- 26 Mart 2015
- 612
- 567
- 33
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Igne kullanmak cok zor bende kayiplardan korktugum icin kullaniyorum aslinda kullanmasam da olur. Hayirlisi olsun bakalimTamam canım gorusecegım çok saol inşallah bnada ıgne veren bı doktor çıkar
Branş ne hocam ben anasinifi ogretmeniyim henuz velilerim bilmiyor soylesem mi soylemesem mi gidip geliyormben de ogretmenim. esimden baska hic kimse bilmiyor.
Carsamba ne icin gideceksin canim doktoraGunleriniz nasil geciriyorsunuz kizlar benim gunlerim gecmiyor carsamba gelsin de doktora gideyim istiyorum artik ama daha cok var insallah hayirli heberler aliriz doktorlarimizdan :)
Branş ne hocam ben anasinifi ogretmeniyim henuz velilerim bilmiyor soylesem mi soylemesem mi gidip geliyorm
ne kadar çok öğretmen varmisiz,ben de öğretmenim :) ben öğretmen arkadaşlarıma ve aileme söyledimKizlar ben de öğretmenim daha zaten eşim ve ailem dışında kimse bilmiyor daha söylemeyi düşünmüyorum
sinif ogretmeniyim hocam. ben cok erken oldugu icin soylemedim. 3 aylik falan oluncaya kadar soylemeyi dusunmuyorumBranş ne hocam ben anasinifi ogretmeniyim henuz velilerim bilmiyor soylesem mi soylemesem mi gidip geliyorm
Ilk defa gidecegim insallah keseyi bebegi goruruz canimCarsamba ne icin gideceksin canim doktora
sinif ogretmeniyim hocam. ben cok erken oldugu icin soylemedim. 3 aylik falan oluncaya kadar soylemeyi dusunmuyorum
Bende çok korkuyorum belkı bi faydası olur babada verirlerse kullanırım valla Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsın inşallahIgne kullanmak cok zor bende kayiplardan korktugum icin kullaniyorum aslinda kullanmasam da olur. Hayirlisi olsun bakalim
Canimmmm ayni gun ben de gidecegim carsamba gel kese icin dedi doktor heycanla bekliyorum birbirimizi haber edelim sne nekadarin icindesin simdi? Sat ne zamandiIlk defa gidecegim insallah keseyi bebegi goruruz canim
Ya ben de bu sekilde 3 aylik olana kadsr soylemeyi dusunmuyordum ama anasinifinda aglayan cocuk cok oluyo ozellikle su alisma surecinde siniftan kacmaya valisanlar. Hele ilk hafta hamilr oldugumu bilmiyodum kucakladim kucakladim getirdim hep sinifa kacanlarisinif ogretmeniyim hocam. ben cok erken oldugu icin soylemedim. 3 aylik falan oluncaya kadar soylemeyi dusunmuyorum
Benim randevum 12.40 ta ama doktorum cok yogun daha gec girerim randevuya seninki kacta. Haberleselim insallah. Ben oglumu emziriyorum 1 kere adet oldum satimi bilmiyorum ama tahmini olarak 1 eylul civari diuebikirum gec yumurtlama var bendeCanimmmm ayni gun ben de gidecegim carsamba gel kese icin dedi doktor heycanla bekliyorum birbirimizi haber edelim sne nekadarin icindesin simdi? Sat ne zamandi
Istersen soyle ama en onemlisi Allaha emanet et bebegini korur insallah bende oglumu kocakliyorum hep kucakta gezmek istiyor bu arada inadinaYa ben de bu sekilde 3 aylik olana kadsr soylemeyi dusunmuyordum ama anasinifinda aglayan cocuk cok oluyo ozellikle su alisma surecinde siniftan kacmaya valisanlar. Hele ilk hafta hamilr oldugumu bilmiyodum kucakladim kucakladim getirdim hep sinifa kacanlario yuzden ogrendikten sonra soylesem mi veliler de ona gore hareket etse diyordum
Benimki 2 yi 10 gece. Haberleselim tabi. Senin ikinci evlaidn olcak ozaman insaALLAH. Benim en son adet tarihim 30 agustostuBenim randevum 12.40 ta ama doktorum cok yogun daha gec girerim randevuya seninki kacta. Haberleselim insallah. Ben oglumu emziriyorum 1 kere adet oldum satimi bilmiyorum ama tahmini olarak 1 eylul civari diuebikirum gec yumurtlama var bende
Birsey olmaz canim merak etme hapsirmak birsey yapmaz agir kaldirma kendini fazla yorma xanimArkadaslar acayip bi hapsirik basladi bende. Brn bi de normlde cok gurultulu ve sert hapsiririm. Ya bebegime bisey olcak diyr cok korrkuyorum 4 haftanin icindeyiz henuz.hapsirik yasayan var mi. Gebelik alerjiyi tetikliyomus hormonlar artinca galiba
Haklisin csnim RABBime emanet ediyorum hep dua ediyorum insaALLAH ALLAHim korurIstersen soyle ama en onemlisi Allaha emanet et bebegini korur insallah bende oglumu kocakliyorum hep kucakta gezmek istiyor bu arada inadina
Okul yoruyor cok fena. Evde sagolsun eşim bisey yaptirmiyor amaBirsey olmaz canim merak etme hapsirmak birsey yapmaz agir kaldirma kendini fazla yorma xanim
AMIN canim insallah. Haberleselim o zaman :)Haklisin csnim RABBime emanet ediyorum hep dua ediyorum insaALLAH ALLAHim korur
Hayirlisiyla canim 2 olacak. Senin en son beta hcg kacti?Benimki 2 yi 10 gece. Haberleselim tabi. Senin ikinci evlaidn olcak ozaman insaALLAH. Benim en son adet tarihim 30 agustostu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?