• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben de yasiyorum canim. sabah bulaniyo. gun icinde bulaniyo. normal diyolar ama bilmiyorum. ben bu durumdan hoslanmamaya basladim. daha ne kadar surecek bu boyle :KK43:
Bulantı gebelikte sevdiğimiz birşeydir aşırı olmadığı müddetçe. Gebeliğin güzel ilerlediğini gösterir ;) zor olacak ama bi kaç yöntemle daha rahat geçirebilirsiniz. Sabah bulantıları çok olur kuru gıdalar ( beyaz leblebi çıtır leblebi gibi, hazır ürün tüketmedğimden tavsiye de etmiyorum) yataktan kalkmadan önce yenir onbeş dakika sonra kalkıırsa bulantı daha hafif olur. Gün içinde su alımı çok önemli. Vücut susuz kaldıkça bulantı artacağından günlük üç litre su tüketilmeli fakat bardak bardak içerseniz bardak bardak kusarsınız o yüzden yudum yudum için. Bi ölçülü kabınız olsun ne kadar içtiğinizi takip edin. Gün içersinde aşırı yağlı yiyeceklerden kızartma hamur işinden uzak durun temiz hava alın bulantılar rahatlayacaktır.

Kizlar socucum cikti ama cok dusuk degerim.36.9 cikmis.bat 2 ekim di.sevinemedim simdi.umarim gec döllenmedir.
İki gün sonra mutlaka tekrar baktır canım çok düşük bir değer değil ama takip şart inşallah güzel yükselir. Birde aynı yerde baktır kullanılan cihazlarda farklılıklar olabiliyor düşük yada fazla ölçüm yapabiliyor farklı cihazlar. İyi sonuçlar al inşallah;)

baya da yaşayan varmisiz, çubuk kraker duymuştum iyi geldiğini yedim ama pek faydası olmadı. Bı yandan bebeğim büyümeye çalışıyor diye seviniyorum bı yandan da inşallah bu bulantılarım uzun sürmez diyorum :) hayırlısı bakalım,yarın keseyi görmeye gidecem:KK49:
Doktor sadece keseye görmen için mi çağırdı canım ? beni çağırmadılar kafam karışık.. direk kalp atışını dinlemek içn çağırıldım

İki gün sonra mutlaka tekrar baktır canım çok düşük bir değer değil ama takip şart inşallah güzel yükselir. Birde aynı yerde baktır kullanılan cihazlarda farklılıklar olabiliyor düşük yada fazla ölçüm yapabiliyor farklı cihazlar. İyi sonuçlar al inşallah:KK66:
Cok tesekkur ederim cnm insallah yukselir degerlerim.

Bulantı gebelikte sevdiğimiz birşeydir aşırı olmadığı müddetçe. Gebeliğin güzel ilerlediğini gösterir :KK66: zor olacak ama bi kaç yöntemle daha rahat geçirebilirsiniz. Sabah bulantıları çok olur kuru gıdalar ( beyaz leblebi çıtır leblebi gibi, hazır ürün tüketmedğimden tavsiye de etmiyorum) yataktan kalkmadan önce yenir onbeş dakika sonra kalkıırsa bulantı daha hafif olur. Gün içinde su alımı çok önemli. Vücut susuz kaldıkça bulantı artacağından günlük üç litre su tüketilmeli fakat bardak bardak içerseniz bardak bardak kusarsınız o yüzden yudum yudum için. Bi ölçülü kabınız olsun ne kadar içtiğinizi takip edin. Gün içersinde aşırı yağlı yiyeceklerden kızartma hamur işinden uzak durun temiz hava alın bulantılar rahatlayacaktır.
tesekkur ederim canim. suyu onceden de cok tuketiyodum simdi de. yazdiklarini dikkate alacagim :)

Kizlar socucum cikti ama cok dusuk degerim.36.9 cikmis.bat 2 ekim di.sevinemedim simdi.umarim gec döllenmedir.
Canım sonuçta hamilelik var 5in üstünde çıkmış iki gün sonra yeniden yaptır artar inşallah,stres olma. Benim 18di ilk öğrendiğimde.
Bulantılar benide zorlamaya başladı artık ama olsun herşey meleklerimiz için:)❤

Bulantılar benide zorlamaya başladı artık ama olsun herşey meleklerimiz için:)❤ keseyi görünce mutlaka haber ver canım bende pazartesi keseyi görmeye gideceğim
Veririm tabi çok heyecanlıyım ben de :KK200:
Kizlar coook heyecanliyim doktora gidiyorum bugun insallah keseyi goruruz :))
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım :)
Doktor sadece keseye görmen için mi çağırdı canım ? beni çağırmadılar kafam karışık.. direk kalp atışını dinlemek içn çağırıldım
Ya aslında o cagirmadi ben yüzsüzluk yaptım :) 309ken değerim geleyim mi dedim yok dedi perşembeye gel o zaman keseye bakarız dedi :)

Canım sonuçta hamilelik var 5in üstünde çıkmış iki gün sonra yeniden yaptır artar inşallah,stres olma. Benim 18di ilk öğrendiğimde.

Veririm tabi çok heyecanlıyım ben de :KK200:

Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel canım :)
Ya aslında o cagirmadi ben yüzsüzluk yaptım :) 309ken değerim geleyim mi dedim yok dedi perşembeye gel o zaman keseye bakarız dedi :)
Evet cnm dedigin dogru cok şükür hamilelik var insallah saglikli gebeliktir.halimize bin şükür.

