- 23 Eylül 2016
- 313
- 351
- 23
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.881
prof. rıza madazlı iyi diye duydum..Kime gitceksiniz nereye
Aynen de öyle oldu
Performans yetersizliği dedi çıktılar ortaya
Kışın bizim iş hiç olmaz çoğu yerin olmaz ama
Bizimki inşaat sektörü bir firma hep yatış inşaat durduğu için cokkkk sakın geçer
Boşa maaş vermek istemediler sanırım
Zaten doğum iznine de ayrılacak diye
Dönmezdim doğum izninden sonra çıkacaktım zaten.bir çocuğum var okula gidiyor bebgimide bırakamam bildikleri için böyle sıyrılmak istediler
Benim salaklıgm su oldu kurnazlık Edip
Soylemeyecktm taaa 4 aylık olana kadar
Ama izin almam bile sıkıntılıydı Allah korusun bir problem olsa yatmam gerekse ne DİYECEN
Bebeğimi düşündüm stresten uzak kalayım diye söyledim.kisn patronlar sakın ya uğraşıyor bizle. bende iş yerine
Bugün gitmedim düşünmek için izinliyim.
Sabah aradılar bana şunu teklif ediyorlar
İşe gitmeyeceğim
Bu aykı maaşımı kasımın ılk haftası yatiracaklar
Diğer ayın maasinida tam verecekler sigortam devam edecek gitmeyeceğim isede.
Sonra Çıkışım verilecek hem ihbar hem kıdem tazminatını alacagm.
Sonrada işsizlik maaşını alacagm .çıkarılma gösterecekler kağıt imzalamak için cagiriyorlar
Bugün gelemem dedim düşünmek için yarın uğrarım dedim
Esimde kabul et diyor şikayet etsem kredi ödemem var Akşar
Bana faydası dan çok zararı olur .velhasıl
Valla bunu fazla takmadimda su bebeğim tek sağlıklı olsun da iş kolay arar bulurum
Başına geçtik kızım öğrendi hayal kurduk üzülmek istemiyorum hayallerimiz yıkılır
Kızım cokkk istiyor kardeş bende esimde bebek cockkkkk istiyor
Benim bebeğim sağlıklı olsun da tek kolaydı iş
Yarın randevum ve kendi doktorum dan aldım saat 3 te keseye bakacak gözükür insalhh dün beta 9004 çıktı kese göremedi uyuz bir op.dr vardı benimki gelmemiş .gitmisken ona baktırayim dedim göremedi digeri
Nasıl kafam orda takılı gün geçse de yarın olsa
Bu değerle son SAT: 20 EYLUL SİZCE NORMAL Mİ BEN NE YAPACAGİMİ SASİRDİM.
Bana moral vermek için yazmayın doğruyu biliyorsanız diyin kızlar uzulmem ben doğruyu duymak istiyorm
Aminnn cumlemizinkiniEvlenince doğal olarak hersey farklı oluyor.buna da şükür.Rabbim basımızdan eksik etmesin gülümü..
Ultrasonda öyle göründü canım doktor öyle dedi aslında sata göre 8+3 olmam lazım ama ultrasonda 7+5cıktı kişiye göre bu durum değişiklik gösterebiliyomuş bikaç gün ilerde veya geride olabiliyomuşCanım seninki nasıl 7+5 oluyor.benim sat 31 ağustos.7+5 im bugün.senin sat 25 ağustos.buarada hayırli olsun kalp atisinj duymussunuz.Allah sağlik sıhhat versin
Kızım 7 yaşındamalesef özel sektörün acımasızlığı işte
hiç üzülme bi kapı kapanır bi kapı açılır önce senin ve bebeğinin sağlığı yerinde olsun
yine de kıdem ve ıhbarını veriyorlarmış
ne kadar süredir çalışıyordun
bak kendinde diyorsun bebiş olunca zaten çalışamazdım diye sadece analık paran ölmüş olacak onun içinde üzülme
Ben daha kontrole gitmedim 5.haftanın içerisindeyim annem gelecek şehirdışından onunla gitmek istiyorum doktora
hiç bi fikrim yok ama üzme sabırlı ol bakalım panik yapma kendine
kızınız kaç yaşında peki
benimde iş durumum ne olacak belli değil muallakta
Hayır canım tam yumurtlama günümde yumurtladım çünkü çatlatma iğnemi yumurtlama günüme göre yaptı doktor geç yumurtlasaydım bu ay tutmazdı olumsuz konuşmalara bakma sen zaman ilerledikçe bebeğin gelişimi sat tarihini yakalıyoCanım valla aradığım cevabı verdin gerçekten. Normalden geç yumurtlamadan değil mi? Çünkü ben de geç yumurtlama olmadı ve bebeğim geriden geliyor doktorlar da umutsuz konuştu perşembeyi iple çekiyorum. Maşallah canım senin bebişine de inşallah çok güzel haftaların olur.
