- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Amaan dikkat et kendine, inşallah iyi haberlerle gelirsin. Hepsi birden gelmiş hastalıklarınSelamlar
Farenjit devam .
Ellerimde tuhaf lekeler arttı.
Üzerine sabah kanlı ishal .
Ha bir de kulağımın arkasında enseme yakın kocaman bir şişlik ve ağrı.
Anlayacağınız dökülüyorum şu an .
Randevu zor bulduk dr a . Gidip geleyim hele yazarım . Dua edin . Hepsi birden üst üste ... ne olduğunu anlamadım inanın .
Kolumu kaldıracak halim yok .
Vücut error verdi resmen .
Anladim canim bende carsamba verdim 130 cikmisti onumuzdeki carsamba da doktor randevum var bende aslinda sali gunu kan verip sonucumla doktora gitmeyi dusunuyorum yukselisi nasil diye bakmak icinya ben adetim gelmeden 5 gün önce öğrendim,18 çıktı değer. Sonra 2 kala yine verdim artmış mı diye 118 çıktı. Bugün adet günüm acaba arttı mı diye merak ettim yine verdim :) doktora 1 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum çünkü.
evet gitmeden ben de yeniden bakacam değere şimdi sonucumu aldım 309 olmuş güzel artıyor,sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi inşallah :)Anladim canim bende carsamba verdim 130 cikmisti onumuzdeki carsamba da doktor randevum var bende aslinda sali gunu kan verip sonucumla doktora gitmeyi dusunuyorum yukselisi nasil diye bakmak icin
Amin canim insallah :)evet gitmeden ben de yeniden bakacam değere şimdi sonucumu aldım 309 olmuş güzel artıyor,sağlıkla kucağımiza alırız bebeklerimizi inşallah :)
tabi ki vercm canimInsallah canim guzel haberlerini bekliyoruz. Doktordan sonra hemen haber ver bize. Cok heyecanliii :))
Benim de şiddetli baş ağrım var ıkı hafta olacak nerdeyse arada geçiyor sonra tekrar başlıyorGunleriniz nasil geciriyorsunuz kizlar benim gunlerim gecmiyor carsamba gelsin de doktora gideyim istiyorum artik ama daha cok var insallah hayirli heberler aliriz doktorlarimizdan :)
Geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versinSelamlar
Farenjit devam .
Ellerimde tuhaf lekeler arttı.
Üzerine sabah kanlı ishal .
Ha bir de kulağımın arkasında enseme yakın kocaman bir şişlik ve ağrı.
Anlayacağınız dökülüyorum şu an .
Randevu zor bulduk dr a . Gidip geleyim hele yazarım . Dua edin . Hepsi birden üst üste ... ne olduğunu anlamadım inanın .
Kolumu kaldıracak halim yok .
Vücut error verdi resmen .
Gecmis olsun canim benimde hamileligim da gecmeye bas agrilarim olurdu. Insallah gecer. Benim de korkularim tavan ben de iki bebegimi kaybettim bu yuzden cok endiseliyim hersey iyi mi diye hep merak ediyorum. Sen bebeklerini neden kaybettin acabaBenim de şiddetli baş ağrım var ıkı hafta olacak nerdeyse arada geçiyor sonra tekrar başlıyorbirde korkularım var tabi iki bebeğimi kaybettim bundada olacak gibi çok korkuyorum
İnşallah canım yaGecmis olsun canim benimde hamileligim da gecmeye bas agrilarim olurdu. Insallah gecer. Benim de korkularim tavan ben de iki bebegimi kaybettim bu yuzden cok endiseliyim hersey iyi mi diye hep merak ediyorum. Sen bebeklerini neden kaybettin acaba
İnşallah canım yasebepsiz dediler araştırmalar da bişi çıkmadı birini altı haftalık oldugu gun kanamayla düşürdüm kalp atışları falan oluşmamış yı henüz. İkinci bebeğimi de altı haftalık gıttım keseyı bebegı gördük doktor ıkı hafta sonra gel kalp atışı ocın dedı gittiğimde hiç büyümemişti altı haftalık kalmış kalp atışı da yoktu bekledım bır hafta daha o ara gıtmedıgım doktor kalmadı dokuzuncu haftada hala altı haftalık olunca beni kurtaja aldılar genetık testler hormon testlerı hepsını yaptırdım birşey çıkmadı senın kayıpların nasıl oldu?
