ... 8 yaşında ve gerçekten bir kardeş çok istiyor .. belki de kararımın en büyük nedeni oldu oğlumm
haber ver mutlaka salı günü ... ben cuma gidiyorum yzacağım inşallah güzel haberler
Bizimde bu kararı almamızda en büyük etken kızım, sürekli bebek gördüğünde ona kardeş yapmadığım için ağlıyordu, ama müjdeyi veremedim hala keseyi gördükten sonra inşallah
Aminnn inşallahhBende söylemedim henüz .
Keseden sonra kalp atışında söyleriz dedik eşimle ...hatta onunla gider beraber dinleriz . Rabbimden önce sağlıklı haberlerini alalım da
Masallah canim bende gittim bugun hastaneye 5 haftaligim ama sadece keseyi gorduk bebegi gormedik bile ne guzel siz kalp atisini duymussunuz darisi bize insallah :)Kızlarrrr ben hastaneden geliyorum belki kesesi büyümüştür görürüm diye binbir evhamla gittiğim doktorda kalp atışını duyduk ve minik minik yanıp sönen kalbini gördüm çok şükürben 5+4 deyim. Darısı hepinizin başına inşallah
Darısı kalp atımınaTesekkur ederim canim insallah sen da yarin guzel haberle donersin. Guzel heyecanlarimiz olur insallah :) sıkışık gittim karindan gorduk canim
Çok sevindim Allah her daim sağlıkla attırsın o güzel kalbiKızlarrrr ben hastaneden geliyorum belki kesesi büyümüştür görürüm diye binbir evhamla gittiğim doktorda kalp atışını duyduk ve minik minik yanıp sönen kalbini gördüm çok şükürben 5+4 deyim. Darısı hepinizin başına inşallah
Çok sevindim Allah her daim sağlıkla attırsın o güzel kalbi. İlk sen duydun sanırım aramızda. Ben Cuma'yı bekliyorum zaman durdu akmıyorKızlarrrr ben hastaneden geliyorum belki kesesi büyümüştür görürüm diye binbir evhamla gittiğim doktorda kalp atışını duyduk ve minik minik yanıp sönen kalbini gördüm çok şükürben 5+4 deyim. Darısı hepinizin başına inşallah
Amin canim hepimiz saglikla duyariz insallah :)Darısı kalp atımına
bu kadar erken belli olur mu ki :)Kız mı olacak acaba. Öyle derler ya kızsa çirkinleşir anne oğlansa güzelleşir diye
Hayirli olsun canim. Saglikla gelsin insallah bebislerimizmerhaba arkadaşlar...
bende dün öğrendim hamile olduğumu.
kendim bile kabullenemedi henüz
ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla
merhaba arkadaşlar...
bende dün öğrendim hamile olduğumu.
kendim bile kabullenemedim henüz
ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla
tskler canım :)H
Hayirli olsun canim. Saglikla gelsin insallah bebislerimiz
inşallah hayırlı uğurlu olur bana da size deHoş geldinnnn ve hayırlı olsun canım
inşallah hayırlı uğurlu olur bana da size de
ben daha dün öğrendim :)Aminnnnnn...
Bizlerde işte bir haftadır telaş ..hcg arttı ... yok şu kadar arttı ... kese gördüm ..görmeye gideceğim .... böyle böyle geçiyor zaman :)
ben daha dün öğrendim :)
ilk gebelik mi canım senin
masallah Allah bağışlasın :)Hayır canım nasipse 2. ama heyecan tavan yine de :)))
8 yaşında bir oğlum var
Heyecanlandım birden :)) yeterki sağlıcakla gelsinler..Kız mı olacak acaba. Öyle derler ya kızsa çirkinleşir anne oğlansa güzelleşir diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?