benimde oğlum 7 yaşındaKızım 7 yaşında
Bir buçuk yıldır çalışıyorum
Bilmiyorm degerm yüksek ama kese görülmedi bende 5 .hafta olacağım tam yarın bilemedim şaşkınlık içinde içindeyim
İşi takan kim ben çok anac biriyim dün kese gözükmesi beynimden vruruldm.isi mis umrumda kalmadı
Yerde miyim göktemi bilmiyorm
Çalışırken de böyle bişey olsaydı ben o IŞide zaten gözümden siler atardm.bende böyleyim herşeyi takip yıkarım
Ay saol canım gerçekten iki haftadır o kadar zor geçti ki benim için. Resmen yaşamayan bir gebelik yaşıyorum gibi hissediyorum. Herkes diyor geç yumurtlamışsındır geç döllenmedir diyorlar eminim geç döllenme değil. Perşembe inşallah burdan güzel haberler vereceğim. Tekrar teşekkür ettim canımHayır canım tam yumurtlama günümde yumurtladım çünkü çatlatma iğnemi yumurtlama günüme göre yaptı doktor geç yumurtlasaydım bu ay tutmazdı olumsuz konuşmalara bakma sen zaman ilerledikçe bebeğin gelişimi sat tarihini yakalıyo
İlk başta sat tarihinden geri diye bende üzüldüm ama doktorum bu şekilde açıkladı bana her geçen hafta sat tarihiyle aradaki fark kapanmaya başlar demişti gerçektende öyle oldu sakın moralini bozma moral bizim için herseyden önemli yaşadığımız şeyler çok benziyo o yüzden perşembe günü güzel haberler vereceğine inanıyorum mutlaka yaz merak ederimAy saol canım gerçekten iki haftadır o kadar zor geçti ki benim için. Resmen yaşamayan bir gebelik yaşıyorum gibi hissediyorum. Herkes diyor geç yumurtlamışsındır geç döllenmedir diyorlar eminim geç döllenme değil. Perşembe inşallah burdan güzel haberler vereceğim. Tekrar teşekkür ettim canım
Canım kesenin görülmesi genelde 5. haftadan sonra oluyor, üzme kendini haftaya görünür inşallahKızım 7 yaşında
Bir buçuk yıldır çalışıyorum
Bilmiyorm degerm yüksek ama kese görülmedi bende 5 .hafta olacağım tam yarın bilemedim şaşkınlık içinde içindeyim
İşi takan kim ben çok anac biriyim dün kese gözükmesi beynimden vruruldm.isi mis umrumda kalmadı
Yerde miyim göktemi bilmiyorm
Çalışırken de böyle bişey olsaydı ben o IŞide zaten gözümden siler atardm.bende böyleyim herşeyi takip yıkarım
Tamam canım çok teşekkür ederim. İnşallah :) zaten az kaldıİlk başta sat tarihinden geri diye bende üzüldüm ama doktorum bu şekilde açıkladı bana her geçen hafta sat tarihiyle aradaki fark kapanmaya başlar demişti gerçektende öyle oldu sakın moralini bozma moral bizim için herseyden önemli yaşadığımız şeyler çok benziyo o yüzden perşembe günü güzel haberler vereceğine inanıyorum mutlaka yaz merak ederim
Kız kardeşimi hamileyken çıkardılar şimdi ona yazdim o mahkemeye falan verdi. 4 net 4 brüt maaş vericeklermisBu nasıl olacak bildiğin kesin bişey varsa yazarmisin.tam olarak bilmiyorum bunu
Rica ederim ne demek. :) rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinTamam canım çok teşekkür ederim. İnşallah :) zaten az kaldı
aa çok iyi maşallah canımMaşallah canım, bende netten sonucuma baktım şimdi, geçen hafta 5ti şimdi 3.81 e düşmüş normal aralıkta gözüküyor ama gebelikte ilk üç ayda 1-1,50 arası olması gerekiyomuş yine de ilaç kullanmam gerekicek. Buna da şükür :)
olmaz canım bi seferden sıkma canını
AmiiiiinnnnnRica ederim ne demek. :) rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Siz kalp atışını duydunuz mu bebeğinizin?.
Benim sat 8eylül.1gün var aramızda..
.Siz kalp atışını duydunuz mu bebeğinizin?
Merhaba bende Haziran annesiyim çok şükür son adet tarihim 14.09.2017 5+5 bgün bebegim kesemi de gördüm 5+1ken şimdi 2hafta sonra kontrolüm var belki kalp atışı duyarım . Acayıp göğüs ağrısı ve bulantı yasıyorum bende Allah ım bize sağlıklı kavuşmayı basıp etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?