2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Maşallah çok sevindim:) gözünüz aydın çok güzel bir duygudur eminim..

geç değil canım gayet normal bi tarih ... 7 haftada çağrılır genelde en erken kalp atımı için ...
hmmm. o zaman iyi de. ben simdi cok merak ediyorum ya. en son gectigimiz p.tesi dr a gittim. keseyi o zaman gorduk. 10 gun sonra kalbi icin tekrar gelin dedi ama yarin gitsem yuzsuzluk gibi mi olur acaba. meraktan hic bi seye konsantre olamiyorum

hmmm. o zaman iyi de. ben simdi cok merak ediyorum ya. en son gectigimiz p.tesi dr a gittim. keseyi o zaman gorduk. 10 gun sonra kalbi icin tekrar gelin dedi ama yarin gitsem yuzsuzluk gibi mi olur acaba. meraktan hic bi seye konsantre olamiyorum

valla senle sat aynı ... ben daha keseye cuma gideceğim ....

7. haftanı bekle .... derim ben ... zamanında git .

sabri ogreniyoruz resmen :) insallah keseyi sapasaglam bi sekilde gorursun canim

İnşallah canım .

Kızlar 4+3üm bende 1544hcg ama kese görünmedi sizce dış gebelik olabilir mi vajinal bölgede kasıklarım da ve belimde hafif bi ağrı var

dr ne dedi canım ? 2000 3000 hcg den sonra net kese görünüyor diyenler de var ...

bu biraz kullanılan ultrason cihazı ile de ilgili

İnşallah canım .

dr ne dedi canım ? 2000 3000 hcg den sonra net kese görünüyor diyenler de var ...

bu biraz kullanılan ultrason cihazı ile de ilgili
Pazartesi yada salı gel bakalım dedi canım çok korkuyorum bi aksilik olacak diye bide zaten nazlıydım daha da kötü oldum

Pazartesi yada salı gel bakalım dedi canım çok korkuyorum bi aksilik olacak diye bide zaten nazlıydım daha da kötü oldum

hiç olumsuz düşünme hele dur ...
dr un tecrübesi..
aletin kalitesi ... kesenin yeri... hepsi etkendir ....
2-3 gün sonra 2 katına çıkar hcg 3000 leri devirir ... o zaman gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…