Yok tabi keşke olsa ama yok. Kendimi kaptırmak istemiyorum hamıleyım dıye ama elımde de degıl hep hayalını kurduğum şey PKo ya rağmen benimle ama ben gelısmezse kanamam olursa dıye düşünmeden edemiyorumSeni çok iyi anlıyorum Zaten bu durumu yaşamayan anlayamaz imkansız Ben kalp atışlarını duydum Bir sonraki kontrole Güle oynaya gittiğim zaman öğrendik ki kalp atışları durmus meleğimin
Şimdi bana bunlari unut geçmişte kaldı artık pozitif ol vs. . Diyorlar da mümkün mü ? Korkusuz geçen bir an bile.yok
Benim 1. Si mol gebelikye nerdeyse 10 hatalikken kalbi durdu kurtaj oldum hemde kanda beta hcg dusmeyince 2 kere oldum ondan sobra 6 ay hamile kalma dedi doktor ben kazayla 4 ay sonra hamile kaldim onun da herseyi iyi ilerliyordu 8. Haftada kalbi durunca yine kurtaj oldum bebegin kromozomu bozukmus patolojiye gonderdik sonra bahceci tup bebek merkezine gittim o da sen dogurgansin sorun yok yapmayacagim sana tup bebek dedi tum testleri temizdi cunku bir suru para harcadik sadece kurtajlatdan dolayi rahim yapismisti 6 ay bekle sonra rahmini duzeltirim dedi. 6ay sonra ameliyati oldum ay da spiral takmak zorunda kaldim ameliyattan dolayi sonra cok sukur oglum oldu simdi 11 aylik hala emziriyorum bu yuzden 1 kere adet olmustum olmayinca merakimdan test yaptim ilk defa cikti diger bebeklerinde testlerde birsey cikmiyordu cunku bende gec yumurtlama var 20 gun 1 ay degisiyor gercek sat tarihim bebeklere gore simdi de tahmini 4 haftalik hamileyim insallah bebeklerimizi saglikla aliriz kucagimiza. Bu arada kutaj sonuclarini lab. a gonderdin mi hic bir da kanda pihtilasmaya bakildi mi sende. Ben tasiyiciymisim. Doktorum bana her gun igne veriyor onlem amacli hamileyken. Cok uzun oldu bu arada :))İnşallah canım yasebepsiz dediler araştırmalar da bişi çıkmadı birini altı haftalık oldugu gun kanamayla düşürdüm kalp atışları falan oluşmamış yı henüz. İkinci bebeğimi de altı haftalık gıttım keseyı bebegı gördük doktor ıkı hafta sonra gel kalp atışı ocın dedı gittiğimde hiç büyümemişti altı haftalık kalmış kalp atışı da yoktu bekledım bır hafta daha o ara gıtmedıgım doktor kalmadı dokuzuncu haftada hala altı haftalık olunca beni kurtaja aldılar genetık testler hormon testlerı hepsını yaptırdım birşey çıkmadı senın kayıpların nasıl oldu?