Bir tek sen bana cevap verdin canim Myhsa Myhsa tesekkur ederim :) cok sukur keseyi gorduk haftaya cuma da kalp atisi icin cagirdi satimi da 30 agustos olarak belirledi ama beni uzen birsey oldu clexsane igne kullanmaya baslayacagim icin bugunden itibaren oglumu emzirmeyi kesmem gerekiyormus nasil yapacagim bilmiyorumm

Ya aslında o cagirmadi ben yüzsüzluk yaptım :) 309ken değerim geleyim mi dedim yok dedi perşembeye gel o zaman keseye bakarız dedi :)[/QUOTE]

@Myhsa heyecanla yarın öğrenceklerini bekliyorum, doktoruna benim için birşey sormanı rica edicem
olurda aklına gelirse kese görmeye gelmeyip, sizi dinleyip bekleseydim. direk kalp atışı için gelseydim kese için bir sorun birşey olabilir mi ? diye danışabilir misin

Bir tek sen bana cevap verdin canim Myhsa Myhsa tesekkur ederim :) cok sukur keseyi gorduk haftaya cuma da kalp atisi icin cagirdi satimi da 30 agustos olarak belirledi ama beni uzen birsey oldu clexsane igne kullanmaya baslayacagim icin bugunden itibaren oglumu emzirmeyi kesmem gerekiyormus nasil yapacagim bilmiyorumm
hayırlı olsun canım 2. gebelik ekstra ilgilenmen gerekn bir yavrun daha var , sıkma canını oğlun kaç aylık ? son adet tarihinden sonra kaç haftalık gebesin keseyi kaçncı haftada gördn :))

Gözünüz aydın, keseyi görmenize çok sevindim.
Ben de bugün gittim doktora biz de gördük bebişimizin yerini.. haftaya aynı şekilde kalp atışı için gideceğiz. Çok güzel bir duygu çok şükür, inşallah herşey yolunda gider hepimiz için..

Gözün aydın canım keseyi gördün ya şükür,herşey sırayla :) ayy emzirmeyi birden kesmek zor olacak ama alışır canım,inşallah çok zorlanmaz bebeğin.

@Myhsa heyecanla yarın öğrenceklerini bekliyorum, doktoruna benim için birşey sormanı rica edicem
olurda aklına gelirse kese görmeye gelmeyip, sizi dinleyip bekleseydim. direk kalp atışı için gelseydim kese için bir sorun birşey olabilir mi ? diye danışabilir misin[/QUOTE] tabi canım danisirim :) ama hiç bı sorun olmaz bence iki hafta sonra ben kalp atışı için tekrar gidecem sen ikisini bir arada çıkaracaksın:)

Gözün aydın canım keseyi gördün ya şükür,herşey sırayla :) ayy emzirmeyi birden kesmek zor olacak ama alışır canım,inşallah çok zorlanmaz bebeğin.

olurda aklına gelirse kese görmeye gelmeyip, sizi dinleyip bekleseydim. direk kalp atışı için gelseydim kese için bir sorun birşey olabilir mi ? diye danışabilir misin
tabi canım danisirim :) ama hiç bı sorun olmaz bence iki hafta sonra ben kalp atışı için tekrar gidecem sen ikisini bir arada çıkaracaksın:)[/QUOTE]
seninde ilk gebeliğin mi ? :)
ayy çok heyecanlı :D :D düşünmemeye çalışıyorum ALLAH ım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı rahat hamilelik geçirip 1 nefeste normal kolay doğum yapmayı nasip etsin amin amin amin =)

Sevindirici haber yanında sıkıntılı süreç başlıyor Allah yardımcın olsun.

Ne güzel mesajlar birikmiş :KK200: keseler görülmüş

ecaterina ecaterina agantaburina agantaburina gözünüz aydın .. Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :KK68: karın ultrasonu ile görüldü değil mi ?

Myhsa Myhsa canım sen yarın , senden bi gün sonra da ben nasipse .. bizde kesemizi yazarız güzel güzel inşallah ...çok heyecanlı ya .....

M mf.aysegul canım tek yapman gereken 2 gün sonra tekrar hcg ... 80 leri görürsen 2 katı artış :super: bende 81 görmüştüm ilk ... bat 3 gün geçmişti

meralg meralg hoş geldin sende :KK68: bende taaa 2009 Ekim annesiyim .. nasipse şimdi yaz bebekleri olacaklar

seninde ilk gebeliğin mi ? :)
ayy çok heyecanlı :KK70: :KK70: düşünmemeye çalışıyorum ALLAH ım evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı rahat hamilelik geçirip 1 nefeste normal kolay doğum yapmayı nasip etsin amin amin amin =)
Yok canım benim ikinci çocuk olacak Allah kısmet ederse ama çok heyecanlı gerçekten :) Aminnnnn canım :)
Sivilcesi çıkanlar var mı aramızda.. Ya ben çok kuruyemiş yiyorum ya ergenleşiyorum :KK66: bir tane oluşum var yüzümde :KK22:
Bende şimdi değil ama Bata 6-7 gün kala baya baya büyük iki tane çıkmıştı sasirmistim,zaten Bata 5 kala da test yaptım hamileymisim :) şimdi çıkmadı,hormonlar değişiyor ya çok etkiliyor bunyeyi

Back