- 6 Nisan 2017
- 1.060
- 952
- 123
- 39
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
Allah ol dedi oldu..Kizlar ya diger gruplar koptum geldim nasil hamile kaldiniz 6 aydir deniyoruz olmuyor nerde yanlis yaptik ki sizden aldiklarimi diger hamile kalmaya calisan arkadaslarimlada paylascam ozel yaptiginiz birsey varmiydi
Allah ol derse olur canim biliyorumda acaba vesile olan baska seyler denedinizmi kurler ilaclar vesaire seylerAllah ol dedi oldu..
gobis cikmadan kolay kolay anlamazlar bence hocam. bu arada bebeginiz hayirli ugurlu olsunben de aynı 3.ayı bekleyeceğim tabi soru sorup beni sıkıştıran olmazsa
gobis cikmadan kolay kolay anlamazlar bence hocam. bu arada bebeginiz hayirli ugurlu olsun
hocam sizin duYa ben de bu sekilde 3 aylik olana kadsr soylemeyi dusunmuyordum ama anasinifinda aglayan cocuk cok oluyo ozellikle su alisma surecinde siniftan kacmaya valisanlar. Hele ilk hafta hamilr oldugumu bilmiyodum kucakladim kucakladim getirdim hep sinifa kacanlario yuzden ogrendikten sonra soylesem mi veliler de ona gore hareket etse diyordum
canim ilac vs hic bi sey kullanmadim. normal birlikteligimiz nasilsa oyle devam etti. bu su gunlere dikkat de etmedik. temmuzun 1 inde evlendim. simdi hamileyim. bekledigimiz ve ozellikle istedigimiz bir gebelik degildi. nasip diyoruz.Kizlar ya diger gruplar koptum geldim nasil hamile kaldiniz 6 aydir deniyoruz olmuyor nerde yanlis yaptik ki sizden aldiklarimi diger hamile kalmaya calisan arkadaslarimlada paylascam ozel yaptiginiz birsey varmiydi
hocam sizin durum biraz farkli. cocuklar kactigi icin sorun yasayacaginizi dusunuyosaniz soyleyin benceYa ben de bu sekilde 3 aylik olana kadsr soylemeyi dusunmuyordum ama anasinifinda aglayan cocuk cok oluyo ozellikle su alisma surecinde siniftan kacmaya valisanlar. Hele ilk hafta hamilr oldugumu bilmiyodum kucakladim kucakladim getirdim hep sinifa kacanlario yuzden ogrendikten sonra soylesem mi veliler de ona gore hareket etse diyordum
Ben oglumu emziriyorum bu gece onda bir tane sivilce cikmis doktor bunkarin annenin hormonundan dolayi gectigini soylemisti belki de ondandir biomiyorum ama gecen hamileligimde bende cok kisa surede sivilcelere bogulmustum hormonlar degisiyor :))Kızlar yüzümde bir gecede uç tane sıvılce çıkmış sizdede varmı böyle birşey acaba?
Oyyy masallah gercekten sansliymissin canim rabbim hayirli hamilelik nasip etsin hayirlisiyla kucagina al insallahhocam sizin du
canim ilac vs hic bi sey kullanmadim. normal birlikteligimiz nasilsa oyle devam etti. bu su gunlere dikkat de etmedik. temmuzun 1 inde evlendim. simdi hamileyim. bekledigimiz ve ozellikle istedigimiz bir gebelik degildi. nasip diyoruz.
sagol tatlim. kadere cok inaniyorum. demek ki zamani gelmis diye dusundum. insallah sen de en kisa zamanda bebis haberleriyle gelirsin. amin canimOyyy masallah gercekten sansliymissin canim rabbim hayirli hamilelik nasip etsin hayirlisiyla kucagina al insallah
Amin canim cok amin allah razi olsunsagol tatlim. kadere cok inaniyorum. demek ki zamani gelmis diye dusundum. insallah sen de en kisa zamanda bebis haberleriyle gelirsin. amin canim
Doğrudur adet zamanımda olmadığımız aylarda pko dan da çıkardı bır ıkı tane sorun da degıl benım ıcın merak ettım başka yasayan varmı dıyeBen oglumu emziriyorum bu gece onda bir tane sivilce cikmis doktor bunkarin annenin hormonundan dolayi gectigini soylemisti belki de ondandir biomiyorum ama gecen hamileligimde bende cok kisa surede sivilcelere bogulmustum hormonlar degisiyor :))
Cok gecmis olsun canim insallah iyi haberlerle gelirsin tez vakitte sifani bulursun
Amaan dikkat et kendine, inşallah iyi haberlerle gelirsin. Hepsi birden gelmiş hastalıkların
Geçmiş olsun canım ya Allah acil şifalar versin
Kızlar yüzümde bir gecede uç tane sıvılce çıkmış sizdede varmı böyle birşey acaba?
Merhabalar, size bir sorum olacaktı. Ben en son 30 ağustos da regl oldum, gebemiyim acaba diye dün iki tane idrar testi yaptım ama ikisinde de silik çizgi bile çıkmadı. Negatif oldu yani. Salı günü için doktor randevusu aldım kan testi yaptıracağım inşallah. Merak ettiğim şey sizde böyle bir durum oldu mu? İdrar testinde negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkma durumu olabilir mi sizce? Allah tüm güzel yürekli annelere sağlıklı, hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin..
Çok şükür bebeğin sağlıklı gözküyor şuan Rabbim acıl sıfa versin sanaÇok sağolun arkadaşlar ..
farenjit ilerlememiş ... şükür..
ellerimde aniden çıkanlar el yak ağzı hastalığı diye geçen daha çok çocuklarda olan bir enf. ilk kez duydum bende ... kafamın aniden şişmesi enf.na dayalı lenf bezi şişmesi ...
oyy oyyy yani ... Rabbime şükür diyorum ..bu sabah daha iyiyim . Dün onca test arasında hcg de bakıldı 2 gün geçmişti zaten ... 157.9 dan 375 e çıkmış 4+5 ti dün ... hamdolsun .
Çok şükür bebeğin sağlıklı gözküyor şuan Rabbim acıl sıfa versin sana
Olabilir canim benim adetim 12 gun gecmisti kanda bile cikmamisti sonra 22 gun gecince yaptirdim cikmisti. Gec dollenme olmustu. Rabbim hayirlisini versinMerhabalar, size bir sorum olacaktı. Ben en son 30 ağustos da regl oldum, gebemiyim acaba diye dün iki tane idrar testi yaptım ama ikisinde de silik çizgi bile çıkmadı. Negatif oldu yani. Salı günü için doktor randevusu aldım kan testi yaptıracağım inşallah. Merak ettiğim şey sizde böyle bir durum oldu mu? İdrar testinde negatif çıkıp kan testinde pozitif çıkma durumu olabilir mi sizce? Allah tüm güzel yürekli annelere sağlıklı, hayırlı, kolay doğumlar nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?