- 17 Ağustos 2017
- 75
- 159
- 8
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Cnm senndemi kqsk agrin felan vardi baksa ne belrtn vardi ben smdi gdyrm hastaneye:)Benim de aynen öyle oldu hiç beklemiyordum sürpriz yaptı bize minval :)
Canm öğleden sonra gidicemBenmde dun adet sancm vardi olurm sandm olmadm kan testi yapcm sen gttn mi kan testine
Bel kasık ağrım çoktu. Hatta adet olacağım diye bekledim iki hafta sürdü ağrılar. Göğüslerimde ağrı çoktu. Aynı adet belirtileri gibiydi hiç bir fark yoktu.Cnm senndemi kqsk agrin felan vardi baksa ne belrtn vardi ben smdi gdyrm hastaneye:)
Guzel heberlerini bekliyoruz insallah canimCanm öğleden sonra gidicem
Hayirli olsun canim. Saglik ocagindaki hemsireler nelerin yapilmasi gerektigini biliyorlarmerhaba kızlar, haftasonu test yaptım ve çift çizgi çıktı
Henüz doktoruma gidemedim en erken 1 kasıma randevu alabiliyorumsize sorum ilk hamilelikte bir sürür kan tahlili istiyorlar ya o liste varsa sizde bana söyler misiniz? En azından sağlık ocağında onları yaptırayım
Cnm benmde dun agrlarm vardi bugn brsy yok kan verdm artk sonumuz hayrolaBel kasık ağrım çoktu. Hatta adet olacağım diye bekledim iki hafta sürdü ağrılar. Göğüslerimde ağrı çoktu. Aynı adet belirtileri gibiydi hiç bir fark yoktu.
Ben kan verdm cnm negatf cksada yapck brsy yok artkCanm öğleden sonra gidicem
Sağlık ocağı bi kaç şey için tahlil yapıyor kendi doktorum daha fazla tahlil istemişti ilk hamileliğimdeHayirli olsun canim. Saglik ocagindaki hemsireler nelerin yapilmasi gerektigini biliyorlar
Sonuç ne zaman çıkacak canım inşallah pozitif tr ikimizinde benm 4te çıkacak sonuçBen kan verdm cnm negatf cksada yapck brsy yok artk
İns cnm benmde bir saate cksr demisti hsstane bakalm intrntten bakcm devlete gttm bendeSonuç ne zaman çıkacak canım inşallah pozitif tr ikimizinde benm 4te çıkacak sonuç
Bende canımİns cnm benmde bir saate cksr demisti hsstane bakalm intrntten bakcm devlete gttm bende
İnternetten bakymsn ben aldm internetrn bakmak icin calsyrm dye devlet hastanesi uzak biraz bana telefnda tam sonclari goremyrm kan onaylanmams galiba senndemi ole baktn miBende canım
Ben vereli daha bi saat oldu canım iki saatte çıkar dedilerİnternetten bakymsn ben aldm internetrn bakmak icin calsyrm dye devlet hastanesi uzak biraz bana telefnda tam sonclari goremyrm kan onaylanmams galiba senndemi ole baktn mi
Sonuc barkodnu keske alsaydn bakardn sen benden once ogrencn galiba ins ckmstr cnm vardr sende beklyrm soncnu :)Ben vereli daha bi saat oldu canım iki saatte çıkar dediler
İnşallah ümidimiz boşa çıkmaz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrumuzuSonuc barkodnu keske alsaydn bakardn sen benden once ogrencn galiba ins ckmstr cnm vardr sende beklyrm soncnu :)
sagol canim. 2 hafta nasil gecicek nasil sabredecgm bilmiyorum.bu arada seninki de hayirli olsun
Merhaba hanımlar. Nasipse, ben de haziran annesi olacak gibi görünüyorum. Rabbim hepimize evlatlarimizi sağlıkla kulağımıza almayı nasip etsin inşaallah.
merhaba kızlar, haftasonu test yaptım ve çift çizgi çıktı
Henüz doktoruma gidemedim en erken 1 kasıma randevu alabiliyorumsize sorum ilk hamilelikte bir sürür kan tahlili istiyorlar ya o liste varsa sizde bana söyler misiniz? En azından sağlık ocağında onları yaptırayım
Kızlar, kalp atışını kaçıncı haftada duydunuz?
Ben kan verdm cnm negatf cksada yapck brsy yok artk
Sonuç ne zaman çıkacak canım inşallah pozitif tr ikimizinde benm 4te çıkacak sonuç
Ayy ins cnm ins:)İnşallah ümidimiz boşa çıkmaz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız yavrumuzu
İns cnm iyi sonclar ckar:)ikinizde hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?