• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bi 2009 ekim annesi de benim ... 8 yaşında ve gerçekten bir kardeş çok istiyor .. belki de kararımın en büyük nedeni oldu oğlumm

haber ver mutlaka salı günü ... ben cuma gidiyorum yzacağım inşallah güzel haberler
Bizimde bu kararı almamızda en büyük etken kızım, sürekli bebek gördüğünde ona kardeş yapmadığım için ağlıyordu, ama müjdeyi veremedim hala keseyi gördükten sonra inşallah

Bende söylemedim henüz .
Keseden sonra kalp atışında söyleriz dedik eşimle ...hatta onunla gider beraber dinleriz . Rabbimden önce sağlıklı haberlerini alalım da

Bizimde bu kararı almamızda en büyük etken kızım, sürekli bebek gördüğünde ona kardeş yapmadığım için ağlıyordu, ama müjdeyi veremedim hala keseyi gördükten sonra inşallah

Kızlarrrr ben hastaneden geliyorum belki kesesi büyümüştür görürüm diye binbir evhamla gittiğim doktorda kalp atışını duyduk ve minik minik yanıp sönen kalbini gördüm çok şükür :nazar::nazar: ben 5+4 deyim. Darısı hepinizin başına inşallah :KK200:
Masallah canim bende gittim bugun hastaneye 5 haftaligim ama sadece keseyi gorduk bebegi gormedik bile ne guzel siz kalp atisini duymussunuz darisi bize insallah :)

Kızlarrrr ben hastaneden geliyorum belki kesesi büyümüştür görürüm diye binbir evhamla gittiğim doktorda kalp atışını duyduk ve minik minik yanıp sönen kalbini gördüm çok şükür :nazar::nazar: ben 5+4 deyim. Darısı hepinizin başına inşallah :KK200:
Çok sevindim Allah her daim sağlıkla attırsın o güzel kalbi

Çok sevindim Allah her daim sağlıkla attırsın o güzel kalbi. İlk sen duydun sanırım aramızda. Ben Cuma'yı bekliyorum zaman durdu akmıyor

Back