2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

hamile kadını işten çıkartmak yasak ama takma analık hakkında 4 ay alacağın maaş var sonrada çalışmayacakmışsn zaten şimdi hem tazminatlarını alacaksın hemde ( işsizzlik maaşından faydalanacksn 6-8 ay çalışma dönemine göre ) herşerde hayır vardr

Canım seninki nasıl 7+5 oluyor.benim sat 31 ağustos.7+5 im bugün.senin sat 25 ağustos.buarada hayırli olsun kalp atisinj duymussunuz.Allah sağlik sıhhat versin
Ultrasonda öyle göründü canım doktor öyle dedi aslında sata göre 8+3 olmam lazım ama ultrasonda 7+5cıktı kişiye göre bu durum değişiklik gösterebiliyomuş bikaç gün ilerde veya geride olabiliyomuş

Kızım 7 yaşında
Bir buçuk yıldır çalışıyorum
Bilmiyorm degerm yüksek ama kese görülmedi bende 5 .hafta olacağım tam yarın bilemedim şaşkınlık içinde içindeyim
İşi takan kim ben çok anac biriyim dün kese gözükmesi beynimden vruruldm.isi mis umrumda kalmadı
Yerde miyim göktemi bilmiyorm
Çalışırken de böyle bişey olsaydı ben o IŞide zaten gözümden siler atardm.bende böyleyim herşeyi takip yıkarım

Hayır canım tam yumurtlama günümde yumurtladım çünkü çatlatma iğnemi yumurtlama günüme göre yaptı doktor geç yumurtlasaydım bu ay tutmazdı olumsuz konuşmalara bakma sen zaman ilerledikçe bebeğin gelişimi sat tarihini yakalıyo

benimde oğlum 7 yaşında
aynen öyle önce sağlık gerisi tefarruat
inşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz

Ay saol canım gerçekten iki haftadır o kadar zor geçti ki benim için. Resmen yaşamayan bir gebelik yaşıyorum gibi hissediyorum. Herkes diyor geç yumurtlamışsındır geç döllenmedir diyorlar eminim geç döllenme değil. Perşembe inşallah burdan güzel haberler vereceğim. Tekrar teşekkür ettim canım

İlk başta sat tarihinden geri diye bende üzüldüm ama doktorum bu şekilde açıkladı bana her geçen hafta sat tarihiyle aradaki fark kapanmaya başlar demişti gerçektende öyle oldu sakın moralini bozma moral bizim için herseyden önemli yaşadığımız şeyler çok benziyo o yüzden perşembe günü güzel haberler vereceğine inanıyorum mutlaka yaz merak ederim

Merhaba bende Haziran annesiyim çok şükür son adet tarihim 14.09.2017 5+5 bgün bebegim kesemi de gördüm 5+1ken şimdi 2hafta sonra kontrolüm var belki kalp atışı duyarım . Acayıp göğüs ağrısı ve bulantı yasıyorum bende Allah ım bize sağlıklı kavuşmayı basıp etsin

Canım kesenin görülmesi genelde 5. haftadan sonra oluyor, üzme kendini haftaya görünür inşallah

Tamam canım çok teşekkür ederim. İnşallah :) zaten az kaldı

aa çok iyi maşallah canım Olsun kullanırsın yine dozajı düşük olur belki

Canım merhaba, bende 5+2 henüz yarın da keseye bakıcaz, bebeği gördünüz mü kese de yoksa daha sonra mı görünür ? Birde doktor folik asit vitamin felan verdi mi :) Allah bizlere bağışlasın miniciklerimizi ♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…