- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Hem de ne heyecan :) zaman geçmek bilmiyor inşallah mutlu mutlu geliriz,güzel haberlerle :)Ne güzel mesajlar birikmişkeseler görülmüş
ecaterina agantaburina gözünüz aydın .. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin karın ultrasonu ile görüldü değil mi ?
Myhsa canım sen yarın , senden bi gün sonra da ben nasipse .. bizde kesemizi yazarız güzel güzel inşallah ...çok heyecanlı ya .....
M mf.aysegul canım tek yapman gereken 2 gün sonra tekrar hcg ... 80 leri görürsen 2 katı artışbende 81 görmüştüm ilk ... bat 3 gün geçmişti
@meralg hoş geldin sendebende taaa 2009 Ekim annesiyim .. nasipse şimdi yaz bebekleri olacaklar
Cnm benim cok tesekkurler icimi rahatlattin insallah artis olur.cuma tekrar vericem.hayirlisi insallah.Ne güzel mesajlar birikmişkeseler görülmüş
ecaterina agantaburina gözünüz aydın .. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin karın ultrasonu ile görüldü değil mi ?
Myhsa canım sen yarın , senden bi gün sonra da ben nasipse .. bizde kesemizi yazarız güzel güzel inşallah ...çok heyecanlı ya .....
M mf.aysegul canım tek yapman gereken 2 gün sonra tekrar hcg ... 80 leri görürsen 2 katı artışbende 81 görmüştüm ilk ... bat 3 gün geçmişti
@meralg hoş geldin sendebende taaa 2009 Ekim annesiyim .. nasipse şimdi yaz bebekleri olacaklar
Ergenlik mi kalırKuruyemişten olabilir canım ... bende pek çıkmaz zaten :)
profildeki sen isenergenlikte diyebiliriz maşallah
İnş kalp atımı için cuma günü gideceğim bendeHem de ne heyecan :) zaman geçmek bilmiyor inşallah mutlu mutlu geliriz,güzel haberlerle :)
Cnm benim cok tesekkurler icimi rahatlattin insallah artis olur.cuma tekrar vericem.hayirlisi insallah.
Ergenlik mi kalırevet benim o 28 yaşıma az kaldı eğer hala ergenlikse yazık doğacak çocuğa
Hem de ne heyecan :) zaman geçmek bilmiyor inşallah mutlu mutlu geliriz,güzel haberlerle :)
Teşekkürler güzel bakan güzel görürgüzel haberlerini yaz bize de mutlaka ...
gençlik anlamında ergenlik canım ....
Maşallah güzel anne ..
Benim de yüzümde 2-3 tane büyük sivilce varSivilcesi çıkanlar var mı aramızda.. Ya ben çok kuruyemiş yiyorum ya ergenleşiyorumbir tane oluşum var yüzümde
Teşekkürler, sizden de iyi haberleri bekliyoruz :)Ne güzel mesajlar birikmişkeseler görülmüş
Teşekkürler, sizden de iyi haberleri bekliyoruz :)
Aşama aşama iyi haberlerle 9ayı geçireceğiz inşallah..
Ay evet yaa ben 2009 ocak annesiydim 2.çocuğum olursa sevemem herhalde diyordum ama öğrendiğim günden itibaren içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum :))) salı günü doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır.Ya ilki ikincisi üçüncüsü... farketmiyor bu işin demek ...
sanki ilk gebelik gibi kıpır kıpırız :)
Kız mı olacak acaba. Öyle derler ya kızsa çirkinleşir anne oğlansa güzelleşir diyeBenim de yüzümde 2-3 tane büyük sivilce var
Sagol canim :) oglum 11 aylik benim gercek satim 3 agustos ama doktor 30 agustos olarak degistirdi cunku gec yumurtlama var emzirdigim icin simdi 5 haftalikmisim bugun gorduk cok sukur haftaya cuma da kalp atisi icin cagirdihayırlı olsun canım 2. gebelik ekstra ilgilenmen gerekn bir yavrun daha var , sıkma canını oğlun kaç aylık ? son adet tarihinden sonra kaç haftalık gebesin keseyi kaçncı haftada gördn :))
Amin canim insallah senin sat kac haftaya hangi gun gideceksin. Guzel haberlerimizi paylasiriz insallahGözünüz aydın, keseyi görmenize çok sevindim.
Ben de bugün gittim doktora biz de gördük bebişimizin yerini.. haftaya aynı şekilde kalp atışı için gideceğiz. Çok güzel bir duygu çok şükür, inşallah herşey yolunda gider hepimiz için..
tabi canım danisirim :) ama hiç bı sorun olmaz bence iki hafta sonra ben kalp atışı için tekrar gidecem sen ikisini bir arada çıkaracaksın:)[/QUOTE]Gözün aydın canım keseyi gördün ya şükür,herşey sırayla :) ayy emzirmeyi birden kesmek zor olacak ama alışır canım,inşallah çok zorlanmaz bebeğin.
@Myhsa heyecanla yarın öğrenceklerini bekliyorum, doktoruna benim için birşey sormanı rica edicem
olurda aklına gelirse kese görmeye gelmeyip, sizi dinleyip bekleseydim. direk kalp atışı için gelseydim kese için bir sorun birşey olabilir mi ? diye danışabilir misin
seninde ilk gebeliğin mi ? :)tabi canım danisirim :) ama hiç bı sorun olmaz bence iki hafta sonra ben kalp atışı için tekrar gidecem sen ikisini bir arada çıkaracaksın:)
Tesekkur ederim canim insallah sen da yarin guzel haberle donersin. Guzel heyecanlarimiz olur insallah :) sıkışık gittim karindan gorduk canimaynen ...hele bir herkes keselerini görsün ... sonra kalp atışı heyecanı ... derken cinsiyet öğrenme haftaları .... oyyy oyyy çok güzel ya
Ay evet yaa ben 2009 ocak annesiydim 2.çocuğum olursa sevemem herhalde diyordum ama öğrendiğim günden itibaren içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum :))) salı günü doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır.
Kızlarrrr ben hastaneden geliyorum belki kesesi büyümüştür görürüm diye binbir evhamla gittiğim doktorda kalp atışını duyduk ve minik minik yanıp sönen kalbini gördüm çok şükürben 5+4 deyim. Darısı hepinizin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?