Aynen oyle canim yasamayan anlamaz gunler gecmiyor inan ki. doktora gidip guzel haberler aliriz insallah. Sen gittin mi dokyoraSeni çok iyi anlıyorum Zaten bu durumu yaşamayan anlayamaz imkansız Ben kalp atışlarını duydum Bir sonraki kontrole Güle oynaya gittiğim zaman öğrendik ki kalp atışları durmus meleğimin
Şimdi bana bunlari unut geçmişte kaldı artık pozitif ol vs. . Diyorlar da mümkün mü ? Korkusuz geçen bir an bile.yok
Kotu dudmsunme diyecegim ama elinde degil bikiyorum bende senin gibiyimYok tabi keşke olsa ama yok. Kendimi kaptırmak istemiyorum hamıleyım dıye ama elımde de degıl hep hayalını kurduğum şey PKo ya rağmen benimle ama ben gelısmezse kanamam olursa dıye düşünmeden edemiyorum
Bende de tüm araştırmalar yapıldı kanda bişi çıkmadı banada taşıyıcısını ama ülkede uç kısıde bırınde var bu bebek kayıpları ıcın bır sebep degıl dedı doktorum o yüzden ben kullanmıyorum iğne acaba başka doktora da mı gıtsem gostersem sonuçlarımı?Benim 1. Si mol gebelikye nerdeyse 10 hatalikken kalbi durdu kurtaj oldum hemde kanda beta hcg dusmeyince 2 kere oldum ondan sobra 6 ay hamile kalma dedi doktor ben kazayla 4 ay sonra hamile kaldim onun da herseyi iyi ilerliyordu 8. Haftada kalbi durunca yine kurtaj oldum bebegin kromozomu bozukmus patolojiye gonderdik sonra bahceci tup bebek merkezine gittim o da sen dogurgansin sorun yok yapmayacagim sana tup bebek dedi tum testleri temizdi cunku bir suru para harcadik sadece kurtajlatdan dolayi rahim yapismisti 6 ay bekle sonra rahmini duzeltirim dedi. 6ay sonra ameliyati oldum ay da spiral takmak zorunda kaldim ameliyattan dolayi sonra cok sukur oglum oldu simdi 11 aylik hala emziriyorum bu yuzden 1 kere adet olmustum olmayinca merakimdan test yaptim ilk defa cikti diger bebeklerinde testlerde birsey cikmiyordu cunku bende gec yumurtlama var 20 gun 1 ay degisiyor gercek sat tarihim bebeklere gore simdi de tahmini 4 haftalik hamileyim insallah bebeklerimizi saglikla aliriz kucagimiza. Bu arada kutaj sonuclarini lab. a gonderdin mi hic bir da kanda pihtilasmaya bakildi mi sende. Ben tasiyiciymisim. Doktorum bana her gun igne veriyor onlem amacli hamileyken. Cok uzun oldu bu arada :))
Aynen oyle canim yasamayan anlamaz gunler gecmiyor inan ki. doktora gidip guzel haberler aliriz insallah. Sen gittin mi dokyora
Rabbim herkese sağlıkla sıhhatle kucağına almaya nasıp etsın bı acı daha yasatması inşallahKotu dudmsunme diyecegim ama elinde degil bikiyorum bende senin gibiyim
Ben 2 tup bebek merkezine 3 te doktora gittim biri igneye gerek yok dedi bir de 2 tane zaten kaybetmissin onlem olarak kullan dedi. Allah korusun da birsey olursa yine o zaman baska doktorlarla gorusmelisin benceBende de tüm araştırmalar yapıldı kanda bişi çıkmadı banada taşıyıcısını ama ülkede uç kısıde bırınde var bu bebek kayıpları ıcın bır sebep degıl dedı doktorum o yüzden ben kullanmıyorum iğne acaba başka doktora da mı gıtsem gostersem sonuçlarımı?
Iyisini dusun canim stres yapma o da kotu etkiler hayirlisiyla kalp atislarini da dinlersin insallahEvet 3 gun once kese göründü On gün sonra falan da kalp atışı duymak için tekrar çağırdı
Tamam canım gorusecegım çok saol inşallah bnada ıgne veren bı doktor çıkarBen 2 tup bebek merkezine 3 te doktora gittim biri igneye gerek yok dedi bir de 2 tane zaten kaybetmissin onlem olarak kullan dedi. Allah korusun da birsey olursa yine o zaman baska doktorlarla gorusmelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?