- 17 Ağustos 2017
- 75
- 159
- 8
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
ben de ogretmenim. esimden baska hic kimse bilmiyor.Sadece kendi ailem, kayinvalidem ve en yakin arkadasim biliyor. Bir de ben ogretmenim malesef okulda ds bilmeleri gerekiyor cunku velilerin cocuklarla ilgili daha anlayisli davranmasi adina. Henüz 4 arti 2 yim galiba. Kesem bile daha gorunmuyor. Haftaya carsamba gel dedi doktorum cok heycanliyimmm
Hamişler size sorum var hepimiz hemen hemen 5. hafta içindeyiz, siz kimlere söylediniz mesela?
Merhabalar kizlar bende insallah haziran annesi olacagim carsamba gunu beta hcg 130 cikti ama sat imi bilmiyorum cunku 11 aylik oglumu emzirdigim icin 1 kere adet olmistum. Insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza benim oglumdan once 2 dusugum vardi da o yuzden cok endiseliyim carsamba gunu randevu aldim doktora
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum da 2 dusukten sobra ki kalp atislarini falan da zamaninda duymustuk simdi tekrar hersey iyi olacakmis gibi dusunemiyorum... yarin mi yaniii insallah guzel haberlerini aliriz ilk hamileligin mi canim ?Endişelerini bi kenara bırak ve güzel olanı düşün canım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ... benim de ilk randevum bu cuma , keseyi görmek için .
hcg perşembe 159 idi , sat 28 ağustos.
Yeni katilan arakadaslari da (ben gibi ) araniza alin lutfenbir moral verin birsey soyleyin :) bu arada keseyi gorenler kac haftalikken gordu ?
Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum da 2 dusukten sobra ki kalp atislarini falan da zamaninda duymustuk simdi tekrar hersey iyi olacakmis gibi dusunemiyorum... yarin mi yaniii insallah guzel haberlerini aliriz ilk hamileligin mi canim ?
O da dogru canim. Insallah guzel haberlerle kalabaliklasiriz :))hepimiz daha çok yeniyiz zaten :) eski yok ki ... en erken öğrenenler geldik işte .. daha ilerde kalabalıklaşır buralar .. genelde 5. haftadan sonra gebelik öğreniliyor çünkü
Benim bu carsamba degerim 130 du satimi bilmiyorum acaba carsamba erken mi doktora gitmek icin. Benim de 11 aylik oglum var :) haklisin canim rabbim ne verirse guzel verir :)hayır haftaya cuma randevu ...
ilk değil 8 yaşında bir oğlum var .
uzun bir ara verdik .. şimdi nasipse tekrar .
sen ne olursa olsun olumlu düşün ... Rabbime emanet ...
Benim bu carsamba degerim 130 du satimi bilmiyorum acaba carsamba erken mi doktora gitmek icin. Benim de 11 aylik oglum var :) haklisin canim rabbim ne verirse guzel verir :)
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağımiza alırız inşallah bebeklerimizi :)Yeni katilan arakadaslari da (ben gibi ) araniza alin lutfenbir moral verin birsey soyleyin :) bu arada keseyi gorenler kac haftalikken gordu ?
tereyağı eritip pekmezle karıştırınca ılık ılık iç rahatlatır biraz ya da zencefil ve bal karısımi da iyi geliyor,çok geçmiş olsun canımSelamlar .... bugün öyle bekleme günü :) alışmışım hcg vermeye bir boşluktayım
ve aynı zamanda farenjit olmuşum ... ilaç yok ... ilaç zaten almıyordum ü.kolit hastasıyım da ada çayı vs çok iyi geliyordu ... şimdi gebelikten dolayı onlarda yok .
var mı tavsiyeniz arkadaşlar ? tuzlu gargara yapıyorum , kestane balını ılık su ile içiyorum , bol meyve ...c vitamini ...
Bebeklerimizin doğum zamanı neredeyse aynı ben daha kan vermedım evde test yaptım cıktı :) sen kan Verdın mı kan degerın kaçtı acabatereyağı eritip pekmezle karıştırınca ılık ılık iç rahatlatır biraz ya da zencefil ve bal karısımi da iyi geliyor,çok geçmiş olsun canım
Ay ne güzel yuksek çıkmışDün kan verdim 118 çıktı canım :) bata 2 gün kala vermiş oldum
Ben daha yuksek olmasi gerekir diye biliyorum ama insallah goruruz keseyi hayirlisiyla :)yani bildiğim kadarı ile hcg 1000 üzerinde iken karın ultrason ile kese görülüyor ... seninde sağlıklı bir artma ile değerin çarşamba 1000 üzerinde olacaktır ... 2 günde bir 2 katı arttıyor
tereyağı eritip pekmezle karıştırınca ılık ılık iç rahatlatır biraz ya da zencefil ve bal karısımi da iyi geliyor,çok geçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?