2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
ben de ogretmenim. esimden baska hic kimse bilmiyor.

Selamlar .... bugün öyle bekleme günü :) alışmışım hcg vermeye bir boşluktayım

ve aynı zamanda farenjit olmuşum ... ilaç yok ... ilaç zaten almıyordum ü.kolit hastasıyım da ada çayı vs çok iyi geliyordu ... şimdi gebelikten dolayı onlarda yok .

var mı tavsiyeniz arkadaşlar ? tuzlu gargara yapıyorum , kestane balını ılık su ile içiyorum , bol meyve ...c vitamini ...

Hamişler size sorum var hepimiz hemen hemen 5. hafta içindeyiz, siz kimlere söylediniz mesela?

Ben , eşim ve en yakın 2 arkadaşım biliyor şu an ... 8 yaşındaki oğluma da söylemedim henüz ... hayalim kalp atışı haftasına beraber gidip orda söylemek ... 2 hafta falan sonra yani ...

ama tabii KK da kocaman bir ailem var .. oradaki kızların hepsi duacı ... inşallah bizim burası da böyle olacak

Merhabalar kizlar bende insallah haziran annesi olacagim carsamba gunu beta hcg 130 cikti ama sat imi bilmiyorum cunku 11 aylik oglumu emzirdigim icin 1 kere adet olmistum. Insallah hayirlisiyla aliriz bebislerimizi kucagimiza benim oglumdan once 2 dusugum vardi da o yuzden cok endiseliyim carsamba gunu randevu aldim doktora

Endişelerini bi kenara bırak ve güzel olanı düşün canım

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah ... benim de ilk randevum bu cuma , keseyi görmek için .

hcg perşembe 159 idi , sat 28 ağustos.

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum da 2 dusukten sobra ki kalp atislarini falan da zamaninda duymustuk simdi tekrar hersey iyi olacakmis gibi dusunemiyorum... yarin mi yaniii insallah guzel haberlerini aliriz ilk hamileligin mi canim ?

Yeni katilan arakadaslari da (ben gibi ) araniza alin lutfenbir moral verin birsey soyleyin :) bu arada keseyi gorenler kac haftalikken gordu ?

hepimiz daha çok yeniyiz zaten :) eski yok ki ... en erken öğrenenler geldik işte .. daha ilerde kalabalıklaşır buralar .. genelde 5. haftadan sonra gebelik öğreniliyor çünkü

Guzel dileklerin icin cok tesekkur ediyorum da 2 dusukten sobra ki kalp atislarini falan da zamaninda duymustuk simdi tekrar hersey iyi olacakmis gibi dusunemiyorum... yarin mi yaniii insallah guzel haberlerini aliriz ilk hamileligin mi canim ?

hayır haftaya cuma randevu ...
ilk değil 8 yaşında bir oğlum var .
uzun bir ara verdik .. şimdi nasipse tekrar .

sen ne olursa olsun olumlu düşün ... Rabbime emanet ...

hayır haftaya cuma randevu ...
ilk değil 8 yaşında bir oğlum var .
uzun bir ara verdik .. şimdi nasipse tekrar .

sen ne olursa olsun olumlu düşün ... Rabbime emanet ...
Benim bu carsamba degerim 130 du satimi bilmiyorum acaba carsamba erken mi doktora gitmek icin. Benim de 11 aylik oglum var :) haklisin canim rabbim ne verirse guzel verir :)

Benim bu carsamba degerim 130 du satimi bilmiyorum acaba carsamba erken mi doktora gitmek icin. Benim de 11 aylik oglum var :) haklisin canim rabbim ne verirse guzel verir :)

yani bildiğim kadarı ile hcg 1000 üzerinde iken karın ultrason ile kese görülüyor ... seninde sağlıklı bir artma ile değerin çarşamba 1000 üzerinde olacaktır ... 2 günde bir 2 katı arttıyor

tereyağı eritip pekmezle karıştırınca ılık ılık iç rahatlatır biraz ya da zencefil ve bal karısımi da iyi geliyor,çok geçmiş olsun canım

tereyağı eritip pekmezle karıştırınca ılık ılık iç rahatlatır biraz ya da zencefil ve bal karısımi da iyi geliyor,çok geçmiş olsun canım
Bebeklerimizin doğum zamanı neredeyse aynı ben daha kan vermedım evde test yaptım cıktı :) sen kan Verdın mı kan degerın kaçtı acaba

yani bildiğim kadarı ile hcg 1000 üzerinde iken karın ultrason ile kese görülüyor ... seninde sağlıklı bir artma ile değerin çarşamba 1000 üzerinde olacaktır ... 2 günde bir 2 katı arttıyor
Ben daha yuksek olmasi gerekir diye biliyorum ama insallah goruruz keseyi hayirlisiyla :)

deneyeyim canım , çok sağol ... 2 senedir koca kış hastalanmadım ...şimdi olacağı tuttu işte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…