- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
- 598
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Heyecanlandım birden :)) yeterki sağlıcakla gelsinler..
Haftaya perşembe gideceğim canım, sat 26 ağustos.. zaman nasıl geçecek bakalım..Amin canim insallah senin sat kac haftaya hangi gun gideceksin. Guzel haberlerimizi paylasiriz insallah
merhaba arkadaşlar...
bende dün öğrendim hamile olduğumu.
kendim bile kabullenemedim henüz
ilk gebeliğim olacak hayırlısıyla
Maşallah çok sevindim:) gözünüz aydın çok güzel bir duygudur eminim..Kızlarrrr ben hastaneden geliyorum belki kesesi büyümüştür görürüm diye binbir evhamla gittiğim doktorda kalp atışını duyduk ve minik minik yanıp sönen kalbini gördüm çok şükürben 5+4 deyim. Darısı hepinizin başına inşallah
Hoşgeldin, hayırlı olsun:))merhaba arkadaşlar...
Hoşgeldin, hayırlı olsun:))merhaba arkadaşlar...
bende de sivilce cikti. sanirim ergenlesiyorum. kuruyemis sevmem pek. her yanakta birer tanem var. severken ölďürdüm onlariSivilcesi çıkanlar var mı aramızda.. Ya ben çok kuruyemiş yiyorum ya ergenleşiyorumbir tane oluşum var yüzümde
adina cok sevindim canim. benim bebisin kalbini duyamadik daha. dr beni 7. haftada cagircakmis. niye bu kadar gec kiMaşallah çok sevindim:) gözünüz aydın çok güzel bir duygudur eminim..
adina cok sevindim canim. benim bebisin kalbini duyamadik daha. dr beni 7. haftada cagircakmis. niye bu kadar gec ki
aaa ben yanlis kisiye yazmisim galibasilme tusu da yok. neyse saglik olsun
hmmm. o zaman iyi de. ben simdi cok merak ediyorum ya. en son gectigimiz p.tesi dr a gittim. keseyi o zaman gorduk. 10 gun sonra kalbi icin tekrar gelin dedi ama yarin gitsem yuzsuzluk gibi mi olur acaba. meraktan hic bi seye konsantre olamiyorumgeç değil canım gayet normal bi tarih ... 7 haftada çağrılır genelde en erken kalp atımı için ...
hmmm. o zaman iyi de. ben simdi cok merak ediyorum ya. en son gectigimiz p.tesi dr a gittim. keseyi o zaman gorduk. 10 gun sonra kalbi icin tekrar gelin dedi ama yarin gitsem yuzsuzluk gibi mi olur acaba. meraktan hic bi seye konsantre olamiyorum
sabri ogreniyoruz resmen :) insallah keseyi sapasaglam bi sekilde gorursun canimvalla senle sat aynı ... ben daha keseye cuma gideceğim ....
7. haftanı bekle .... derim ben ... zamanında git .
sabri ogreniyoruz resmen :) insallah keseyi sapasaglam bi sekilde gorursun canim
Kızlar 4+3üm bende 1544hcg ama kese görünmedi sizce dış gebelik olabilir mi vajinal bölgede kasıklarım da ve belimde hafif bi ağrı var
Pazartesi yada salı gel bakalım dedi canım çok korkuyorum bi aksilik olacak diye bide zaten nazlıydım daha da kötü oldumİnşallah canım .
dr ne dedi canım ? 2000 3000 hcg den sonra net kese görünüyor diyenler de var ...
bu biraz kullanılan ultrason cihazı ile de ilgili
Pazartesi yada salı gel bakalım dedi canım çok korkuyorum bi aksilik olacak diye bide zaten nazlıydım daha da kötü oldum
Canm cuma 3000lerde oluyo pzts 6500falan olur herhalde inşallah keseyi görebilirimhiç olumsuz düşünme hele dur ...
dr un tecrübesi..
aletin kalitesi ... kesenin yeri... hepsi etkendir ....
2-3 gün sonra 2 katına çıkar hcg 3000 leri devirir ... o zaman gidersin
Geç değil canım, beni de kalp atışı için 6+5 te olacağım gün çağırmış oldu, biz de inşallah o zaman duyacağız..adina cok sevindim canim. benim bebisin kalbini duyamadik daha. dr beni 7. haftada cagircakmis. niye bu kadar gec ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?