2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hem de ne heyecan :) zaman geçmek bilmiyor inşallah mutlu mutlu geliriz,güzel haberlerle :)

Cnm benim cok tesekkurler icimi rahatlattin insallah artis olur.cuma tekrar vericem.hayirlisi insallah.

Teşekkürler, sizden de iyi haberleri bekliyoruz :)
Aşama aşama iyi haberlerle 9ayı geçireceğiz inşallah..

Teşekkürler, sizden de iyi haberleri bekliyoruz :)
Aşama aşama iyi haberlerle 9ayı geçireceğiz inşallah..

aynen ...hele bir herkes keselerini görsün ... sonra kalp atışı heyecanı ... derken cinsiyet öğrenme haftaları .... oyyy oyyy çok güzel ya

Ya ilki ikincisi üçüncüsü... farketmiyor bu işin demek ...
sanki ilk gebelik gibi kıpır kıpırız :)
Ay evet yaa ben 2009 ocak annesiydim 2.çocuğum olursa sevemem herhalde diyordum ama öğrendiğim günden itibaren içim kıpır kıpır yerimde duramıyorum :))) salı günü doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır.

hayırlı olsun canım 2. gebelik ekstra ilgilenmen gerekn bir yavrun daha var , sıkma canını oğlun kaç aylık ? son adet tarihinden sonra kaç haftalık gebesin keseyi kaçncı haftada gördn :))
Sagol canim :) oglum 11 aylik benim gercek satim 3 agustos ama doktor 30 agustos olarak degistirdi cunku gec yumurtlama var emzirdigim icin simdi 5 haftalikmisim bugun gorduk cok sukur haftaya cuma da kalp atisi icin cagirdi

Amin canim insallah senin sat kac haftaya hangi gun gideceksin. Guzel haberlerimizi paylasiriz insallah

tabi canım danisirim :) ama hiç bı sorun olmaz bence iki hafta sonra ben kalp atışı için tekrar gidecem sen ikisini bir arada çıkaracaksın:)[/QUOTE]
Nasil kesecegim emzirmeyi hic biomiyorum aglamak istiyorumm

tabi canım danisirim :) ama hiç bı sorun olmaz bence iki hafta sonra ben kalp atışı için tekrar gidecem sen ikisini bir arada çıkaracaksın:)
seninde ilk gebeliğin mi ? :)
ayy çok heyecanlı düşünmemeye çalışıyorum ALLAH ım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı rahat hamilelik geçirip 1 nefeste normal kolay doğum yapmayı nasip etsin amin amin amin =)[/QUOTE]
Amin canim :)

aynen ...hele bir herkes keselerini görsün ... sonra kalp atışı heyecanı ... derken cinsiyet öğrenme haftaları .... oyyy oyyy çok güzel ya
Tesekkur ederim canim insallah sen da yarin guzel haberle donersin. Guzel heyecanlarimiz olur insallah :) sıkışık gittim karindan gorduk canim

bi 2009 ekim annesi de benim ... 8 yaşında ve gerçekten bir kardeş çok istiyor .. belki de kararımın en büyük nedeni oldu oğlumm

haber ver mutlaka salı günü ... ben cuma gidiyorum yzacağım inşallah güzel haberler

nasıl güzel haber bu yaaaa

çok sevindim canım .... ayyy heyecanladım da ... biz de duyar mıyız acaba ?

offf zeki mürende bizi görecek mi masumluğunda beynim resetlenmiş yazıyorum şu an valla

tebrikler çok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…